papetka1 30.01.08, 21:09 Była "Droga miodowa", teraz jest "Mały miodowy miś" www.kdc.pl/produkt/10318/10/112326/Maly_miodowy_Mis.html Zapowiada się ciekawie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbkk Re: Mały miodowy Miś 31.01.08, 00:34 w Merlinie jest już opinia merlin.pl/frontend/browse/product/1,563697.html Odpowiedz Link
katrio_na Re: Mały miodowy Miś 31.01.08, 08:01 Czytalismy, czytalismy - to jednak z tych milych ksiazek Egmontowskich dla 3 latow :)Ale ona juz dlugo jest na rynku, my ja czytalismy z rok temu na pewno. A Droge Miodowa wlasnie czytamy - to troche inny typ. Juz dla nieco starszego dziecka. Wypowiem sie jak ja przeczytamy do konca, na razie przegrywa z Madika i Pippi zatem chyba za miesiac te Droge skonczymy ;-( Odpowiedz Link
spacey1 Re: Mały miodowy Miś 31.01.08, 11:07 Oj, to chyba niemozliwe. Śledzę zawodowo rynek książki i ta książka dotarła do mnie właśnie w listopadzie 2007. Chyba, że czytałaś dawno w szczotkach. Odpowiedz Link
i2h2 Re: Mały miodowy Miś 31.01.08, 11:19 Może się Katrionie pomyliło z Panem Misiem Jane Chapman :-) Też Egmont wydaje, też jest miś i nawet do pewnego stopnia ilustracje podobne. Na rynku bodajże od marca ubiegłego roku. Bardzo przyjemna seria - moja córka często do niej wraca. Odpowiedz Link
alistar1 Re: Mały miodowy Miś 31.01.08, 08:15 Wnętrze ciepłe jak piecyk:-))) Zdaje się zresztą, że ten tytuł pojawił się w ostatnim wątku świątecznym. Pewnie kupię go za jakiś czas. Odpowiedz Link
katrio_na Re: Mały miodowy Miś 31.01.08, 12:35 Ojej, wprowadzialam zamieszanie i juz sie tlumacze:) merlin.pl/frontend/browse/product/1,490916.html merlin.pl/frontend/browse/product/1,419583.html W jednej ten sam autor w drugiej ilustrator. Ale one wszystkie dla mnie w tej samej stylistyce :) Tak, rzeczywiscie ta jest dopiero od listopada ubr. Ale moj opis jak najbardziej pasuje :) A Mis z serii Lato Pana Misia jest swietny :) Tyle, ze format chyba bardzije podluzny i rysunki bardziej przesycone barwa. A tak na marginesie fajna praca by mogla powstac gdyby zestawic te wszystkie egmontowskie i amberowskie ksiazeczki o jezykach, misiach i zajaczkach :) A ja glupia dolowalam sie literatura obozowa ;-( Odpowiedz Link
mamalilki Re: Mały miodowy Miś 01.02.08, 17:06 Ta ksiazka jest szczegolnie fajna, bo wystepuje w niej zajac Lilka. To sie nie zdarza czesto i moja Lilka jest uszczesliwiona (3,5 r) :-) Odpowiedz Link