katrio_na 02.11.08, 17:10 Nieśmiało się spytam bo szczerzę nie wiem czy nie przegapiłam - czy konkurs siostrowo-krasnoludkowy jest już rozstrzygnięty ??? Czy Sierotka już wyłoniła szcześliwego/wych zwycięsce/ów ???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pa_yo Re: Konkursy brombowe... 02.11.08, 17:39 Ja już od jakiegoś czasu tez rozmyslam konkursowo :) Dobrze Katrio-na, że się 'wyrwałas ' pierwsza w temacie :))) Odpowiedz Link
agisek Re: Konkursy brombowe... 02.11.08, 17:57 A ja w sprawie potwierdzeń: czy one są - tak jak przeczytałam w innym wątku - zawsze wysyłane? Odpowiedz Link
pa_yo Re: Konkursy brombowe... 02.11.08, 18:17 z mojego skromnego konkursowego doświadczenia wiem, że potwierdzenia wysyłane nie są, a moje prace w konkursach udział brały każdorazowo gdy je wysyłałam. Nawet kiedyś, dawno temu była dyskusja na temat tych potierdzeń i Brombini nasza zaproponowała nam aby wstawiac potwierdzenie odczytania emaila, ale w gazetowej to nie działa... Odpowiedz Link
i2h2 Re: Konkursy brombowe... 02.11.08, 22:35 Sierotka to ja jestem, bo wróciłam w połowie tygodnia z Krakowa i od razu się zakopałam w stosach poczty (zapomniałam "na śmierć", że tam nie do końca będę mogła pocztę odbierać!). Ale właśnie się strona aktualizuje, więc pewnie przed północą niektórzy będą skakać do góry, a inni pocieszać się, ze może następnym razem się uda (pierwszy "następnorazowy" konkurs już też wstawiamy, a kolejne się piszą). Potwierdzenia wolałabym automatyczne, bo zazwyczaj jest tak, że nagle w ostatniej chwili wszyscy przysyłają maile, a ja albo usiłuję odpowiedzieć na wszystkie na raz, albo macham ręką i nie odpoiwadam na żaden ;-P Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Konkursy brombowe... 02.11.08, 22:40 Przed północą??? ...Oczy już się zamykają ;-) Odpowiedz Link
i2h2 Re: Konkursy brombowe... 02.11.08, 22:44 Słowo daję, że powiszą sobie te wyniki, a jeszcze je zaopatrzę potem w treści, bo na razie to tylko lista nicków ;-) Odpowiedz Link
gopio1 Wyniki są, są, są! :) 02.11.08, 23:45 AAaaaAAaaa!!!! Juuuuupiiii!!!! Ale cudownie!!!! Dzię-ku-jeeeę! Morda mi się cieszy, że hej! Teraz z wrażenie nie będę mogła zasnąć :D Odpowiedz Link
abepe Re: Wyniki są, są, są! :) 02.11.08, 23:51 A konkurs maćkowy? Tylko w tym wzięłam udział:) Odpowiedz Link
i2h2 Re: Wyniki są, są, są! :) 02.11.08, 23:56 No tak, wiedziałam, że o czymś zapominam ;-( Ale to już nie dziś. Odpowiedz Link
abepe Re: Wyniki są, są, są! :) 03.11.08, 00:03 Ja tak tylko, gwoli przypomnienia, nic już nie chcę:), tylko poczytać, co koleżanki wymyśliły. Podoba mi się, Twoja propozycja z wątku "strasznego", żeby się dzielić pomysłami na scenariusze. Zaczynam mieć ochotę zebrać znajome dzieciaki i np. urzadzić im andrzejkowe wróżby:)) (tak to jest, jak sie prowadzi domowe przedszkole, bal karnawałowy też będe musiała urządzić:) Odpowiedz Link
pa_yo Re: Konkursy brombowe... 03.11.08, 09:46 Gratuluje wszystkim i skacze do góry! Dzięki Odpowiedz Link
agisek Re: Konkursy brombowe... 03.11.08, 09:47 He, no ja sobie podskoczyłam! U mnie wyszło na to, że do trzech razy sztuka :-) Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Konkursy brombowe... 03.11.08, 08:39 :) Bardzo dziękuję :) Gratulacje dla współuczestniczek :) Odpowiedz Link
katrio_na Re: Konkursy brombowe... 03.11.08, 09:42 Buuu to pytek idzie sie pocieszac :(((( Jak ja nie lubie poniedzialkow... Odpowiedz Link
rykam Zaproszenia na "Bromba i inni" 22.IX 17:30 GULIWER 20.09.19, 09:07 Wydawnictwo EZOP "Uwaga! Czy są tu fani książek, teatru lub Bromby?! Mamy do rozdania dwa podwójne zaproszenia na spektakl "Bromba i inni" w najbliższą niedzielę 22 września o godz. 17:30 w Teatr Lalek Guliwer w Warszawie :) Wystarczy, że w komentarzu napiszecie, jaką ostatnio czytaliście książkę naszego wydawnictwa :) W sobotę wylosujemy zwycięzców i przekażemy szczegóły odbioru nagrody :)" Odpowiedz Link