ssaczek 04.02.02, 19:01 Znacie jakieś dowcipy dotyczące Przemyśla lub mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofa Re: Dowcipy rodem z Przemyśla 04.02.02, 20:31 ojoj ssaczek...tutaj przemyslanie zamilkna...nikt nie lubi smiac sie z siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dowcipy rodem z Przemyśla 05.02.02, 15:01 he, to nie Poraż, żeby opowiadać dowcipy. Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Dowcipy rodem z Przemyśla 05.02.02, 17:40 Czemu? Na dowcipy każda pora jest odpowiednia. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dowcipy rodem z Przemyśla 05.02.02, 17:46 pora jak najbardziej, tylko jakoś nie słyszałem dowcipu o Przemyślu, a o Porażu sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dowcipy rodem z Przemyśla 05.02.02, 18:06 Spotyka się w knajpie dwóch górali, a ponieważ jeden z nich niedawno się ożenił, to drugi pyta się go jak mu poszło w noc poślubna. - Ano, Stasiu, normalnie. Jak weszliśmy do sypialni to się rozebrałem, żeby se psiakrew nie pomyślała, że się jej wstydzę. Potem dałem jej w gębę, żeby sobie nie pomyślała, że jej się boję. Na sam koniec sam się zaspokoiłem, żeby se psiakrew nie pomyślała, że jej potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
szczepek1 Re: Dowcipy rodem z Przemyśla 08.02.02, 09:20 największym dowcipem ewolucji rodem z Przemyśla jest mój serdeczny kolega, którego danych przez grzeczność nie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dowcipy rodem z Przemyśla 08.02.02, 14:48 ooo!! czyżby aż taki orginał? Odpowiedz Link Zgłoś
szczepek1 Re: Dowcipy rodem z Przemyśla 08.02.02, 18:22 wystarczy, że powiem iz pracuje w przemyskiej strazy miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dowcipy rodem z Przemyśla 09.02.02, 08:25 nic doddać nic ująć - wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Dowcipy rodem z Przemyśla IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 12:03 Znacie Jurka Kowalskiego,który mieszkał na przeciwko więzienia. Mieszka obecnie na przeciwko własnego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dowcipy rodem z Przemyśla 10.02.02, 17:31 ha ha ha, a dlaczego musiał się przeprowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś