Dodaj do ulubionych

Świąteczne serdeczności

21.12.10, 15:26
Prosz paniom, to on, to on zaczął!

z wątku konkursy forumowe:
(...) życzę wszystkim ciepła, miłości i daru dostrzegania Tego, który ukrywa się w spodziewanych i niespodziewanych miejscach, czasach i wydarzeniach. Dobrych Świąt Bożego Narodzenia!
Wojciech Widłak

Ponieważ już jutro z rana jadę do Krainy Makowców, ślę Wam grubelka z życzeniami pięknych Świąt

https://3.bp.blogspot.com/_xa1-IjmjFVA/TRCuCUSLfiI/AAAAAAAAAJ8/gA3MPfuGHTM/s320/Weso%25C5%2582ych%2B%25C5%259Awi%25C4%2585t.jpg

Niech nam forum kwitnie w przyszłym roku!
Obserwuj wątek
    • fabryka.ntka Re: Świąteczne serdeczności 21.12.10, 16:38
      Dziękuję

Również i my jutro ruszamy - przez kraj cały - do domu.

Zatem i ja - przesyłam najlepsze życzenia dla całego książkowego forum.
      https://images1.snapfish.com/232323232%7Ffp%3A%3A7%3Enu%3D324%3A%3E655%3E668%3EWSNRCG%3D345389%3B243325nu0mrj

Do pary dla uroczego grubelka dorzucam skromnego pyrhula pyrhula wypatrującego świątecznej pierwszej gwiazdki ;-) :-)
      • abepe Re: Świąteczne serdeczności 21.12.10, 16:44
        Aż głupio teraz z choinką wyskoczyć. Dobrze, że jeszcze kilka dni do Świąt, jakąś pticę się skombinuje!!!

Serdeczności dla podróżujących. Szerokiej (odśnieżonej) drogi!!!
        • fabryka.ntka Re: Świąteczne serdeczności 21.12.10, 16:59
          Abepe, do dzieła! ;-)

Oj, a ten mój gil miał być taki malutki, skromniutki, ale po skopiowania linku się był wziął i rozepchnął... :-/
          • abepe Re: Świąteczne serdeczności 21.12.10, 17:09
            fabryka.ntka napisała:

> Abepe, do dzieła! ;-)

Właśnie przystąpiliśmy do dzisiejszego zadania z kalendarza adwentowego, czyli robienia ozdób. Dałam dzieciom do wykorzystania "Papierowe zabawy" i "Wycinanki-składanki" z "Entliczka-pentliczka" dla pięciolatków. Starszy postanowił zrobić bociana (taaaaa) a młodszy sowę. Będą ptice:))
            >
            > Oj, a ten mój gil miał być taki malutki, skromniutki, ale po skopiowania linku
            > się był wziął i rozepchnął... :-/

Prawdziwe z niego gilisko!!!

• zona_mi Jaka cudna pyrhula! 21.12.10, 18:05
        Nie ma siły - biorę sobie te życzenia do serca wprost :)

Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, a ciekawych zapraszam do poczytania b(r)ombkowej historii:
        agnieszkagil.blox.pl/2010/12/Skad-sie-wziely-bombki-na-choinke.html
        • abepe Re: Jaka cudna pyrhula! 21.12.10, 21:30
          Gilgotku, nie masz innego wyjścia.
          Dzięki za historię. Muszę tylko znaleźć jakąś drukarkę z tonerem:)
    • alistar1 Re: Świąteczne serdeczności 22.12.10, 12:24
      Nie mam takich ślicznych ptaszków po podlinkowania jak Wy, chociaż za moim oknem właśnie wesoło dokazują sikorki... Może więc i to się liczy:)

Chętnie dołączę się do forumowych życzeń spokojnych i pełnych radości Świąt - niech ich ciepło zawsze będzie obecne w Waszych sercach. Ściskam Was serdecznie:))
      • neafilipowa Re: Świąteczne serdeczności 23.12.10, 10:56
        Wszystkiego najlepszego dla wszystkich obecnych i nieobecnych. Zdrowia, spokoju, udanych czytających dzieci i sterty nowości w każdym rogu pokoju ( bo pod choinką się nie zmieszczą :-)
    • pa_yo Re: Świąteczne serdeczności 23.12.10, 11:26
      Przyjmijcie i ode mnie serdeczności świąteczne, ptaszków nie mam, ale mam piekna choinke, która "zmalowała" moja koleżanka z Gdańska, a która sobie tak ulubiłam, że obchodze z nia juz kolejne święta:)

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/gc/vi/ms3s/WiiUF5axGzZPA9Z8zA.jpg
    • mama_kasia Re: Świąteczne serdeczności 23.12.10, 12:04
      Radości i otwartości w odkrywaniu Tajemnicy Narodzenia Pańskiego :)

Kasia
    • atama Re: Świąteczne serdeczności 23.12.10, 13:53
      Radosnych, dobrych Świąt dla wszystkich piszących i czytających to forum!
      Serdecznego oka, którym dostrzeżemy dobro w każdym, kto zasiądzie z nami do wigilijnego stołu!
    • tattarak Re: Świąteczne serdeczności 23.12.10, 21:55
      Najlepsze życzenia dla wszystkich, dużych i małych. Stert, piramid i stosików książkowych pod każdą choinką :-)
    • abepe Re: Świąteczne serdeczności 24.12.10, 11:47

Jako ten wigilijny grubelek życzę Wam dużo spokoju i ekscytacji, ciekawej pracy i prawdziwego odpoczynku. Zdrowia!!! Wielu metrów regałów do zastawienia i czasu na czytanie!!!

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ed/va/b7bl/atehClkOJObeyjJxCA.jpg
    • iks54 Re: Świąteczne serdeczności 24.12.10, 11:53
      Serdeczne życzenia zawsze pełnych portfeli i fantastycznych książek do przeczytania.
      Ciepłych herbat, miękkich kocy i dużo przepięknych, wciagających książek.
    • bladyroz Re: Świąteczne serdeczności 24.12.10, 22:54
      WESOŁYCH ŚWIĄT I WIEEEELU KSIĄŻEK POD CHOINKĄ!

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/rb/si/tuzj/00Wg5wx6btFyKxtGfX.jpg
      via vosgesparis.blogspot.com/p/christmas-inspiration.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka