Dodaj do ulubionych

Nasza Księgarnia

22.09.10, 18:04
Nie cierpię tej księgarni :P Mamy kryzys finansowy, ale jak zajrzałam do niej to nie mogłam sie powstrzymać i 50 zł tam zostawiłam :) Szukałam książek o emocjach i były polecane Diablik Amelki i "oj straciłam najlepsze psiapsiólki" w promomocyjnej cenie, do tego Szkoła wampirków którą lubi syn i "Jerzy i klucz do wszechświata" za 15 zł, wszystko w uszkodzonych, uszkodzeń jak na razie nie znalazłam, z lupą nie przyglądałam sie :)
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Nasza Księgarnia 22.09.10, 19:50
      Ja też ich nie lubię ;-)

Wczoraj przyszła paczka (specjalnie zamówiłam za ponad 90 zł, zeby miec przesyłke gratis), a tu dzisiaj promocja na "Portrety Astrid Lindgren". Kupiłam i tak, bo nawet z przesyłką (49 zł) to atrakcyjna cena, a do tej ksiązki przymierzam sie juz od dawna...
      • yula Re: Nasza Księgarnia 22.09.10, 21:33
        >a do tej ksiązki przymierzam
        > sie juz od dawna...
        tak jak ja do "Jerzy i klucz do wszechświata" :P Długo sie trzymałam ale teraz nie wytrzymałam :P
    • pa_yo Re: Nasza Księgarnia 23.09.10, 07:56
      ja upolowałam ostatnio w uszkodzonych "Młodego Samuraja" cz.1 za 9 PLN i "Jerzego i poszukiwanie kosmicznego skarbu" za 20 PLN i 4 mikolajki każdy za 9 PLN - teraz poluje na drugiego Samuraja :) i tez ich nie lubię :)
      • pa_yo Re: Nasza Księgarnia 23.09.10, 13:07
        no i po co załozyłas ten wątek, tknieta przeciuciem weszłam dziś na ich stronę no i wbogacilam sie o uszkodzonego Samuraja częśc nr 2 - tez za 9 PLN...
        • abepe Re: Nasza Księgarnia 23.09.10, 19:21
          pa_yo napisała:

> no i po co załozyłas ten wątek, tknieta przeciuciem weszłam dziś na ich stronę
          > no i wbogacilam sie o uszkodzonego Samuraja częśc nr 2 - tez za 9 PLN...

Patrz, miałam Ci napisać, że jest w uszkodzonych. Sama się nad nim zastanawiałam, ale nie mam pierwszej części:)
          • pa_yo Re: Nasza Księgarnia 25.09.10, 09:28
            dzięki za pamięć :)
            wzięłam tez Elle bo sa w końcówkach nakładu a aż szkoda, żeby moje dziecko za kilka lat sobie nie poczytało :)))
    • michmaja Re: Nasza Księgarnia 23.09.10, 19:15
      A mój portfel nie lubi forum. W tym miesiącu to już druga przesyłka z Naszej Księgarni, ale jak tu nie skorzystać z promocji na Portrety Astrid. Teraz będę polować na Samurajów i Mikołajki.
    • pa_yo Re: Nasza Księgarnia 28.09.10, 08:28
      jest druga częśc "Jerzego.." i "Tylko bez calowania" Kasdepke
      • uloni Re: Nasza Księgarnia 26.10.10, 10:50
        Dzisiaj w lekko uszkodzonych sporo książek do wyboru m.in. Złodziejka, Wielka Księga Pipi, Samuraj i Wielka księga detektywa Pozytywki, w sumie ponad 100 pozycji.
    • n.rek Re: Nasza Księgarnia 26.10.10, 11:19
      Ostatnio nie mogłam się powstrzymać i połowę wypłaty przepuściłam na Muminkowe pozycje z Naszej Księgarni, tyle że kupowałam tutaj ambelucja.pl/index.php?name=Autor&value=Tove+Jansson
      a mogłabym poprosić o linka do tych uszkodzonych?
      • pa_yo Re: Nasza Księgarnia 26.10.10, 11:36
        link do uszkodzonych w nk
        www.nk.com.pl/page,lekko_uszkodzone/index.html#offset,6
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka