Dodaj do ulubionych

W niedziele krzyżujemy Członka

14.08.10, 02:22
kilka minut temu dostałem SMS o tresci;

'' W niedzielę, po mszy w katedrze, idziemy z krzyżem w procesji na ul.
Matejki pod dom wicemarszałka Członka. Ustawiamy krzyż i modlimy się w
intencji powrotu szarych komórek do tęgich mózgów PiSlamu. Czuwamy od krzyżem
tak długo, dopóki nie powstanie godna tablica na cześć naszych odwiedzin, a
wicemarszałek Sejmu nie wykona wyroku sądowego, który olewa od lat 17 ''.
====
pytanie o ktorej godzinie są te niedzielne msze u Zefira?
Obserwuj wątek
    • common-sense-ltd Re: W niedziele krzyżujemy Członka 14.08.10, 06:44
      A krzyż poniesie jego niegdysiejszy kumpel w ziołolecznictwie, chory z zawiści
      londyński kryptopisowiec, fanatyczny wielbiciel nacjonalizmu, przemocy i
      jarko-dyktatury, forumowa kanalia.
      • jesus33 Re: W niedziele krzyżujemy Członka 14.08.10, 10:03
        Jak się złościsz, to jesteś jeszcze bardziej podniecająca i myślę, że Jobrave
        wybaczy Ci nawet ten nietrafiony prezent, po otrzymaniu którego przeżył ogromną
        traumę i stał się kryptopisowcem;)))
        Widzę, że bardzo tęsknisz za Jobrave, dzień bez niego to prawdziwa udręka dla
        Ciebie, ale nic się nie martw, na pewno napisze Ci coś miłego po czym znowu
        będziesz mogła szczytować. Strasznie perwersyjna, ta Twoja miłość do Jobrave :))
        www.youtube.com/watch?v=1fNXqiyEhR4
    • common-sense-ltd Re: Anal-i-styk! 14.08.10, 07:44
      Odprasuj swoją reformacką komeżkę i koniecznie rozpruj po bokach, bo ci brzucho
      nie wejdzie!
      No i nie zapomnij starego, wysłużonego magnetofonu. Cyfrówka też może być, ale
      pamiętaj że jak robisz fotkę kobiecie ma być widoczna twarz, a nie nogi! Męskie
      pośladki też możesz sobie darować, chociaż tobie wszystko jedno;)
      • common-sense-ltd Re: Anal-i-styk! 14.08.10, 13:30
        Prosiłam, abyś komeżkę rozciął po bokach, a nie na brzuchu!
        Czerwone kokardki w tym miejscu są wymowne, ale przy twoich gabarytach
        prezentują się fatalnie:(
        Może już lepiej jak wszystkie cztery części będą sobie powiewać na tobie?
        Staniesz się taki ulotny...jak duch...;)
        A przemyskim upośledzonym matkom, alkoholiczkom przekaż, że to nie jest impreza
        dla dzieci i lepiej będzie jeśli, jak zwykle pozostawią przychówek pod opieką
        anielsko cierpliwej teściowej.
        • jesus33 Re: Anal-i-styk! 14.08.10, 16:41
          common-sense-ltd napisała:

> A przemyskim upośledzonym matkom, alkoholiczkom przekaż, że to nie jest impreza
          > dla dzieci i lepiej będzie jeśli, jak zwykle pozostawią przychówek pod opieką
          > anielsko cierpliwej teściowej.

Najdroższa Przyjaciółko!
          Jeżeli chodzi o moją wiarę w KK, to rzeczywiście jestem zadnie wielu Polskich
          Talibów upośledzona, więc niech Ci będzie. Alkoholiczką nigdy nie byłam i nie
          będę wystarczy, że miałam ojca alkoholika i wiem czym to grozi. Piję gdy jest
          okazja i zachowuję zawsze umiar, czego niemożna powiedzieć o Tobie. Moja
          teściowa owszem ma anielską cierpliwość, ale tylko do osób zgromadzonych pod
          Pałacem Prezydenckim. Nigdy jej nie obarczałam, ani nigdy obarczać nie będę
          opieką nad moimi dziećmi, ponieważ uważam że od tego są rodzice. Jeżeli moja
          teściowa ma ochotę, to owszem czasami dzieci idą do niej na godzinkę się
          pobawić. Dlaczego mam Babci ograniczać kontakty z wnukami, nie jestem chora i
          mam równo pod sufitem czego nie można powiedzieć o Tobie. Piszesz o mnie i o
          moich relacja rodzinnych z dziećmi i teściową, tak jakbyś mnie znała co najmniej
          dziesięć lat, a widziałaś mnie na żywo ledwie trzy razy i przy tym dwa razy się
          nabzdryngoliłaś jak małe prosie, nie wszyscy umieją pić gin ;) Dzisiaj na
          przykład pierwszy raz od ośmiu lat jestem sama od godziny 12 do 21 i to tylko
          dlatego, że miałam umówione spotkania dzieci pojechały do mojej Mamy na noc (od
          ośmiu lat jest to czwarty raz), a moja druga połówka pojechała na zbiorówkę
          strzelać do kaczek. Ale ze mnie wyrodna Matka :))
          Kocham Panią Pani Profesórko, Pani posty mnie zawsze niezwykle bawią :)))
          • jesus33 Re: Anal-i-styk! 14.08.10, 17:28
            Jesusku jak mogłaś dzieci odprawić na noc do Babci?! Takie ladacznice jak Ty
            mają zbyt wiele pokus! A jak przyjdzie listonosz i zapuka dwa razy, to co!
            www.youtube.com/watch?v=cWOrgHntUR4&feature=related
            Albo jak się zjawi zabłąkany dziennikarz to się też ladacznico nie powstrzymasz:
            www.youtube.com/watch?v=KzoB5TVk2rU
            A jak zapuka do twoich drzwi przystojny baseballista to na 100% będziesz się z
            nim gziła, Ty wiarołomna jawnogrzesznico!
            www.youtube.com/watch?v=VBYOVywYMno&feature=related
            • valmont80 Re: Anal-i-styk! 14.08.10, 17:32
              Takie jak Ty Jesusie, to albo na stos, albo ukamienować!
              www.youtube.com/watch?v=747U-5FclqM
    • Gość: e Re: W niedziele krzyżujemy Członka IP: *.xdsl.centertel.pl 14.08.10, 15:23
      Kto dzisiaj pluje na krzyż z Chrystusem jest trendy i cool.
    • Gość: Land Rover Re: W niedziele krzyżujemy Członka IP: 82.46.190.* 14.08.10, 15:24
      Znakomity koncept, popieram i gotów jestem wesprzeć akcję ufundowaniem 50
      głuchojebów dla spontanicznych [z ulicy] uczestników tejże wyprawy na ul.
      Matejki.Niestety, będącąc jakieś 8 tys. km od domu, osobiście udziału w niej
      wziąć nie mogę, ale trzymam kciuk.
      • Gość: e Re: W niedziele krzyżujemy Członka IP: *.xdsl.centertel.pl 14.08.10, 16:06
        cózl za wykwintny język elektoratu PO ????
        • Gość: Land Rover Re: W niedziele krzyżujemy Członka IP: 82.46.190.* 14.08.10, 16:18
          Masz, gościu, pecha, bo nie jestem ''elektoratem'' PO . Dla poparcia cyrku od
          pałacem prezydenckim gotów jestem fundnąć 100 głuchojebów dla zziębniętych
          nocnym czuwaniem '' krzyżowców'', bo każdy kolejny dzień ich '' czuwania''
          przybliża koniec ferajny zwanej PiS
    • Gość: dark Krzyżujemy Członka ? IP: 77.236.0.* 14.08.10, 16:30
      Dobrze, że nie krzyżujecie członków.
    • Gość: Analityk Re: W niedziele krzyżujemy Członka IP: *.toya.net.pl 14.08.10, 23:27
      Zielarz się sam sam rozbiegnie i w łeb yebbnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka