nobullshit 22.09.08, 15:43 Czy coś z tej serii wyszło po polsku? A jeśli nie książkowo, to chociaż ekranizacje na DVD? Gugle mówią, że nie, ale Wy wiecie czasem więcej od gugli. Będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i2h2 Re: Serial o "Eloise", Kay Thompson 22.09.08, 17:21 Chiiiba nie. Ale nie biorę odpowiedzialności za małą oficynkę, która powiedzmy 15 lat temu wypuściła jeden tom, sprzedała 20 egzemplarzy, a resztą się myszy pożywiły w piwnicznej izbie ;-P Odpowiedz Link
lunatica Re: Serial o "Eloise", Kay Thompson 22.09.08, 17:51 nobullshit napisała: > Będę wdzięczna za odpowiedź. Bo ponieważ? Odpowiedz Link
nobullshit Re: Serial o "Eloise", Kay Thompson 22.09.08, 21:06 lunatica napisała: > nobullshit napisała: > > Będę wdzięczna za odpowiedź. > Bo ponieważ? Tłumaczę coś dla J. i w tym czymś odwołują się in passim do Eloizy. Ale jeśli mama J. będzie nadal taka niedobra, to J. nie dostanie już żadnej książeczki od cioci! Odpowiedz Link
nobullshit Re: Serial o "Eloise", Kay Thompson 22.09.08, 21:45 i2h2 napisała: > A ja już miałam nadzieję... Przykro mi. Ale ponoć to coś to forumowy hit. Luna zabroniła mi podać tytuł. Chce sama napisać. Odpowiedz Link
lunatica Psyt! 23.09.08, 09:56 nobullshit napisała: > i2h2 napisała: > > A ja już miałam nadzieję... > > Przykro mi. Ale ponoć to coś to forumowy hit. Luna zabroniła mi podać tytuł. > Chce sama napisać. > Psyt! To będzie "Olivia" Iana Falconera :-) Jupi! Odpowiedz Link
i2h2 Re: Psyt! 23.09.08, 10:26 Iiiiiiiiijuuuuuuuuhuuuuuuuu (a wsio rawno, jak to się powinno pisać ;-))))))) Odpowiedz Link
ptasia Offtopik do Lunatici 23.09.08, 19:28 Luno, przepraszam, że tak Cię ścigam na forach, ale ostatnio do mnie nie dochodzą niektóre maile: czy dostałaś @ w sprawie książek (są już u mnie)? Odpowiedz Link