lechowski51 07.08.10, 12:31 ...w swoim bastionie! pokazywarka.pl/mumenw/#zdjecie8370 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darino Moskale 07.08.10, 13:00 Trzy rosyjskie flagi na jednym zdjęciu to coś ponad moje siły. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Moskale 07.08.10, 13:06 Ale grecka jest OK:? Uzo, metaxę też produkujesz, mękoło? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Moskale 07.08.10, 13:11 Katodebile rozumiem ze maja antyrosyjskie fobie ale zeby postepowy Ukrainiec darino manifestowal taka niechec do ruskich-to niewybaczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
darino Re: Moskale 07.08.10, 14:10 A cóż ja poradzę ? Mam swoje sympatie i antypatie, również polityczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Moskale 07.08.10, 13:40 I co, Darino? Nadepnęłam na PISowsko-POprawny odcisk? Niepotrzebnie Mękoła się demaskował i chociaż jego post zniknął, ja już wiem, co to za typ i skąd go znam. A swoją drogą, współczuję wam, oglądającym świat na czarno-biało, bo tamten wieczór w Huwnikach w jego towarzystwie uważam za niezwykle udany. Wielonarodowe towarzystwo, które bawiło się doskonale do północy dyskutując, żartując, śpiewając i dowcipkując w czterech językach. Wielka szkoda, że muszę moje wspomnienia zweryfikować.... Odpowiedz Link Zgłoś
darino Re: Moskale 07.08.10, 14:08 Nie ma żadnego odcisku. Zażartowałem, chociaż mam swoje polityczne sympatie, i Rosja się w nich nie odnajduje. Natomiast czytam coś dziwnego - jeżeli masz miłe wspomnienia związane z jakimś wydarzeniem, to po co je weryfikować ? Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Moskale 07.08.10, 15:42 Miłe wspomnienia dotyczyły również poznanego wówczas sympatycznego, jowialnego ex-policjanta-gawędziarza, który raczył nas zarówno swoimi czarującymi opowieściami, jak i spirytualiami produkcji własnej o wymownych nazwach; miodówka i malinówka....wielka szkoda, że kilka lat później stać go było na to, co zrobił na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Mykola.. 07.08.10, 18:31 Panu Traperowi dziękuję za mail i przepraszam, że nie udzielę mu odpowiedzi, ale od pewnego czasu nie prowadzę już forumowej korespondencji. Chyba nie muszę dodawać, że nigdy więcej nie mam ochoty czytać moich maili, cytowanych na forum przez osoby trzecie. P.S. Również pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: dla Mykoły 08.08.10, 18:03 szturman.salon24.pl/197936,referat-prezesa-suozun-na-konferencji-w-kijowie Odpowiedz Link Zgłoś