30.11.11, 17:33
Aoki to jaki wiek docelowy czytelnika?
To ksiazka dla uroczych 3 latek czy 9 latek?
Co tam jest interaktywnego???
Nigdzie nie moge wyszukac wgladu do wnetrza...
Obserwuj wątek
    • rzezucha.ma Re: Aoki? 30.11.11, 19:40
      Zrobiłam kilka zdjęć.
      Co tam interaktywnego? Klapki do odginania i zaglądania, coś do liczenia, szukanie w tłumie... Tyle pamiętam na szybko, książka niestety jest u babci. Ostatnia strona ''świeci'' w ciemnościach.
      A przedział wiekowy... no nie wiem. Yumi Stasiek bardzo polubił jak miał niecałe 3, mnie się bardzo podoba. tak samo mojej mamie, dla której je kupuję :D Moja koleżanka obkupiła w Yumi i Aoki siebie i wszystkie dziewczyny w swojej rodzinie bez względu na wiek. Więc to chyba kwestia umowna.
      Trzeba tylko lubić taką estetykę, znam takich, którzy nie bardzo.
    • abepe Re: Aoki? 30.11.11, 20:15
      Ależ proszę się dokładniej rozglądać i kolejne pytania do danej książki wpisywać do istniejącego kilka linijek niżej postu!!!
    • katrio.na Re: Aoki? 03.12.11, 18:44
      Oj tam, oj tam - rozglądam się, ale tam był podział płciowy, a mi pilno było znać przedział wiekowy.
      Choć ostatnio, gdy przeoczyłam Dixit w Merlinie (a poluję na nią pół roku) trochę podupadłam na duchu ;) Skupiłam się psioczeniu, że przecenili tylko Faunę Junior - a ja mam chętkę na wersję już Senior...

Duże dzięki za zdjęcia środka - jednak bliżej do 3 latki. Szkoda.
      • abepe Re: Aoki? 03.12.11, 23:31
        katrio.na napisał:

> Oj tam, oj tam - rozglądam się, ale tam był podział płciowy, a mi pilno było zn
        > ać przedział wiekowy.

Tak, wiem, ale jestem za tym, żeby wszystkie problemy dotyczące danej książki omawiać w jednym wątku. Czy myślisz, że jeżeli tytuł wątku sugeruje sprawy płci to już nikt nie zajrzy, żeby odpowiedzieć na pytanie o wiek? To może sugeruje, że tytuły wątków powinny być bardziej ogólne? Żeby każdy problem się w nich mieścił? Mnożące się wątki o jednej książce są problemem gdy ktoś używa wyszukiwarki - znajdzie jeden i nie pomyśli, że może ich być więcej. I od nowa zakłada wątek. Przyznaję, że mi się czasem nie chce trzeci raz odpowiadać na to samo pytanie.

> Choć ostatnio, gdy przeoczyłam Dixit w Merlinie (a poluję na nią pół roku) troc
        > hę podupadłam na duchu ;) Skupiłam się psioczeniu, że przecenili tylko Faunę Ju
        > nior - a ja mam chętkę na wersję już Senior...
        >

A to pech!!!

> Duże dzięki za zdjęcia środka - jednak bliżej do 3 latki. Szkoda.

Myślę, że tak. Mój ośmiolatek jakoś specjalnie Yumi nie wielbi. Aoki kupię młodszemu.
        • katrio.na Re: Aoki? 05.12.11, 01:27
          Czuję się upomniana.
          • abepe Re: Aoki? 05.12.11, 11:44
            katrio.na napisał:

> Czuję się upomniana.

Mam nadzieję, że w łagodnej formie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka