Dodaj do ulubionych

Protestuję!!!

28.09.10, 22:32
Proszę więcej ciekawych dyskusji nie toczyć. Właściwie siedzę dziś w domu z powodu opieki nad (niby) dziećmi a od komputera bolą mnie oczy (ale przeczytaliśmy dziś pół "Adasia i Słonia", "Linnęę", porysowaliśmy trochę szlaczków, zjedliśmy wspólnie 4 posiłki i zrobiliśmy nieudany eksperyment, więc nie najgorsza ze mnie matka:))
Obserwuj wątek
    • bramina Re: Protestuję!!! 28.09.10, 22:38
      Hehe:)
      No dobra, dobra, to idę już spać...
      U mnie nie dziecko cierpi z powodu czytania ciekawego wątku, tylko moja uroda. Zostało mi 6 godzin snu, przy założeniu, że zasnę w ciągu 5 minut, a jeszcze pranie ręczne czeka.
      Dobrej nocy!
      • abepe Re: Protestuję!!! 28.09.10, 22:40
        Ha! Ja jutro też mam urlop:)))))

Więc - dobrej nocy!
    • abepe Re: Protestuję!!! 28.09.10, 22:42
      abepe napisała:

> Proszę więcej ciekawych dyskusji nie toczyć. Właściwie siedzę dziś w domu z pow
      > odu opieki nad (niby) dziećmi

Miało być : (niby) chorymi dziećmi:))))))

To, że oni w ogóle są dziećmi - jest pewne:)))
    • agulle Re: Protestuję!!! 28.09.10, 22:48
      ja wnoszę o zamknięcie forum w godzinach od 21 do rana, też chcę iść spać.
      • tattarak Re: Protestuję!!! 28.09.10, 23:38
        agulle napisała:
        > ja wnoszę o zamknięcie forum w godzinach od 21 do rana, też chcę iść spać.

A może przestaniemy tutaj pisać o nowościach, zapowiedziach, promocjach, okazjach, wyprzedażach... Tylko nie zamykajcie o 21, bo od 22 ja dopiero mam szansę zbliżyć się do komputera. Z drugiej strony zamknięcie od 21 do rana faktycznie może poprawić nieco urodę... :)))
    • anna_mrozi Re: Protestuję!!! 29.09.10, 06:32
      Z drugiej strony (bez obrazy...) na forum zaczęło się coś dziać... Ostatnio miałam wrażenie, że sprowadza się do spisu pojawiających się nowości, czasem ktoś dorzuci (szczęśliwy!) wrażenia po lekturze "gorącego" nowego wydania...

a tak... pięknie potrafmy się różnić...
      • abepe Re: Protestuję!!! 29.09.10, 08:26
        anna_mrozi napisała:

> Z drugiej strony (bez obrazy...) na forum zaczęło się coś dziać... Ostatnio mia
        > łam wrażenie, że sprowadza się do spisu pojawiających się nowości, czasem ktoś
        > dorzuci (szczęśliwy!) wrażenia po lekturze "gorącego" nowego wydania...
        >
        > a tak... pięknie potrafmy się różnić...

Szczerze mówiąc - za jakość forum (tzn. "dzianie się") nie biorę odpowiedzialności. Zarejestrowanych jest 550 uczestników (właśnie, może czas na czystki i usunięcie martwych dusz?), każdy może pisać. Widocznie akurat był taki okres, gdy każdy zaaferowany był czymś innym - wakacjami? rozpoczęciem nowego roku szkolnego?
        • mama_kasia Re: Protestuję!!! 29.09.10, 09:49
          A to takie normalne - wyciszenie, potem dyskutowanie, znowu wyciszenie na jakiś czas.
          Nie ma co się przejmować ;-)
          Niby-dzieci lekko mnie zdumiały ;)))
        • zuzannao Re: Protestuję!!! 29.09.10, 10:29
          Aaa! Tylko proszę nie usuwać! Pochłonięta opieką nad niby-dziećmi i mnóstwem innych spraw ledwo stoję na moich nibynóżkach, ale zarwę całą noc, żeby przeczytać ciekawą dyskusję. Gorzej z tym, żeby potem, nad ranem, dopisać się jakoś sensownie. W każdym razie zapewniam, że martwota mej duszy jest tylko pozorna, a podobnie jest pewnie przynajmniej z połową z tych 550 uczestników.
          • abepe Re: Protestuję!!! 29.09.10, 10:36
            Zuzanno, myślę o tych, którzy po zarejestrowaniu się na forum 2 lata temu NIGDY się nie odezwali:) A nawet nie zalogowali:))
            Żartowałam z tymi czystkami, przecież nie robimy tu rozliczeń statystycznych. Jak ktoś sobie chce być martwą duszą - niech będzie:))

Ale proszę, jak groźba wywołuje z krzaków świeżo-objawionych-autorów książek:)) Gratulacje jeszcze raz, Zuzanno!!!! (Uccello taką Ci reklamę zrobiła, że teraz każdy wie, że "Matkę Polka" mieć musi::) (A liberalna ci ona czy konserwatywna?)
            • zuzannao Re: Protestuję!!! 29.09.10, 10:55
              abepe napisała:
              (A liberalna ci ona czy konser
              > watywna?)
              Hmmm, no właśnie, niech się zastanowię...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka