Dodaj do ulubionych

Nowy Wechterowicz

07.10.11, 10:12
Wczoraj w drodze na wielce interesujące szkolenie z kontroli zarządczej wpadłam do poznańskiego Empiku i nabyłam "Każdy kot ma dwa końce" Wechterowicza. Perełka, cudo po prostu. Nabyłam dla przyjaciółki - wielbicielki kotów, ale moja córka po zapoznaniu się domaga się również da siebie egzemplarza na imieniny. Pięknie zilustrowane przysłowia, powiedzenie i chyba jeden cytat oczywiście odpowiednio zmieniony, aby odnosił się do kotów. Po jednej stronie tekst, po drugiej ilustracja. A te koty.... Kot w kuwecie genialny, albo kot w akwarium z rybką...Generalnie wolę psy i wolałabym taką książkę o psach, ale i tak jestem zachwycona.
Obserwuj wątek
    • rzezucha.ma Re: Nowy Wechterowicz 07.10.11, 12:51
      Też zwróciłam na tego kota uwagę :D Fajny bardzo.
      Mam zamiar kupić kociej znajomej (bo ja sama też nie-kotowa).
      • rzezucha.ma Re: Nowy Wechterowicz 13.10.11, 21:38
        No mam go! Chwilowo przynajmniej. Bardzo starannie wydany, dobrze zilustrowany i naprawdę zabawny ten kot wechterowiczowski ;) Szczerze polecam wszystkim miłośnikom tematu.
        • chaber69 Jeszcze nowszy Wechterowicz 04.11.11, 17:31
          Wyszedł chyba na dniach - złapałam go dziś w zapowiedziach w Azymucie, ale w sprzedaży podano od 2 listopada

https://papirus.boleslawiec.pl/M/54882701593KS.obr;jsessionid=331A6E63817004C6DAF5D297FCEABC1A.s8

papirus.boleslawiec.pl/ksiazka/Wechterowicz-Przemyslaw/Sniezek-i-Wegielek,54882701593KS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka