lulilu 09.10.06, 13:22 Dla wszystkich oczekujących na 3 część: przecieki (prawdopodobnie kontrolowane) na stronie: fnin3.gildia.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_s Re: Felix, Net i Nika - 3 tom 09.10.06, 15:20 i2h2 napisała: > W listopadzie :-) dzieki ! aczkolwiek naprawde sie zastanawiam czy kupic. Druga czesc syn czytal niecale 3 dni-w ciagu ktorych: dwukrotnie spoznil sie do szkoly (bo nie mogl zamknac ksiazki i wyszedl za pozno), spedzil kilka godzin w toalecie (juz pisalam ze to jedyne miejsce gdzie on wie ze mnie nie wypada krzyczec), chodzil spac duzo duzo za pozno, no i wcale ale to wcale nie chcial ze mna rozmawiac.... No nie wiem.... Odpowiedz Link
i2h2 Re: Felix, Net i Nika - 3 tom 09.10.06, 15:31 Przepraszam, ale to było pierwsze skojarzenie - do listopada nie dasz rady dobudować dodatkowej toalety ;-)))) Odpowiedz Link
zuzannao Re: Felix, Net i Nika - 3 tom 09.10.06, 18:22 Ale zawsze można jakąś przenośną wypożyczyć... Odpowiedz Link
agatka_s Re: Felix, Net i Nika - 3 tom 09.10.06, 18:30 O !! akurat juz sie rozpedzilam !!! W razie czego wyeksmituje gowniarza i juz !!! (do szaletu publicznego) ! Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Felix, Net i Nika - 3 tom 10.10.06, 09:35 Ja to obawiam się wojny pokoleń - kto pierwszy ma przeczytać ;-))) miłośniczka Kosika :-) Odpowiedz Link
i2h2 Kosik dla dorosłych - 10.10.06, 10:13 Niedawno wyszła nowa ksiażka Rafała Kosika "Vertica" - tym razem coś dla starszych miłośników klasycznej sf. Przeczytałam oczywiście i bardzo mi się podobało, chociaż jest to rozrywka mocno intelektualna (wyobraźnia mi się grzała do czerwoności, a pewne konstrukcje miałam ochotę wykreślić, bo szare komórki objąć nie chciały ;-)). Niemal żałuję teraz, że Autor porzucił architekturę, bo jak pomyślę, co mógłby projektować... Piękne budynki by stały gdzieniegdzie ... Chociaż z drugiej strony - nie byłoby tych książek. I tak źle, i tak niedobrze... Odpowiedz Link