Dodaj do ulubionych

Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta.

IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.10, 22:36
Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta.Bo już wiecej nic nie powie
bo nie stanie już w obronie ludzi pokrzywdzonych prze UBecję.A
przedtem to był dla was (kartofel.kurdupel,kaczor,mały człowiecxzek
itd.itp.)
Obserwuj wątek
    • Gość: Analityk Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.toya.net.pl 12.04.10, 22:46
      Ja go wyłaczyłem z emocjonalnego stanu współczucia. A historia go
      oceni.
      • lechowski51 Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. 12.04.10, 23:07
        Znalazlem to na innym forum.Mysle ze to akurat dla Ciebie analityku;

Ciesz się świński ryju !!! Wyjdź na ulicę z małpką wódy i wychlaj ją, ale nie
        chlaj jej sam. Zaproś Komorowskiego, Niesiołowskiego, Kutza i Sikorskiego,
        zaproś Olbrychskiego, zaproś „profesora” dyplomatołka Bartoszewskiego, zaproś
        swołocz medialną, zaproś Żakowskiego, Paradowską, zaproś całą ekipę Szkła
        Kontaktowego i Superstacji. Nie zapomnij o Lisie.
        Dziś dzień waszego triumfu. Prezydent Lech Kaczyński zginął w Smoleńsku.
        Wielkiego patriotę, inteligentnego, mądrego i ciepłego człowieka mieszaliście
        z błotem, wyśmiewaliście jego mądrość, wzrost, przejęzyczenia, odwagę, a
        wszystko co robił dobrego dla Polski wykpiwaliście i zohydzaliście oskarżając
        go o rzeczy, których nigdy nie zrobił. To WY zrobiliście z prezydenta mojego
        kraju, z profesora Lecha Kaczyńskiego: kurdupla i kartofla, to WY wmówiliście
        narodowi, że nie jest patriotą i wspaniałym człowiekiem tylko miernotą!
        W jednej chwili razem z Prezydentem Lechem Kaczyńskim zginęli inni wybitni
        Polacy. Wśród nich prezes IPN, prezes Narodowego Banku Polskiego, Rzecznik
        Praw Obywatelskich i posłowie znienawidzonej przez WAS partii.
        Więc ciesz się świński ryju, nic już nie stoi na przeszkodzie byś z kumplami
        wszedł na salony i zapaćkał je swoimi ubłoconymi gnojem walonkami. IPN jest
        WASZ !!!, Narodowy Bank Polski jest WASZ !!!, Pałac Prezydencki jest WASZ !!!
        WASZ jest Sejm !!! i WASZE są media !!! Już nikt ci nie przeszkodzi świński
        ryju zamienić moją ojczyznę w chlew bez zasad, historii i sprawiedliwości.
        Nikt ci nie przeszkodzi przehandlować moją ojczyznę za judaszowe srebrniki....
        Zobacz więcej
        Chlając wódę świński ryju, wykrzykuj za Sikorskim: BYŁY PREZYDENT KACZYŃSKI
        !!!, zaśmiewaj się z Komorowskim wykrzykując JAKI PREZYDEN TAKI ZAMACH !!! Baw
        się !!! Niech obficie leje się krew i sperma !!!
        Lecz kogo teraz świński ryju będziesz obrażać i lżyć? Gdzie znajdziesz świński
        ryju tak dobrego, łagodnego i inteligentnego człowieka, żeby zrobić z niego
        chama, upodlić go i poniżyć? Przecież bez lżenia, upadlania i poniżania
        innych, CIEBIE świński ryju nie ma !!!
        JA ZWYKŁY OBYWATEL POLSKI ZABRANIAM WYŻEJ WYMIENIONYM I PODOBNYM DO NICH A TU
        NIWYMIENIONYM, ZABRANIAM I NIE ŻYCZĘ SOBIE ABY ŁĄCZYLI SIĘ W SMUTKU I ŻALU PO
        ŚMIERCI PREZYDENTA POLSKI LECHA KACZYŃSKIEGO Z CIERPIĄCYMI PO ŚMIERCI PANA
        PREZYDENTA POLAKAMI., KTÓRZY W ODRÓZNIENIU OD WYŻEJ WYMIENIONYCH SZANOWALI GO
        I BYLI DUMNI Z FAKTU ŻE BYŁ NASZYM PREZYDENTEM.
        Mocno też wierzę, że tłumy, które dziś w zadumie i płaczu odwiedziły Pałac
        Prezydencki modląc się i paląc świece, są dowodem na to, że Polacy tak
        naprawdę doceniają wielkość Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Tylko kto nas teraz
        będzie bronić przed „przyjaciółmi” ze wschodu i zachodu? No i przed świńskim
        ryjem?
        Ciężko mi ...
        Ale jeszcze coś ci na koniec powiem, świński ryju: nie wygralibyście z Lechem
        Kaczyńskim nigdy w życiu i za żadne pieniądze. Żebyście mogli z nim wygrać
        musiał umrzeć i z tą świadomością, świński ryju będziesz musiał żyć!
        • Gość: jobrave Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.range86-146.btcentralplus.com 12.04.10, 23:14
          Oto słowa Ewangelii wg św. Lechowskiego.
        • Gość: Analityk Profity IP: *.toya.net.pl 12.04.10, 23:14
          Ależ Panie Lechowski.. co za kurtuazja i niezwykły polot.. ale jakoś
          do tej chwili nie dowiedziałem sie ja i inni forumowicze czy walczył
          pan z ustrojem PRL dla idei czy dla profitów? odpowiedz jest
          naprawde prosta..
        • Gość: Impro Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.opera-mini.net 12.04.10, 23:21
          No, ladnie, nie wierze.....Chrzescijanin z nozem w zebach....
          • Gość: e Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.10, 23:30
            czy chrześcijanin ma dać się zgnieść,gnoić zapluć jak wesz???
            • Gość: impro Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.opera-mini.net 12.04.10, 23:37
              nie jestem ekspertem od religii, ale przypominam sobie cos o drugim policzku, a tu widze dzialanie w stylu: ktos w ciebie kamieniem, ty w niego chlebem, byle twardym...
      • Gość: Impro Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.opera-mini.net 12.04.10, 23:16
        Jego smierc nie sprawia, ze oceniam jego prezydenture lepiej, ale zaluje czlowieka, rodziny. Nie powinien byc pokonany przez grawitacje, tylko przez demokracje. Poza tym, histeria jaka sie rozpetala, sprawia ze pozostale 94 osoby ktore zginely, traktowane sa tak jakby na pamiec mniej zaslugiwaly[url=undefined]Jego smierc nie sprawia, ze oceniam jego prezydenture lepiej, ale zaluje czlowieka, rodziny. Nie powinien byc pokonany przez grawitacje, tylko przez demokracje. Poza tym, histeria jaka sie rozpetala, sprawia ze pozostale 94 osoby ktore zginely, traktowane sa tak jakby na pamiec mniej zaslugiwaly
        • Gość: e Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.10, 23:25
          Czy systematyczne opluwanie we wszystkich mediach jednego człoweia
          naywasz walką demokratyczną.?
          • Gość: jobrave Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.range86-146.btcentralplus.com 12.04.10, 23:26
            A kto opluwa oprócz PiS?
            • Gość: jobrave Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.range86-146.btcentralplus.com 12.04.10, 23:28
              No tak jeszcze Rydzjo Maryja, Nasz Dziennik, ks Suchy.
              • Gość: Analityk Ja dalej z tymi profitami.. IP: *.toya.net.pl 12.04.10, 23:32
                A czemu pan lechowski nie odpowiada.. zapewne jest wstydliwy czyli
                wstydzi sie prawdę napisac..
          • Gość: impro Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.opera-mini.net 12.04.10, 23:31
            demokracja to kartka wyborcza, gdyby S.P. Prezydent przegral z kartka wyborcza, czulbym satysfakcje, a teraz zal mi bezsensownej smierci prawie setki ludzi
            • Gość: jobrave Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.range86-146.btcentralplus.com 12.04.10, 23:33
              Na pewno dla idei.
    • Gość: ja Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.10, 00:10
      niekoniecznie kochamy, ale zal nam kazdego człowieka, który zginął w tej katastrofie
      • Gość: jobrave Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.range86-146.btcentralplus.com 13.04.10, 00:41
        No właśnie, ja nie kochałem i nie kocham, ale nie czułem do niego niechęci, choć
        często go krytykowałem. Ale niestety w życiu często tak bywa, np. Lechowski,
        który ruga tych co naśmiewali się z niskiego wzrostu Lecha Kaczyńskiego, czy
        przezywali go kartoflem obrzuca wyzwiskami Komorowskiego, Lisa, czy
        Bartoszewskiego nazywając go np. po chrześciajńsku dyplomatołkiem, pewnie tak go
        będzie nazywał nadal, czy będzie on na łożu śmierci, czy w trumnie. Czasem nawet
        czułem do Lecha Kaczyńskiego sympatię, za to, że żyje normalnie, że lubi wino
        czerwone, że ma rodzinę, którą dotykaja podobne kłopoty jak innych, zwyklych
        ludzi, ze jest skromny, podobało mi się to z "małpą w czerwonym" i te lapsusy z
        Borubarem i Rasiakiem, ale drażniła mnie jego polityka, a ściślej to, że dał się
        tak omotać bratu, ktoremu już dawno przestałem ufać (i żeby było jasne od dawna
        nie ufam już własciwie zadnym politykom). W jakimś sensie będzie mi go brak, na
        pewno przesympatycznej pani Marii i kilku innych osób. Reszta, to dla mnie
        anonimowe postaci, za którymi stoją tragedie rodzin bliskich, ale tak się dzieje
        codziennie, dziś ginie prezydent jutro albo za chwilę wykituję ja, albo moja
        matka, czy sąsiad czy jakiś pan Kowalski, i to są również ludzie, a jakoś nie
        łączymy się w bólu, nie czujemy wyrzutów sumienia, że nazwaliśmy tego kogoś
        garbusem, komuchem, debilem. Dlatego nie do końca wierzę w szczerość tego
        współczucia i łączenia się w bólu, ale mogę się mylić. Wracając do wyzwisk, kpin
        itp. z postaci znajdujących się na świeczniku - niestety, decydując się na
        karierę polityczną, która może skutkować wysokim lub najwyzszym urzędem w
        panstwie , trzeba się liczyć z tym, że nie uda się nie narazić nikomu. Weźmy za
        przykład Busha jr. czy chociazby brytyjskich polityków, którym media i obywatele
        nie szczędzą kpin, razów i oskarżeń. Polityk nie jest, nie był i nie będzie
        istotą chronioną. Jeżeli ktoś decyduje się na wejscie do polityki musi liczyc
        się z konsekwencjami. Mamy tu na forum różnych pisowców, którzy nie przebierają
        w słowach jesli o chodzi o polityków z innych ugrupowań i oni uważają, że
        wspólczuc mozna tylko członkom PiS, ci giną szlachetnie, lub niemniej
        szlachetnie odchodza, a inni zdychają. Można by tak ciągnąć i ciągnać....
        • Gość: armagedon Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: 94.254.173.* 13.04.10, 07:08
          Jacy wszyscy "e"klecho -ty uzurpatorze. Ciągle byś utożsamiał
          kościół z państwem, a opozycję- oczywiście słuszną w twoim mniemaniu-
          z patriotyzmem.
          • Gość: e Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.xdsl.centertel.pl 13.04.10, 08:11
            Ty zapewne przemawiaszdobrze znanym UBeckimk językiem miłości
            przyi;niesionym przez czerwonych towarzyszy na bagnetach do nasego
            kraju.
            • Gość: armagedon Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.10, 08:22
              "e" Idź pan panie na badanie. We krwi masz obrażnie ludzi. ..i
              więcej chuju nie nazywaj mnie ubekiem- niepolski, lecz czarny
              pomiocie.
              • lechowski51 Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. 13.04.10, 09:09
                Slabiutki "urobek" nocnych rozmow!.Moze dlatego ze do tych "bogatych
                intelektualnych rozwazan" zamiast land rovera wlaczy sie cienias armagedon?
                • Gość: Jur@ Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.10, 09:52
                  Lechowski! byłeś na mszy, wyspowiadałeś się, dostałeś rozgrzeszenie?
                  To znaczy, że możesz dalej wymyślać wszystkich z odmiennej opcji politycznych od "świńskich ryjów"???
                  Dla mnie zawsze byłeś "małym człowieczkiem" ale od chwili twojego wpisu o "świńskich ryjach" - pozostaniesz gnojem, który należy wywieźć z tego miasta, by nie śmierdziało. Bujaj się stary zgryźliwy tetryku.
                  • Gość: jobrave Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.range86-146.btcentralplus.com 13.04.10, 11:18
                    Sam Lechowski, choć lepszy byłby nick Klechowski, prowokujesz ludzi swoimi
                    wypowiedziami, tym "Rydzykowym" tonem nie znoszącym sprzeciwu. Odmawiasz prawa
                    do życia ludziom, którzy mają inne poglądy. Sprzeciw budzą również Twoje
                    inkwizytorskie zapędy. Czy uważasz, że wyzywanie ludzi, którzy nie zgadzają się
                    z Tobą od esbeków, lewaków, neobanderowców, to właściwa metoda do przekonywania
                    bliźnich o swoich racjach, czy ktoś, kto czyta Twoje jadowite posty może Cię
                    uznać za osobę reprezentującą wartości chrześcijańskie? Nie dziw się, że
                    niektórym puszczają nerwy i posłuchaj raz, drugi, trzeci ks. Suchego i zastanów
                    się, jak to się ma do ogólnego tony wypowiedzi ojców kościoła, ale jeśli już
                    jesteś za pluralizmem i uważasz, że Suchy ma prawo do wypowiedzi niepoprawnych
                    politycznie, to nie odmawiaj tego prawa innym.
                    • Gość: dudek Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 13:48
                      Lechowski w dzieciństwie albo był gruby i nie umiał grać w piłkę, albo miał
                      idiotyczna fryzurę, która była przedmiotem kpin w całej dzielnicy. A na pewno
                      wyrywał muchom skrzydełka dla rozrywki. No i powodzenia u dziewczyn chyba nie
                      miał...
                      Tak to się kończy, teraz sobie to rekompensuje nad klawiaturą
                    • Gość: Analityk Pojawiłeś się Panie lechowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.10, 14:13
                      Kilka uwag wydalę z siebie:
                      - po pierwsze milcząc na moje zadane upierdliwie w kilku wątkach pytanie czy
                      walczyłeś pan z PRL dla idei czy dla profitów skłania mnie do przyjęcia
                      założenia że walczyłeś pan siedząc na kanapie w myślach pragnąc być internowanym
                      lub aby bezpieka pana poszukiwałą.. tylko kim pan byłeś w latach tego ustroju?
                      może poniżej..
                      - po drugie znane mi są przypadki cudownych aparatczyków z PZPR lub z instytucji
                      gdzie awans pionowy był nierozerwalnie związany z członkostwem w PZPR, którzy
                      jak tylko matka partia przestala istnieć dokonali zwrotu w poglądach o 180
                      stopni.. czyli PZPR be.. kościół dobry, niezwykle miłościwy, sprawiedliwy itd..
                      więc konfrontując dwie postawy wyżej...
                      - po trzecie nie zdziwiłbym się gdby się okazało że pan jesteś przechrztą
                      partyjnym któryzapomniał jak wół, że kiedyś cielęciem był - tacy to najgorzy
                      gatunek produktu istnienia doktryn politycznych.

Znam wielu działaczy "S" niekoniecznie osobiście ale z przyjętych przez nich
                      postaw które na ogół sa czytelne - pan mi wyglądasz na takiego który na
                      koniunkturze politycznej wydymałby białego niedźwiedzia arktycznego aby być
                      uznanym niekonfubulatorem.
                      Osobiście mnie jebie ile pan dostałeś profitów z tytułu wyimaginowanej walki z
                      ustrojem PRL, ale dzięki niemu pan dziś istniejesz - państwo zachowało ciągłość
                      w ujeciu prawa międzynarodowego i zwyczajów międzynarodowych. I tego -pan nie
                      zmienisz gdzie wielu by chciało pańskiego pokroju. Polska będzie istnieć jako
                      państwo a pod jakimi barwami politycznymi to wskaże demokracja. Polska
                      demokracja jest młoda demokracją; która rodziła się na mleku kościelnym, gdzie
                      to Krówka zaczeła się domagać profitów za wsparcie "S" - stąd komisja majątkowa
                      d/s zwrotu majatków kościelnych działająca na pograniczu konstytucji lub nawet
                      poza konstytucją.. tylko na razie nie ma woli w społeczeństwie aby powiedziec
                      stop. Przyczyn jest wiele nie bede ich wyliczac ale one sa.
                      Ich ilośc się będzie zmiejszać i zacytuję to co powiedział czarny
                      nt. Rydzyka: kto to jest Rydzyk wobec historii kościoła która istnieje 2000
                      lat.. dzis jeszcze jest tak jak pan jeszcze dzis jest.. tak jak chory pogląd
                      wyznawany przez pana jeszcze jest.. inni bardziej pierd.. tez są.. i niestety ja
                      tez jeszcze jestem.. więc siła przekazu się liczy i nad tym pracuję.. aby młodzi
                      mieli spojrzenie podobne do mojego i szczepię ich przeciwko wirusowi LECHOWSKI
                      (to przenośnia panie lechowski)
                      • Gość: armagedon Re: Pojawiłeś się Panie lechowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.10, 14:56
                        Lechowski słuchaj kutasie! nie zamierzam polemizować z twoim
                        paranoidalnym słowotokiem. Odzywam się rzadko i komentuję krótko bo
                        taką mam ochotę. Jak nie masz co robić to zrób sobie dziecko i nie
                        będziesz miał czasu napierdalać non stop o swoich wizjach,snach i
                        opiniach o innych.kogo to obchodzi. A zresztą idż pan panie na
                        badanie.amen.
                        • Gość: prawda Re: Pojawiłeś się Panie lechowski IP: 81.219.230.* 13.04.10, 18:48
                          Ohyda. Uspokójcie się, bo jesteście naprawdę żałosni.
                          • Gość: prawda Re: Pojawiłeś się Panie lechowski IP: 81.219.230.* 13.04.10, 18:52
                            A wasz łałtorytet Matołek, po którym zapłaczą maluczcy jedynie ( maturzysta,
                            były więzień oświęcimski CUDEM uratowany przez..... zły stan zdrowia) zamarł. A
                            miał gębę pełną frazesów, na każdą okazję. Ratujcie go, maluczcy, i biegusiem
                            lećcie po jego książeczkę!
                            • Gość: Analityk Re: Pojawiłeś się Panie lechowski IP: *.toya.net.pl 13.04.10, 19:06
                              Zyczę Ci abys doświadczył tego samego.. zobaczyłbym chętnie jak
                              tańczysz..
                              • Gość: prawda Re: Pojawiłeś się Panie lechowski IP: 81.219.230.* 13.04.10, 19:18
                                Wzajemnie. Więc gdzie ten matołek?
                                • Gość: armagedon Re: Pojawiłeś się Panie lechowski IP: 109.243.24.* 13.04.10, 22:24
                                  prawda to pewnie nick jakiegoś czarnego mającego teczkę w IV
                                  wydziale, która na mocy cichego porozumienia rząd- kościół na
                                  początku lat 90 tych została przekazana episkopatowi. I tak to
                                  ucichło.
                                  • Gość: pr Re: Pojawiłeś się Panie lechowski IP: 81.219.230.* 13.04.10, 22:34
                                    Hehe, węsz, nadajesz się .
                                    Dorżnąć watahę, próbuj, to słownictwo nowoczesnych politykomatołków.
                                    Kupiłes tą książeczkę maturzysty B., nie stroniącego od
                                    tyt.profesora juz? Strasznie się martwię nim bo dotknęła go
                                    ostatnio afonia a jest staruszkiem.
                                    • Gość: armagedon Re: Pojawiłeś się Panie lechowski IP: 109.243.24.* 13.04.10, 22:45
                                      idź pan panie na badanie.
                                      • Gość: Dedal 1 Re: Pojawiłeś się Panie lechowski IP: 79.139.112.* 14.04.10, 01:20
                                        I wot kultura - jak mawiali starożytni nowozelandczycy...
    • Gość: ta Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.pl 20.04.10, 01:30
      swkatowice.mojeforum.net/temat-vt9034.html?postdays=0&postorder=asc&start=0
      • kocur_zalogowany Moim zdaniem pan Majka powinien ukrywać 20.04.10, 11:51
        nazwę miejscowości, z której pochodzi. Bo dlaczego 70 tysięcy mieszkańców
        Przemyśla ma się wstydzić?
    • Gość: Analityk Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 07:37
      Siergiej Iwanow ciekawe sugestie ujawnia:

wiadomosci.onet.pl/2157820,12,iwanow_dlaczego_nie_prosicie_anglikow,item.html
      • Gość: vv Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 09:16
        Raczej trzymałbym się tego:

Doceniamy pewne gesty ze strony rosyjskiej. Ale w wielkiej polityce
        nie można być aż takich optymistą. Raczej ta polityka jest na kursie
        kolizyjnym z polską polityką - powiedział gość radia TOK FM Witold
        Waszczykowski, zastępca szefa Biura Bezpieczeństwa Narodowego
        • Gość: jobrave Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.04.10, 12:24
          Całkowicie zgadzam się z Iwanowem, również uważam, że historii nie należy
          wykorzystywać jako instrumentu w walce politycznej, bo nie tylko prowadzi to do
          absurdów, nigdy do zgody. zgadzam się również z tym, że Brytyjczycy są znacznie
          mniej skorzy do odtajniania niż Rosjanie, a ponadto uważam, że ciągle
          rozliczając Rosję zapomnieliśmy o rozliczaniu UK, a jest z czego.
          Waszczykowski twierdzi, ze mamy z Rosją sprzeczne interesy, ale dlaczego tylko
          MY? Jakoś inni się dogadują i mają z nią wspólne. Powtrzę po raz setny -
          jesteśmy kundlem USA, które każą nam ruskiego niedźwiedzia szarpać za nogawk,
          wspierać destabilizację na Wchodzie, odwalać robotę, do której nikt się nie chce
          nająć poza durnymi Polaczkami. Byłbym w stanie to zrozumieć, gdybyśmy jeszcze
          mieli jakieś korzyści, ale nie mamy żadnych, mało tego, dostajemy za to w dupę.
          Przez taką nieodopowiedzialną, by nie rzec samobójczą politykę polskie interesy
          ekonomiczne zostały powaznie zagrożone, polscy przedsiebiorcy stracili w ch...
          kasy, a teraz podnosi się to jako zasługi. Ja bym tych różnych darmozjadów,czyli
          zawodowych patriotów odesłał na rok do prowadzenia własnych firm ukierunkowanych
          na handel z Rosją, przekonaliby się na własnej du.pie, jak to jest.
          • Gość: Dedal1 Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: 79.139.112.* 21.04.10, 01:23
            Odnośnie niemiłosiernie cytowanego P.T. Waszczykowskiego - to niech sobie tenże poczyta dzieła prof. Rybarskiego, zanim zacznie się publicznie (za przeproszeniem) wypowiadać...
    • Gość: test Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: 62.112.125.* 21.04.10, 09:26
      W takim razie nie od rzeczy będzie jeszcze raz przypomnieć że śp. Prezydent Lech
      Kaczyńskie w październiku 2007 odwiedzając Przemyśl bardzo ciepło wypowiadał się
      o abp. Janie Martyniaku, odwiecznych sąsiadach Ukraińcach, zachęcał do
      współpracy i zgody...
      • Gość: aaa Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.brnt.cable.ntl.com 21.04.10, 19:09
        Bo byl Ukraincem?
        • jobrave Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. 21.04.10, 19:55
          No, a jak? Skoro ciepło się wypowiadał. Czy prawdziwy polski patriota
          wypowiadałby się ciepło, o - wg forumowych "patryjotów", "banderowskim
          biskupie". No co wy na to, "patryjoci"?
          • Gość: xxx Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 18:06
            Tiaa..., kto ma jakieś wątpliwości niech sobie poczyta o pochodzeniu
            Kaczyńskich: www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm
            • lechowski51 Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. 22.04.10, 18:30
              Moze tropiciel wyznawcow wiary mojzeszowej mykola to skomentuje?
              • Gość: Dedal 1 Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: 79.139.112.* 23.04.10, 01:17
                Krótko: nie kochałem wcześniej i ....nie mam najmniejszych zajawek do bycia nakrofilem.....i tak zostanie. Howgh! (jak mawiali starożytni Khmerowie{Khmarzy})
                • Gość: Dedall 1 Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: 79.139.112.* 23.04.10, 01:37
                  ...j.w : dwukrotnie wybiło "a" zamiast "e"...
                  • lechowski51 Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. 23.04.10, 09:15
                    Maly czlowiek o smierci Walentynowicz,"prywatnym" locie Kaczynskiego...i inne
                    bzdury tego megalomana.
                    wiadomosci.onet.pl/2159634,11,czuje_sie_odpowiedzialny_za_smierc_walentynowicz,item.html
                    • Gość: pewnie cdn Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. IP: 84.29.243.* 23.04.10, 10:26
                      Złych wieści ciąg dalszy: ukraiński ślad w pochodzeniu Anny Walentynowicz (Hani
                      Lubczyk)
                      www.radiosvoboda.org/content/article/2012550.html
                      a w dodatku to Ukrainka była matka min. Szczygły i dziadek posła Karpniuka
                      nslowo.pl/content/view/996/73/
                      • lechowski51 Re: Teraz wszyscy kochacie Pana Prezydenta. 23.04.10, 10:38
                        To nie sa zle a dobre wiesci!.Rzeczpospolita byla przez wieki panstwem
                        Polakow,Litwinow,Rusinow,Niemcow,Tatarow czy Zydow.Wiekszosc z nich w chwilach
                        zagrozenia wiernie sluzyla Ojczyznie.Kapitalnym przykladem moZe byc los polskich
                        Tatarow,ktorzy mimo innej religii byli i sa przykladem polskiego
                        patriotyzmu.Walentynowicz czy Szczyglo sa kolejnymi przykladami asymilowania sie
                        roznych nacji w polski Narod.
                        Sa wsrod nas tez "rodacy" jak Ci z forum Podkarpacka u-Kraina wyszydzajacy
                        wszystko co polskie,wyszydzajacy polska tradycje i polski patriotyzm.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka