czekolada72 24.03.04, 15:53 To ksiazka raczej dla mam niz dzieci, ale moze ktoras z piszacych mam widziala w ksiegarni juz? miala wyjsc 21 marca, a w K-wie nie ma ciagle :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_azj_edziecko Re: Poznan Borejków 24.03.04, 16:25 W mojej księgarni w Warszawie tez jeszcze nie ma, ale prosiłam, żeby sprowadzili. Na ogół nie zawodzą, więc będę miała jutro lub pojutrze. No chyba, że wydawnictwo dało plamę... Odpowiedz Link
i2h2 Re: Poznan Borejków 24.03.04, 20:57 W księgarni internetowej na stronie Media Rodzina już można kupić- kosztuje 29 zł. W księgarni koło mnie, gdzie żyją z nowości, jeszcze się też nie pojawiła. Odpowiedz Link
agnieszka_azj_edziecko Re: Poznan Borejków 24.03.04, 21:34 W księgarni internetowej wydawnictwa Media Rodzina zamówiłam 2 książki w październiku. Do dziś ich nie dostałam, dlatego wolę zamawiać w Merlinie, albo w naszej osiedlowej księgarni. Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Poznan Borejków 25.03.04, 12:37 Ja tez nie mam dobrych doswiadczen z zakupami przez internet, bede wiec czekac w realu, moze w koncu... Odpowiedz Link
eszulczewska W Poznaniu sa! 26.03.04, 08:21 I to w każdej księgarni. Od tygodnia. Poszukajcie u siebie (Empiki na 100% już powinny mieć). Ewa Odpowiedz Link
agnieszka_azj_edziecko Re: Mam !!! 26.03.04, 15:04 Właśnie odebrałam z mojej księgarni. Po pobieżnym przejrzeniu moge powiedzieć tylko tyle, ze juz mam ochotę jechać do Poznania ;-))) Chociaż bardziej pasowałyby mi kolorowe zdjęcia... Odpowiedz Link
agnieszka_azj_edziecko Re: Przeczytałam 01.04.04, 20:07 Przeczytałam i jestem trochę rozczarowana. Zmieniłabym proporcje między cytatami z "Jeżycjady" a informacjami "poznanioznawczymi". Myślę, że większość czytelników (raczej czytelniczek :-))) tej książki "Jezycjadę" zna prawie na pamięć, a mnie bardziej interesuje umieszczenie tych wydarzeń w rzeczywistym świecie. Dletego mam też zastrzeżenia do zdjęć - śliczne, ale zbyt mało konkretne i przede wszystkim nie podpisane. Myslałam, że co jak co, ale kamienica przy Roosevelta 5 będzie obfotografowana ze wszystkich stron :-((( A tak to ciągle nie wiem, jak dokladnie wygląda to słynne drzewo - balustrada balkonu i nie pozostaje mi nic innego jak udać się do Poznania na wizje lokalną. Odpowiedz Link
blesia Re: Przeczytałam 05.05.04, 21:05 ja nie czytalam ale jako ze jestem Poznanianka teraz mieszkajaca w Warszawie powiem Wam ze nie do konca jest tak jak w ksiakzkach:) ale i tak kocham moje miasto! Odpowiedz Link