Dodaj do ulubionych

Najlepszy bar/lokal w Przemyślu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 17:58
Który wg was lokal/bar w Przemyślu jest najlepszy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: dark Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: 77.236.0.* 06.10.09, 20:52
      Najtańszy.
      • Gość: Lordinho z Milanu Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.centertel.pl 07.10.09, 21:05
        Najlepszy jest bar gdzie gubi się klucze do mercedesa polo
        • Gość: Czarna Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: 188.33.102.* 24.11.09, 23:33
          wszystkie bary w Przemyślu są beznadziejne
    • Gość: Gladiator Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 16:47
      Warty uwagi jest Absynt, a także Klub Niedźwiadek
      • Gość: Rotaidalg Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 16:51
        jak dla mnie - tylko kurczak u babci na pl. legionow;)
        • Gość: manek Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.10, 07:18
          A ja uważam, że najlepszy jest Gold Fassl na Borelowskiego. Takiej atmosfery i
          tak pysznego piwka nie ma nigdzie indziej w Przemyślu. tak więc kłusem z blusem
          zapraszam do Gold Fassl.
    • Gość: Rave Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 17:07
      Każdy ma swoje miejsce gdzie lubi przebywać , dla jednych jest to
      klub niedźwiadek a dla drugich Pub ,, Margheritta '' ;) prawda
      autorze ?:D
      • Gość: wow Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:00
        niestety nieprawda, to nie są lokale gdzie się przebywa- tam można wpaść na
        szybkie piwo już nad pizza bym się dobrze zastanowił.
        • Gość: a man Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:30
          wlasciciel tez ma dziwne pomysly ;]
          z jednej strony swietna idea - bezprzewodowy net w kazdej z jego knajp/pizzerii,
          z drugiej - net jest zabezpieczony haslem, czyli trzeba laskawie prosic obsluge
          o haslo :)

z czyms takim jeszcze sie nie spotkalem... wlasnie siedze w kawiarnii z
          bezprzewodowym netem we wroclawskich Arkadach i gdyby tu ktos wpadl na taki
          pomysl, klienci wysmialiby wlasciciela, bo sieci zabezpieczonych haslem jest
          multum. I klient nie powinien prosic, powinien dostac i juz :)
          • Gość: przemyslanka Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 13:37
            Ja lubię Lakostę i kelnera p.Witka.
            Pyszne włoskie jedzenie profesjonalnie podane w przyjemnej atmosferze.
            • Gość: Dedal 1 Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: 79.139.112.* 18.10.09, 00:02
              Klimaty Cafee - Ile rodzajów pierogów (bryndza, ruskie, kap. z grzybami, ze szpinakiem, z kaszą i in.)- w dobrej cenie i ( przynajmniej dla mnie i moich znajomych - b. smaczne), a także mnóstwo innych doskonałych potraw, gdzie indziej nie spotykanych...
              • Gość: do Dedala Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 11:02
                Gdzie to jest?
                • Gość: Eliza Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 10:01
                  Klimaty Cafe chyba są na ul.Fredry , ale nie jestem pewna bo
                  nie byłam tam , tylko słyszałam duzo dobrego o tym lokalu, niech
                  wypowiedzą się stali bywalcy - jak czynny ten lokal i dokładnie
                  gdzie to sie znajduje... Pozdrawiam ........
                  • Gość: Aga .. Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.10.09, 20:14
                    hymm.. najlepszy w Przemyślu.. Nooo oczywiście,że NIEDŹWIADEK :P
    • Gość: Neron Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 10:27
      Nowo otwarta pizzeria na Słowackiego: Pizza Cafe, świetna pizza,
      doskonałe bagietki, którymi za taką cene można się najeść, a także
      lany lech... Oprócz tego myśle, że Klub Niedźwiadek i Pub Wirtualny
      też mają swój klimat
      • Gość: cycu Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.chello.pl 28.10.09, 19:09
        jakież to przemyskie...nawet nowootwierane lokale nie mają nazwy, ot
        pizza cafe
        • Gość: BAAAR Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 30.10.09, 13:47
          żaden niedzwiadek, margherity, wyrwigrosze i inne dziady. Wróbel na Św. Jana
          jest kultowy dzieciaki.
    • Gość: Wapgo Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.opera-mini.net 30.10.09, 21:52
      Każdy z nas ma inne upodobania i gusta, to ze w naszym mieście brakuje lokali ma poziomie widzą prawie wszyscy szczególnie ci przebywają w dużych miastach krajów wrocław poznań warszawa trójmiasto ostatnio byłem w przemyślu odwiedziłem absynt gdzie już chyba od 2 lat wpadam wczesnym przedpołudniem ma kawę i jak zawsze zadowolony byłem też kilka razy w klimatach lokal ok plusy: położenie ceny godziny otwarcia menu (choć o tym można pisać dużo ogólnie knajpach w radzieckim stylu a w karcie połączenie kuchni chyba z całego świata) minusy brak profesjonalnej obsługi i ogólnie brak profesjonalizmu właściciela ogrzewanie wentylacja muzyka ale cóż to tylko moja opinia
    • Gość: Lolcia1989 Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.centertel.pl 06.11.09, 15:04
      Wg mnie najlepsze lokale/bary to: Niedźwiadek, Fort i Labamba. Przyjemna
      atmosfera, mili pracownicy ;)
      • Gość: Ggggjf Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 18:28
        Myślę że niedźwiadek jest super jednak ceny niekoniecznie, za to obsługa
        fantastyczna:)
      • Gość: szwagier Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: 79.139.107.* 26.11.09, 07:59
        tak w la bambie miła obsługa jak podchodzisz zamówić pizze to patrzą się na
        ciebie jakbyś im krzywdę zrobił
    • Gość: Tomek Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 18:32
      Klub Niedźwiadek & Pizza Cafe ;)
      • Gość: rex Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 20:19
        Kiedyś na Smolki był fajny lokal. Teraz jest jakaś wypożyczalnia
        video :D Kto to jeszcze pamięta ? To były klimaty :D
        • Gość: pedro_paulo Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 03:57
          "Bar Obywatelski", następnie "Baryłeczka".
          Kelnerki z filmu "Planeta małp"
        • Gość: olo Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 23:27
          Najlepsze klimaty to były u Cernyka
          • darino u Cernyka 21.12.10, 17:15
            Pamiętam te klimaty, ale to było z lekka stresujące :)))
    • Gość: Magik Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.tktelekom.pl 24.11.09, 12:39
      Wg mnie Najlepszy jest bar niedzwiadek:D mila obsluga i
      niezapomniany klimat:D
      • darino Niedźwiadek 24.11.09, 12:50
        W Niedźwiadku nie byłem już z 8 lat, ale miło go wspominam.
        • Gość: armagedon Re: Niedźwiadek IP: 188.33.175.* 24.11.09, 21:01
          Olek-cafe bar to były czasy. Baryłka kultowa mordownia na rogu
          Smolki i Łukasińskiego lata 70 i początek 80. Mini max Wojtka
          Tarczyńskiego lata 80, później tam był Hubal. Niedźwiadek, Piwnice
          WDK, Drink Bar - u łysego, lub szoguna. A reszta to już nowości lat
          90 i po 2000r.
          • Gość: matt Re: Niedźwiadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.09, 01:53
            no i melba
            • Gość: kibic podobny jak melba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 15:43
              podobny jak melba jest lokal shaza obok statoil na pl.konstytucji. no i szwejk
              na grunwaldzkiej koło wiezowców-podobne klimaty :))
          • noir3 Re: Niedźwiadek 12.03.10, 22:33
            więc Hubal już nie istnieje?...:(. Byłem tam jakieś 15 lat temu z
            dość frywoloną koleżanką:). Pamiętam, że zgadałem się z jakimś
            kolesiem piszącym w lokalnej gazecie - temat rozmowy Marlin
            Monroe... Ech ten Przemyśl:)!
      • Gość: szwagier Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: 79.139.107.* 26.11.09, 08:01
        pewnie pracujesz w niedźwiadku
        • Gość: klimatyczny Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:01
          w tym klimacie jest jeszcze bar za pawilonem spółdzielni przy glazera :) polecam
          można przeżyć deja vu jesli ktos pamieta stare klimaty.
          • Gość: Kijów Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 27.11.09, 19:46
            Dobra, koniec reklam. Czy w tym grajdole można się napić piwa o 9 rano?
            • Gość: jasne Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 01:17
              tak pod każdym sklepem spożywczym !
              • Gość: gomes Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 17:48
                debilu w barze a nie pod sklepem !!!!!
    • Gość: Robert Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 11:57
      zdecydowanie Absynt ;)
      • Gość: Kinia Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 12:05
        Zdecydowanie Lakosta,ten dym w Absyncie jest nie do przetrzymania w zimie.
        Natomiast w lecie Lakosta jest nie do przetrzymania nie ma ogrodka ,a smog
        spalin wali z ulicy.
        Absynt w lecie jak najbardziej na zewnątrz.
    • Gość: M. Weber Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 15.01.10, 17:51
      Dlamnie Klimaty ...
      • Gość: mloda0303 Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 14:33
        Mi sie tam akurat bardzo spodobało w tej nowej Skrytce nad sanem :) Jedzenie
        bardzo dobre, obsługa też miła i przynajmniej jak cos zamawiam to nie czuje sie
        jakbym krzywde komus wyrządzała, bo prawde mowiac to w wiekszosci lokali obsuga
        pozostawia wiele do życzenia niestety :/
        • Gość: gość Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.10, 15:01
          Polecam zdecydowanie Podleśną, kiedyś "na górce". Miła obsługa, nastrojowe wnętrza.
          • Gość: abc Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 02.04.10, 02:16
            Polecam zdecydowanie Podleśną, kiedyś "na górce". Miła obsługa, nastrojowe wnętrza.

W 100% się zgadzam
            • Gość: ulka Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.10, 20:01
              A ja mam takie miejsce, ale wam nie powiem, bo zacznie się tłok a
              jest, jak na razie, sympatycznie:)
              • Gość: ppp Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 16:15
                Zdecydowanie najlepszym lokalem jest Fort. Całkiem sympatycznie jest
                też w Trzech Papryczkach i Absyncie. No i przede wszystkim nie ma
                wygórowanych cen!
                • Gość: stały klient Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 14:06
                  Pizzeria Mamma Mia !
                  • Gość: lol Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 11:40
                    Myśle, że Pizza Cafe
          • Gość: Jana Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: 213.25.24.* 16.06.10, 15:59
            W końcu ktoś wpadł na pomysł, by wśród tych spelun z wątpliwą obsługą wymienić
            Podleśną. Dziękuję. Polecam wszystkim gorąco - smaczne, zawsze świeże jedzenie i
            profesjonalna obsługa na poziomie. To jedyna chyba knajpa w Przemyślu, w której
            każdego gościa się wita i odprowadza do stolika. Coś niebywałego na tej
            prowincji. A wystrój i klimat jak najbardziej wysmakowany.
    • Gość: sgh Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: 213.25.24.* 21.06.10, 23:11
      ja mysle ze najlepiej i najtaniej jest siedziec nad sanem:D
      • Gość: Szyderca Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: 82.132.136.* 22.06.10, 02:33
        Ja mysle ze piszecie z tego samego IP.
        • Gość: 666 Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 09:22
          Tak naprawdę to nie ma takiego godnego uwagi lokalu !
          • Gość: *** Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 09:40
            Pojawiło się nowe miejsce - "Mała Czarna" na Kazimierza Wielkiego. ładne i sympatyczne. Życzę właścicielom powodzenia!
            • Gość: jas i malgosia Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 00:13
              Rzeczywiście miejsce świetne i na poziomie. Bardzo nam sie podobało.
    • Gość: xx Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 12:53
      Bardzo dobrym lokalem jest nowo otwarty lokal w stylu "szwejkowskim" Melduję Posłusznie. Kapitalne nazwy potraw, a także piwo: 0,33l szeregowiec, 0,5l pułkownik i 1l generał. Napewno tam będę chodził i polecam innym:)
      • jesus33 Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu 08.11.10, 13:13
        Zapewne tam kontrolnie zawitam :))
        Ja najbardziej lubię Absynt, zwłaszcza w tygodniu gdy jest mało ludzi. Lubię też chodzić do Wyrwigrosza, miła obsługa i dobra kawa. No i oczywiście Niedźwiadek. I to chyba tyle.
        A i jeszcze jest doskonały bar Lech, przy zejściu z mostu do którego wbiegam na pięćdziesiątkę, którą wypijam w locie i z którego szybko uciekam.
        • Gość: Stachu Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 16:40
          Wyrwigrosz owszem - jednak w zimie jest tam po prostu zimno... Niedźwiadek jak najbardziej, całkiem miła obsługa z która można porozmawiać i napić się pięćdziesiątki. Pozatym w zimie jest tam ciepło i przytulnie. Przydałby się jednak remont i malowanie:) Absynt też jest dobry, a Renia prze... cudowna!:)
      • darino "Melduję Posłusznie" 21.12.10, 17:21
        Byłem tydzień temu. Bardzo dużo trudu włożono w szczegóły - na ścianach dużo zdjęć z dawnego Przemyśla, bardzo dopracowana karta.
        Wielkie litrowe kufle (niestety lany Żywiec) i dobra oferta kulinarna (zjadłem tylko jedno danie, ale spróbowałem też przekąsek).
        Lokal jest dla niepalących, zdecydowanie polecam !
    • Gość: ssssssss Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: 213.25.24.* 09.11.10, 11:52
      a tam sie nie znacie, najlepszy jest BAR SABAT na 29 listopada!! :]
      • Gość: Turek Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 10:39
        Najlepszy jest kebab u turka na sportowej :D:D
        • Gość: Stały klient Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 10:44
          hehehe, ja tam wolę jednak standard bez wydziwiania: Niedźwiadek i Fort
          • solist Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu 17.11.10, 11:56
            Papryczki są nie do zagięcia, Cafe na Kazimierzowskiej i Skrytka, w której sprzedaje !!!! nasz wspanialy Wojtek z Hubala!!!!
            • Gość: Agent XXL Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 15:14
              Zderzak !:D:D w sumie niedźwiadek i skrytka też
              • Gość: gość Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 23:13
                Papryczki to miały dobry debiut bo kuchnia była super. Teraz jest już słabiej, widać że kucharze się pozmieniali i te same pizze czy dania są robione oszczędnościowo i jakoś tak w pośpiechu robione wyglądają.
                Natomiast obsługa w Papryczkach to już jest jakiś dramat, kiedyś czekałem 40 minut zanim ktoś podszedł przyjąć zamówienie, w międzyczasie byłem przy barze i usłyszałem że zaraz ktoś podejdzie, i znowu kwadransik. Kelnerki/kelnerzy których w porywach zauważyłem sztuk 4 mają kłopot żeby obsłużyć max 10 zajętych stolików. Wyłączanie światła o 22-22.30 to norma, nikt nie podejdzie nie przeprosi że już kończą, za 1 razem myślałem że awarię prądu mają.
                Piwo beczkowe, to niestety już standard w całym mieście ale jest tragicznej jakości, zeby mieć pewność że się nie strujesz trzeba pić butelkowe. Jak to ma być szlagierowa knajpa to chyba płyta się zdarła. Miała spore zadatki, lokalizacja, super wystrój, ciekawe menu, a po chwili wyszedł z tego taki słabo odgrzany klops.
                • Gość: Dis na Gościa Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 17:20
                  Nie wiem kolego/ koleżanko w których Papryczkach byłeś. Po pierwsz światła nie są gaszone o 22- 22;30, a nawet o 23, tylko wyłączają muzykę. Jestem tam często i nie raz była cała sala, a obsługa zgrabnie dawała sobie radę... może zegarek ci się przestawił albo lepiej wymień w nim baterie, bo nie zdażyło się nam nigdy abyśmy czekali tak kuriolazny czas aby ktoś do nas podszedł( nawet przeciwnie ledwo co usiądziesz i już ktoś koło ciebie stoi). Co do piwa to piję bardzo często i żyje, a kuchnia jak zawsze- smaczna.
                  O taki to mój komentarz do twojego opisu ,,niezadowolony kliencie", mogę ci zaproponować lepsze jedzenie i picie ...hm np. w Krakowie albo w Warszawie. Tylko czy Twój portfel albo lepiej karta to wytrzyma??? heh
                  Mam zasadę jak mi się jakiś lokal nie podoba to tam zazwyczaj niechodze.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: dis na disa Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 18:27
                    Tłumaczenie że za te pieniądze nic lepszego nie można oczekiwać to typowa małomiasteczkowość. Da się, i w Przemyślu i w większych miastach.
                    Co do Przemyśla to masz racje, do papryczek ostatnio "niechodze" dużo fajniej jest choćby w lacoście, gdzie obsługa jest bez porównania lepsza, a jedzenie równie smaczne.
                    Papryczek mi po prostu szkoda, bo wyglądało to na fajny projekt, knajpa właśnie z takim "krakowskim" sznytem, a nie ma takich miejsc wiele w mieście, ale wyszedł klops mielony.
                    Denna obsługa, przeciętne żarcie.
                • Gość: Incognito Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 17:15
                  Ja bardzo lubie Papryczki. Podoba mi się to, że jest tam spokojnie, nie ma pijanych łysoli przy barze, nie leci jakiś tam hłam z radio eska i debilne teledyski na telebimach lub modnych ostatnio w lokalach plazmach. Kelnerzy podchodzą do stolika. Dobre makarony, fajna muzyka i ciekawe wina. Tyle z mojej strony.
                  • solist Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu 20.12.10, 11:02
                    Papryczki to mistrzostwo świata. Bardzo dobre jedzenie, bardzo dobre piwko, cisza, spokój i nie śmierdzi szlugami. Jeden z nielicznych lokali, do którego można bez wstydu przyprowadzić gości.
                    • Gość: piwoszka Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 13:20
                      W mieście brakuje takich konkretnych lokali ! jednak jeśli musiałabym wybierać ze wszystkich lokali w mieście to wybrałabym Klub Niedźwiadek i Pizza Cafe :)
              • Gość: Jarek Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 17:02
                Zdecydowaniem najlepszym lokalem w Przemyślu jest Incognito PUB , ładne wnętrze , i alkohol w przyzwoitych cenach .
                • Gość: Milano Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 24.07.12, 19:56
                  Pub Incognito, pierwsza zamowiona pizza 2 tygodnie po otwarciu z kabanosem na ostro byla po prostu pyszna. Dzisiaj, zamowilismy ta sama pizze i wielki obciach!!!! Kompletnie surowa, kabanosy nie wiadomo z czego, nie dalo sie tego zjesc i poszlo wszystko do kosza!!! Jesus, jak mozna cos takiego zrobic????
                  • Gość: MIREK Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 22:43
                    PUB INCOGNITO HMM CHCIELIŚMY SPRAWDZIĆ TEN KOMENTARZ I ZAMÓWILIŚMY DZISIAJ PIZZĘ NUMER 18 I MIŁE ZASKOCZENIE , NAM SMAKOWAŁA , WYPIECZONA ,SER TŁUŚCIUTKI MNIAM PYYYHHAAA :) JA POLECAM , HMM A CO DO PANA KOMENTARZA NIE WYKLUCZAM , KAŻDA PIZZA PRZECIEŻ JEST INNA :) ZAMAWIALIŚMY CZĘSTO Z CAFE I ZA KAŻDYM RAZEM TEŻ BYŁA INNA . MOŻE POPROSTU TRZEBA INFORMOWAĆ EKIPĘ ŻEBY DOBRZE WYPIEKŁA I SPEŁNIŁA ZACHCIANKI :) W KOŃCU KLIENT PŁACI
                • Gość: MIREK Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 22:45
                  PIERWSZA ZAMÓWIONA PIZZA I BOMBA :) OD ZNAJOMYCH SŁYSZELIŚMY ŻE ŁADNE WNĘTRZE W LOKALU MUSIMY SIĘ WYBRAĆ
                • Gość: Bożena22 Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 12:56
                  Tak, w Incognito alkohol est w przyzwoitych cenach , ale nie tylko , wczoraj zamawiałam pizzę numer 8 , no rewelacja. Mniam mniam mniam
    • Gość: Laluś Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 22:38
      Ja tam wolę Rock Pub na Węgierskiej !
      • Gość: mati23 Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 15:03
        Zdecydowanie Incognito Pub
      • Gość: Przemek S. Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 19:38
        Zdecydowanie Incognito Pub
      • Gość: MONIKA25 pub incognito najlepsza pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.12, 10:55
        Zamawiałam wczoraj , pizza była była zajeb....!!! Naprawdę jeszcze takiej w tym mieście nie jadłam , POLECAM!
        • Gość: Damian34 pub incognito najlepsza pizza IP: *.play-internet.pl 21.10.13, 13:32
          Incognito wraca z pizzą i to mnie bardzo cieszy, dzisiaj już zamawiałem!!! TAKIEJ PIZZY W MIEŚCIE NIEMA JEST ZDECYDOWANIE NAJLEPSZA !!!
          • Gość: kinia Re: pub incognito najlepsza pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 13:39
            gdzie to jest,pierwsze slyszę?
            • jesus33 Re: pub incognito najlepsza pizza 21.10.13, 19:22
              Gość portalu: kinia napisał(a):

> gdzie to jest,pierwsze slyszę?

W dupie :-)
              Czy ja zawsze muszę być culturalna, i od razu przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać.
              W Przemyślu nie ma porządnych lokali, są dopuszczalne i nie ma się co ekscytować. Czy w tym mieście jest choć jeden inteligentny barman, który wie jak się zachować? Nie. Czy jest choć jeden barman, który się rozwija i jeździ na szkolenia. Nie. Przemyskie knajpy- bo tak je należy określać - nie mają nic wspólnego z jakimkolwiek poziomem, kto wyściubił choć raz nos z tego miasta ten wie o co mi chodzi. W każdej knajpie siedziałam, wiem co piszę. Jedzenie?! Dobre :-) W przemyskich knajpach, ma być przede wszystkim cicho, jak w przemyskich kościołach, wszyscy udają tych którymi nigdy nie będą.
              Co do Fortu, tak mi się w tych wszystkich postach rzucił w oczy. To tak, owszem polecam zwłaszcza w weekendy oszczane kible, bo nikomu z obsługi nie chce się tyłka z za baru ruszyć i posprzątać. Co kto lubi, mnie osobiście oszczane nogawki mało interesują. I coraz bardziej mierne towarzystwo, choć nigdy nie było rewelacyjne.
              • Gość: errata Re: pub incognito najlepsza pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 22:19
                zza*
          • Gość: Jarek Re: pub incognito najlepsza pizza IP: *.play-internet.pl 29.04.14, 22:29
            Zamawiałem dzisiaj pizzę z dowolnymi składnikami i powiem szczerze że jestem pod wrażeniem. Pizza jest smaczna, cena jest też spoko
        • Gość: Misiek007 Re: pub incognito najlepsza pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 08:53
          Moim zdaniem najlepsza w mieście ! Dobrze wypieczona , bardzo smaczny ser i sos! Polecam
        • Gość: Romek27 Re: pub incognito najlepsza pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.14, 21:23
          Zdecydowanie na dzień dzisiejszy najlepsza pizza w mieście !
    • Gość: Meg Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.10, 18:59
      polecam Domek ogrodnika w parku ... kameralnie przy lampkach - pyszne placuszki ziemniaczane, albo kurczaczek w cieście. ładnie wszystko podane. wcześniej była okropna obsługa (nikomu się t... nie chciało ruszyć do klienta), ale mam nadzieję, że zostanie tak jak jest teraz, czyli dobrze. gość nie może czekać 40 minut w pustej sali, a to mi się zdarzyło dwa razy na wiosnę. plusem jest parking.
      • darino placuszek, kurczaczek ... 06.12.10, 19:01
        Placuszek = mały placek, a kurczaczek = mały kurczak ?
      • Gość: baba Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.12, 17:46
        Nic się nie zmieniło,słyszelismy ,że pyszne jedzenie,ale po 40 minutach czekania dalismy nogę.
        Bylismy w niedzielę.
    • Gość: Driverr Domek Ogrodnika ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 11:45
      Czy nikt z Was nie był w Domku Ogrodnika ?!
      Ceny ludzkie, świetne jedzonko, duży wybór alkoholi, ciekawy wystrój, świetna lokalizacja w lecie ogródek z widokiem z jednej strony na Przemyśl, z drugiej na park, tylko obsługa patrzy jak by im ktoś krzywdę zrobił, ale poza tym naprawdę rewelacja !
      • Gość: dark Re: Domek Ogrodnika ! IP: 77.236.25.* 21.12.10, 12:04
        Bo robisz krzywdę przychodząc, burząc spokój, i fatygując.
      • solist Re: Domek Ogrodnika ! 27.12.10, 14:12
        Ogródek jest zbyt obskurny w Domku Ogrodnika. Przyznam, że w środku lubię siedzieć, ale wrażenia większego na mnie nie robi.
        • Gość: gość123 Re: Domek Ogrodnika ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 10:42
          Otwierają Arkady !!
      • Gość: Gość Re: Domek Ogrodnika ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.11, 17:23
        TRAGEDIA!!!! takiego beznadziejnego placka po węgiersku nie jadłam jak długo żyje!!! Obsługa to też jakaś porażka, łaskę robią,że wogóle klienta obsłużą masakra... jedyny plus to piękne umiejscowienie lokalu.Domek Ogrodnika odradzam!!!!
    • Gość: adfdfs Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 12:04
      arkady bez rewelacji :]
      • ogloszenia-przemysl Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu 11.07.12, 12:27
        Bar pod mostem lub tarasem... Widoki bezcenne
        • Gość: kmiecie Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 24.07.12, 23:25
          barmordor.pl/
          • Gość: Mon123 Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.tktelekom.pl 15.12.13, 17:28
            Zdecydowanie restauracja kawiarnia Polanka w rynku :)
            • Gość: Mon123 Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.tktelekom.pl 15.12.13, 17:30
              W menu Polanki są dla mnie nieziemsko dobre placki Zbójnika, ale to nie wszystko. Teraz przeglądam w necie reszte menu i też robi wrażenie, a ceny przystępne. Zobaczcie restauracjapolanka.pl/menu/
    • Gość: Mon123 Polanka IP: *.tktelekom.pl 15.12.13, 17:27
      Dla mnie zdecydowanie najlepsza jest rest. Polanka znajdująca się w samym centrum miasta, na rynku. W menu zabójczo dobre placki Zbójnika !
      • Gość: do polanki Re: Polanka IP: *.play-internet.pl 15.12.13, 18:04
        Nie stać cię na reklamę ciulu? WON!
        • Gość: fajny Absynt IP: *.play-internet.pl 03.02.14, 19:54
          szkoda, że ten lokal do likwidacji. Dobry był klimat bez dresiarzy
    • Gość: gość Re: Najlepszy bar/lokal w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 15:19
      tylko mała czarna
    • Gość: Cypis "Najlepsza" restauracja w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.14, 11:08
      Najlepsza restauracja w Przemyślu - sadistic.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka