Dodaj do ulubionych

Gry szukam

27.11.11, 22:07
Szukam gry, o której - jak mi się wydaje - była mowa na tym forum.
Tu następuje wybitnie precyzyjny opis:
1. Ten kto polecał, pisał, że gra jest krótka i wciągająca - w sam raz na rodzinną partyjkę przed myciem/kolacją/spaniem.
2. Rzecz dotyczyła jakiś rozgrywek (walk) w przestrzeni kosmicznej (?????).
3. Chyba sprzedawał ją rebel w jakiejś niskiej cenie.
Z tego ostatniego względu pasowałby wątek o fajnych grach, co to duuużo taniej, ale tam nie znalazłam. Wiem, że promocja jest już nieaktualna, ale szukam pomysłu na prezent gwiazdkowy.

Czy w oparciu o te szczegółowe dane jesteście w stanie określić o co mi chodzi?
Bom bezsilna.

Obserwuj wątek
    • gopio1 Re: Gry szukam 27.11.11, 23:08
      Nie wiem czy o tę chodzi, ale też kosmiczna i w duużej promocji (z 55 na 15).
      merlin.pl/Pulapka-grawitacji-gra-strategiczna_Grapet/browse/product/206,700841.html
      A dla jakiego wieku szukasz? Bo myśmy właśnie odkryli Carcassonne - świetnie się nadaje na szybkie rozgrywki - na przykład dzisiaj machnęliśmy sobie z dziećmi 7 i 9 lat chyba sześć razy w ciągu dnia (m.in. w przerwie między zupą a drugim daniem).
    • eszulczewska Re: Gry szukam 27.11.11, 23:12
      Moze o to chodzi? www.planszomania.pl/promocje/1717/Kosmiczna-Eskadra.html
      • yantichy Re: Gry szukam 27.11.11, 23:39
        O to, o to!
        Wrzuciłam nazwę w wyszukiwarkę i od razu znalazłam tamten post.
        Ani słowa nie było w nim o tym, że gra jest idealna na krótką partyjkę przed kolacją.
        Przyznaję Ci zatem order Czujnika, o Pani, bo mimo mylących tropów zachowałaś czujność i podałaś właściwą grę.
        Dziękuję!!!

eszulczewska napisała:

> Moze o to chodzi? www.planszomania.pl/promocje/1717/Kosmiczna-Eskadra.html
        • eszulczewska Re: Gry szukam 28.11.11, 12:39
          Dziękuje za order :)

Tamtego wątku nie widzialam, za to oferte gier planszowych (m.in. wlasnie z planszomanii) ogladam namietnie :D Szczegolnie dzial promocji, stad zapamietala mi sie ta gra.

Przyjemnosci!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka