Gość: matt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.10, 10:21 Niedaleko przekaźnika i stoku narciarskiego zauważyłem parkan tj. ogrodzenie z Hydrobudwy. Czy wiecie co tam budują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cypis Re: Zniesienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 10:38 Rozbudowa stoku narciarskiego w Przemyślu - 3 trasa - frp.com.pl Przetargi/Ogłoszenia - posir.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Zniesienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.10, 10:49 chyba nie to ? Robota wre pod przekaźnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zniesienie 11.09.10, 15:59 Może park linowy? Jak byłem w maju działało już jedno stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien Re: Zniesienie IP: 109.243.40.* 12.09.10, 09:58 kanalizacja z przepompownią i coś tam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
matlak2 Re: Zniesienie 12.09.10, 21:12 podobno jakiś skromny kościółek dla narciarzy ma tam powstać, bo jest bardzo pilna potrzeba. poza sezonem zdrowaski będą odmawiać wycieczkowice sod Krzyża Zawierzenia Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Zniesienie 12.09.10, 21:36 Nie kościółek, a PUSTELNIA dla takiego jednego oszalałego z nienawiści staruszka, który postanowił wreszcie odbyć pokutę stosowną do bezmiaru swoich grzechów. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zniesienie 12.09.10, 21:56 Na pustelnię tam jest trochę za duży ruch, nie sądzisz? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Zniesienie 12.09.10, 22:00 Ale on będzie się trzy razy dziennie publicznie biczował, więc jako atrakcja turystyczna podniesie dochody miasteczka;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zniesienie 12.09.10, 22:02 Jak JP2, skórzanym pasem? Ciekawe :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Zniesienie 12.09.10, 22:06 Flagrum. A między każdym biczowaniem będzie odszczekiwał wszystkie kłamstwa, oszczerstwa i obelgi jakie kiedykolwiek publikował. Trochę tego jest....nie wiem, czy starowinie życia starczy:( Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zniesienie 12.09.10, 22:12 Ale Ty jesteś okrutna i perwersyjna. Biczowanie, no, no :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Zniesienie 12.09.10, 22:17 Nie ja. Życie jest okrutne i wymagające odpowiedzialności. "Ani jedna jota..." Krwawe widowiska pozostawiam wampirom/wampirzycom., natomiast ODSZCZEKIWANIE interesuje mnie niezmiernie. Czuję, że będę musiała od czasu do czasu tam się zjawić i przypomnieć starowinie to i owo, bo u niego przecież pamięć już nie ta...:( Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zniesienie 12.09.10, 22:22 A nie prościej by było umówić się na piwo i powyjaśniać sobie to i owo? Ludzie się czasem kłócą, obrażają, a potem godzą. Czemu nie umiesz odpuścić? Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Zniesienie 12.09.10, 22:29 Ludzie się kłócą i obrażają, ale jeśli są Ludźmi, a nie zdegenerowanymi prymitywami....przepraszają i proszą o wybaczenie. Wirtualne piwo oraz inne cyber ekscytacje pozostawiam netoperom. Ja istnieję w świecie realnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zniesienie 12.09.10, 22:36 Umówcie się w realu. Co za problem? Chodzi o to, że też miałybyś za co przepraszać? Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Zniesienie 12.09.10, 22:49 Nigdy więcej nie spotkam się z żadnym forumowym nickiem. A przepraszać, to nie wystukać na klawiaturce jedno, nic nie znaczące dla tej osoby słowo, które nie raz w mailach od niego czytałam. Przeprasza się sercem; szczerze i z przekonaniem, że już nigdy nie skrzywdzi się tej osoby. Przeprasza się za coś konkretnego, czyli należy swoje winy nazwać. Przeprasza się w miejscu, gdzie się daną osobę obraziło, skrzywdziło. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zniesienie 12.09.10, 22:55 common-sense-ltd napisała: > Nigdy więcej nie spotkam się z żadnym forumowym nickiem. Spokojnie, przecież nikt Cię do tego nie zmusza :-))) > A przepraszać, to nie wystukać na klawiaturce jedno, nic nie znaczące dla tej o > soby słowo, które nie raz w mailach od niego czytałam. > Przeprasza się sercem; szczerze i z przekonaniem, że już nigdy nie skrzywdzi si > ę tej osoby. > Przeprasza się za coś konkretnego, czyli należy swoje winy nazwać. > Przeprasza się w miejscu, gdzie się daną osobę obraziło, skrzywdziło. Ja Cię nie rozumiem. Najpierw piszesz, że wirtualnie to be, a potem, że jednak na forum ma przeprosić, ale jak to wystuka na klawiaturze, to i tak będzie bez znaczenia. Oj Fanka, Fanka... Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Zniesienie 12.09.10, 23:01 Nie rozumiesz i to akurat jest mi kompletnie obojętne. On rozumie i też jest mu obojętne. Zakończyłam ten temat i niech już tak zostanie, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zniesienie 12.09.10, 23:05 Jasne. Nie miałem zamiaru ciągnąć Cię za język. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Zniesienie 12.09.10, 23:15 W przeciwieństwie do niektórych tutaj, wiem, co piszę...zawsze. Za rozmowę nie musisz mnie przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zniesienie 12.09.10, 23:27 common-sense-ltd napisała: > W przeciwieństwie do niektórych tutaj, wiem, co piszę...zawsze. Nie zawsze wiesz, czasem przeginasz ze zwykłej chęci dokuczenia. Jak wszyscy. > Za rozmowę nie musisz mnie przepraszać. Nie tylko za rozmowę, w ogóle Cię przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Zniesienie 12.09.10, 23:31 Też parę razy już to robiłeś/łaś. Wybacz, ale dawno przestałam wierzyć, że rozumiesz znaczenie tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zniesienie 12.09.10, 23:36 common-sense-ltd napisała: > Też parę razy już to robiłeś/łaś. Ale uprzedzałem, że aniołkiem nie jestem i na Twoje złośliwości będę reagować tak jak do tej pory. Po co mnie prowokujesz? > Wybacz, ale dawno przestałam wierzyć, że rozumiesz znaczenie tego słowa. Rozumiem, tylko dlaczego Ty nic nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: Zniesienie IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 12.09.10, 23:08 Skoro jest ci obojetne to po co o tym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Zniesienie IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 12.09.10, 23:08 Cos za duzo mi sie tych a napisalo :( Odpowiedz Link Zgłoś
sven.skurvensen Re: Zniesienie 12.09.10, 23:25 Gość portalu: aaaaaaaa napisał(a): > Skoro jest ci obojetne to po co o tym piszesz? Rzecz właśnie w tym, że nie jest obojętne. Proszę zwrócić uwagę, że w każdym poście Pani z ZOO spotykamy się z atakiem na Pana Jobrave, którego od dawna tu już nie ma. Do niedawna myślałem, że tak szaleńcza fascynacja, tak gorące namiętności istnieją tylko w romansidłach. Och jakże się myliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
sven.skurvensen Re: Zniesienie 12.09.10, 23:14 Pan Jobrave przewidział, że szaleństwo Pani z ZOO będzie się pogłębiać na wieść, o tym, że Pan Jobrave nigdy już nie wróci na FP pod żadną postacią. Nie trzeba było długo czekać - oto oszalała z nieodzwajemnionego uczucia kobieta, która dla tego Jedynego Z Londynu rzuciła wszystko, dopuszcza się w swym zatraceniu plucia na Kogoś, kto dla Polaków jest świętszy od Boga Najwyższego, nawet Pana Lecha Kaczyńskiego - Jana Pawła II - Papieża Polaka. Zaiste musiała postradać już wszystkie zmysły skoro poważyła się tak oto rzec o Papieżu Polaku: "A między każdym biczowaniem będzie odszczekiwał wszystkie kłamstwa, oszczerstwa i obelgi jakie kiedykolwiek publikował. Trochę tego jest....nie wiem, czy starowinie życia starczy:(" Droga Pani śpieszę donieść, że ten starowina, czyli JP II nie żyje już od pięciu lat. Rzeczywiście sporo opublikował, sporo się też publicznie wypowiadal, ale czymże On to obraził Panią, może tym, że trochę za dobrze o Ukraińcach mówił, że jak Chrystus nakazywał, by "miłować nieprzyjacioły swoje"? Droga Pani, o jakim samobiczowaniu Pani raczy mówić? Czy sądzi Pani, że On, tam w Niebiesiach, w Domu Ojca, pędząc życie wieczne okłada się biczem? Ojej, Droga Pani z ZOO, coś wspomniała Pani o papieżu w Londynie, że chce go odwiedzić, ale to nie ten, o którym Pani myśli - JP nie żyje, powtarzam - n i e ż y j e! w Londynie będzie ten drugi - B XVI, który niczemu niewinowaty! Wszystko się już Pani pomieszało. Wiem, że Pani bierze mnie za Pana Jobrave, ale Pani wiele osób bierze za kogoś kim nie są, toteż w tej sytuacji wszelkie zaprzeczanie mija się z celem. Ja też już niedługo pozwolę sobie odejść z tego forum, w piątek ostatni dzień praktyk. Przykro mi, że pozbawię Panią ostatnich złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś