Dodaj do ulubionych

Termin hospitalizacji w IFiPS

IP: *.tvteletronik.pl 15.06.12, 22:15
Witam,
mam pytanie: jak długo trzeba czekać na termin hospitalizacji w Instytucie ? Na początku lutego zostało wysłane skierowanie mojego synka i do dnia dzisiejszego czekam. Pisałam maile i wkółko odpisują to samo " Niestety nie możemy ustalić teraz terminu hospitalizacji ...". Dzwoniłam, pani powiedziała, że przecież są kolejki i trzeba czekać ok 3-4 miesiące. Jest już czerwiec i dalej żadnej odpowiedzi. Dlatego jestem ciekawa po jakim czasie mogę się czegoś spodziewać.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hg7z2 Re: Termin hospitalizacji w IFiPS 17.06.12, 19:47

termin ze stycznia zabieg miał syn w tamtym tyg. Nadal jada masówką więc pewnie niedługo i was zaproszą...
    • kaha029 Re: Termin hospitalizacji w IFiPS 17.06.12, 21:39
      Ja też zostałam skierowana pod koniec lutego, mieli w ciągu dwóch miesięcy ustalić termin i cisza. Dzwoniłam, powiedzieli że trzeba czekać, jak ustalą termin to zadzwonią :] Więc niecierpliwie czekamy ... Daj znać jak Ci ustalą bo widzę że w podobnym terminie dostałyśmy skierowanie.
      • Gość: Marta Re: Termin hospitalizacji w IFiPS IP: *.tvteletronik.pl 18.06.12, 13:43
        Jak się odezwą to napwno dam znać. Pozdrawiam
        • jasiek4 Re: Termin hospitalizacji w IFiPS 19.06.12, 19:43
          Ale to chyba zależy też od diagnozy i wieku dziecka. U nas papiery wysłane w grudniu (mały miał wtedy 4 m-ce) w styczniu wizyta kwalifikacyjna. W połowie marca wszczep implantu.
          • Gość: Marta Re: Termin hospitalizacji w IFiPS IP: *.tvteletronik.pl 20.06.12, 22:07
            W lutym jak zostało wysłane skierowanie to synek miał 3 miesiące. Czekamy na termin hospitalizacji, żeby zbadali synka i postawili diagnoze a nie na termin wszczepu. Jak byliśmy na badaniach w Medincusie w Gdańsku to powiedzieli nam, że takie małe dzieci są priorytetem dla Instytutu i kwestia czekania na termin to tydzień czy dwa. My czekamy już prawie pięć miesięcy.
            • kaha029 Re: Termin hospitalizacji w IFiPS 21.06.12, 14:38
              Kurcze to faktycznie długo czekasz z takim maluszkiem. My jak pierwszy raz zgłosiliśmy się do Instytutu to Maja miała 9 miesięcy i Pani w rejestracji powiedziała mi że takimi maluszkami szybko się zajmują no i faktycznie czekałam niecały miesiąc. Ale to nie była hospitalizacja tylko wizyta na Kampinos na badania i diagnozę. Teraz czekamy od lutego na badania w Kajetanach, no ale nasz przypadek nie jest bardzo ciężki a badania mają być tylko kontrolne więc domyślam się że jesteśmy w dalszej kolejności. Spróbój może zadzwonić do Instytutu i się dowiedzieć co i jak ...
              • Gość: Marta Re: Termin hospitalizacji w IFiPS IP: *.tvteletronik.pl 21.06.12, 21:53
                Hospitalizacja to właśnie są badania i postawienie diagnozy. Teraz podobno już nie jeździ się na A.K. Kampinos bo przenieśli się do Kajetan. Dzwoniłam i nic, mówią że mamy czekać, że jak tylko będzie to możliwe to ustalą nam termin.
                • kaha029 Re: Termin hospitalizacji w IFiPS 22.06.12, 22:07
                  Przypuszczam w takim razie że mają teraz bałagan w związku z tym przeniesieniem i dlatego tyle to trwa ... Nie pozostaje nic więcej jak uzbroić się w cierpliwość uncertain
                  • Gość: asiex Re: Termin hospitalizacji w IFiPS IP: *.multi-play.net.pl 27.06.12, 21:22
                    my na hospitalizacje na badania tez czekaliśmy dlugo coś kolo pół roku a jak już przyszło co do czego to złapala choróbsko i znowu czekanie ale już krócej i wtedy okazało sie ze terminów masa bo mogłam sobie wybrac kiedy chce, także dla mnie to takie dziwne troche a teraz czekamy rok na drenaż i wycięcie migdałka!
        • Gość: ania Re: Termin hospitalizacji w IFiPS IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.10.12, 15:04
          CZY WIECIE MOŻE JAK PRZEBIEGA HOSPITALIZACJA W KAJETANACH BO RÓWNIEŻ CZEKAMY NA TERMIN OD SIERPNIA MÓJ SYNEK MA 3 LATA I 6 MIESIĘCY I MA ZABURZENIE MOWY I CHCĄ SIĘ DOWIEDZIEĆ NA TEJ HOSPITALIZACJI CZYM TO JEST SPOWODOWANE. POZDRAWIAM
          • Gość: ania Re: Termin hospitalizacji w IFiPS IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.10.12, 17:59
            WITAM DZISIAJ DOSTAŁAM TEL JEDZIEMY 6 LISTOPADA
    • Gość: Marta Re: Termin hospitalizacji w IFiPS IP: *.tvteletronik.pl 02.07.12, 12:53
      Nareszcie się odezwali. Jedziemy 18 lipca.
      • kaha029 Re: Termin hospitalizacji w IFiPS 05.07.12, 20:16
        No to świetnie smile Powodzenia smile
    • mazia14 Re: Termin hospitalizacji w IFiPS 15.10.12, 21:28
      Witam
      Do nas dzwoniła Pani z IFPS 8 października popołudniu ,czy damy radę 9 wstawić się na hospitalizację.Niestety nie było to możliwe.
      9 pażdziernika znów telefon że mamy następny termin 22 pażdziernika.(oczywiście jedziemy )
      Dodam że skierowanie zostało wysłane coś około 15 września,czyli ponad miesiąc czekaliśmy na termin smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka