ap77 03.08.09, 11:45 pewnie byly juz tu wrzucane, ale dla przypomnienia (akurat czytam:) www.gandalf.com.pl/b/z-dzieckiem-w-swiat-wartosci/ www.mareno.pl/prod/MIDN/9788389701350 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaixa Re: Dwie pozycje dla rodzicow 03.08.09, 13:23 Kiedys zalozylam tutaj watek na temat pierwszej z zalinkowanych ksiazek, ale zostal on usuniety jako odbiegajacy od tematu forum :-( Drugiej nie znam - warto? Odpowiedz Link
ap77 Re: Dwie pozycje dla rodzicow 03.08.09, 13:36 jak to odbiegajacy od tematu?;) Tak moim zdaniem warto! Odpowiedz Link
zona_mi Re: Dwie pozycje dla rodzicow 03.08.09, 15:00 Odnośnie pierwszej - opis: "Współczesne dzieci cierpią na anemię emocjonalną. Zaspakajanie potrzeb fizycznych, psychicznych i duchowych dziecka w atmosferze bezwarunkowej miłości jest warunkiem jego zdrowia emocjonalnego i prawidłowego rozwoju. Jak to czynić? Jak uchronić, czego uczyć, co rozwijać w dziecku, by stało się stabilnym emocjonalnie, pełnowartościowym człowiekiem?" natychmiast mnie zniechęcił. Może to po prostu ksiązka nie dla mnie, a może takie ogólne założenie, że "współczesne dzieci" - w domyśle wszystkie - powoduje, że już autorom nie wierzę. "Zaspakuję" potrzeby moich dzieci bez tej książki chyba ;) Odpowiedz Link
agisek Re: Dwie pozycje dla rodzicow 05.08.09, 21:09 Ten drugi tytuł wydaje się interesujący. Najchętniej przeczytam pożyczoną książkę, bo ostatnio wydałam w ciemno pieniądze na obiecujący tytuł: "Czarownice, hobbity, piraci", i srodze się zawiodłam... merlin.pl/Czarownice-hobbity-i-piraci_Susanne-Gaschke/browse/product/1,377616.html, Odpowiedz Link