i2h2 23.09.08, 18:31 Szanowne forumowiczostwo sobie życzy czy nie życzy? Włączyłam na próbę, żeby każdy wiedział jak to będzie, ewentualnie. :-D ;-) :-> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi O Matko... 23.09.08, 18:34 tak :-*, tak :-D niech sobie koleżanki zobaczą :-O jak nasze posty :-? będą wyglądały ;-) i niech :piwo: zdecydują :cool: Odpowiedz Link
i2h2 Re: O Matko... 23.09.08, 18:37 Prawdaż? ;-) :-) Widzę, że mamy podobne zdanie. A w ogóle jak na nie patrzę, to zaczynam się czuć rasistką... Zgadnij, dlaczego. Odpowiedz Link
mama_kasia Re: O Matko... 23.09.08, 18:42 A to drugie też włączyłaś? - pogrubianie, kolorowanie, obrazki ;-) Odpowiedz Link
mama_kasia Re: O Matko... 23.09.08, 19:16 W sobotę to zauważyłam i wyobraziłam sobie ten cały artystyczny ;-) galimatias, z różną ludzką wrażliwością :)) Cuda by powstały :) :D ...U nas na www szybko i potajemnie zostało wyłączone ;-) Odpowiedz Link
i2h2 Re: O Matko... 23.09.08, 19:30 A ja się zastanawiałam i postanowiłam uprzedzić pytania, dlaczego u nas nie ma ;-) Zdania mamy zbieżne, więc potrzymam do jutra, ku przestrodze, i wyłączę :-) Odpowiedz Link
ash3 Re: Emotikony 23.09.08, 18:53 Trochę dziwnie, ale pewnie można się przyzwyczaić. Jakoś nie jestem fanka emotikonów, ale nie przeszkadzają mi specjalnie... dotąd. Odpowiedz Link
zona_mi Uwagi techniczne 23.09.08, 20:14 Po pierwsze primo - można sobie we własnych ustawieniach zablokować emotki - czyli ich widok bez względu na ustawienia danego forum. Po drugie primo - bb cody mogłyby ewentualnie zostać, dla podkreślenia jakichś - naprawdę - ważnych treści, a dla tutajszych bywalców mam kredyt zaufania co do zasadności używania wzorów i kolorów. Po trzecie primo - najogólniej mówiąc jestem na nie. Odpowiedz Link
alistar1 Re: Emotikony 23.09.08, 21:29 Brzydkie! Nie podobają mi się te zółte paszcze wyzierające z tekstiu. Wolę Wasze dyskretne mruganie!!!! Zdecydowanie jestem na nie!!! Odpowiedz Link
metis1 Re: Emotikony 23.09.08, 21:35 Myslalam, ze ktos przestwil mi ustawienia w komputerze :-) Ja lubie te ludziki. Jestem ZA. Odpowiedz Link
zf71 Re: Nie 23.09.08, 21:51 Głosuję na NIE. Zaciemnia, źle się czyta, niektórzy dopiero by mieli problem z doczytaniem i zrozumieniem tego co napisane, a w odpowiedzi pojawią się głównie te jęzory i będzie koszmarnie. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
i2h2 Re: Emotikony 24.09.08, 07:52 Dobra, wyłączyłam te fajerwerki. Widać, że można nimi straszyć ;-) Odpowiedz Link