Dodaj do ulubionych

nowe przystanki autobusowe

IP: 83.1.236.* 27.10.10, 21:39
Fajne były a teraz - PiSowski prezes MZK wlepił tam PiSowskiego kandydata na Prezydenta, kandydata, który de facto mieszka w Żurawicy.
Po jakiego uja bo już inaczej nie powiem było te przystanki zalepiać jakimikolwiek gębami?
Tak się jakoś dziwnie okazuje że w dniu w którym ów kandydat już zanieczyszczał swoją facjatom przystanki inne komitety wyborcze dopiero otrzymały ofertę na umieszczenie na wiatach swoich plakatów. Jako mieszkaniec miasta stanowczo mówię NIE ryjom na przystankach zakupionych za publiczne pieniądze i mówię NIE ryjom w miejskich autobusach.
Obserwuj wątek
    • Gość: armagedon Re: nowe przystanki autobusowe IP: 94.254.159.* 27.10.10, 22:06
      pisowski typ z Żurawicy przesłania w autobusach piękne widoki królewskiego miasta Przemyśla, a pisowski prezes MZK skłamał zapewniając publicznie, że pierwsze, nowe, "tureckie" autobusy będą już w pierwszej połowie października. Prezydencie!!!!! wyciągnij konsekwencje i pokaż swoją charyzmę prawdziwego gospodarza. Zobaczysz, że ludzie to docenią.
      • Gość: jola Re: nowe przystanki autobusowe IP: 83.238.246.* 27.10.10, 22:39
        to ten cały pis jeszcze istnieje? trochę się zdziwiłam
      • Gość: pasażer Re: nowe przystanki autobusowe IP: 83.1.236.* 28.10.10, 18:02
        a ja dziś dzwoniłem do P. Prezesa Fudały, wiedziałem że sesja więc raniutko raniutko.
        Autobusy są w drodze ..... płynął statkiem.... każdy dzień zwłoki 40 000 zł kary - sposób na wyjście z zadłużenia
    • Gość: ciekawy Re: nowe przystanki autobusowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 22:08
      a ile kosztuje umieszczenie plakatu w autobusie lub na przystanku i czy są zniżki dla inwalidów?
      • Gość: niedzwiadek Re: nowe przystanki autobusowe IP: *.przemysl.hypnet.pl 01.11.10, 18:00
        a czy czasem naklejanie czegokolwiek na przystankach nie jest wykroczeniem karanym z kodeksu wykroczeń?????lub inną kara administracyjną???
        • Gość: Pietrek Re: nowe przystanki autobusowe IP: *.tktelekom.pl 19.11.10, 18:33
          Ja się pytam kiedy MZK w Przemyślu skończy pobierać opłaty manipulacyjne od sprzedaży biletów w autobusie u kierowcy. Jest to nielegalne i wszedzie się z tego wycofano , tylko nie u nas.
          • Gość: Kandydat Re: nowe przystanki autobusowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 20:05
            Naklejanie plakatów na przystanki jest całkowicie legalne pod warunkiem uzyskania zgody MZK i uiszczenia odpowiedniej opłaty (1 plakat na 1 przystanku na 1 miesiąc to wydatek rzędu 75 zł). Oczywiście naklejać można tylko na taśmie, a nie na kleju w płynie tak jak to robią niektórzy.
            Ciekawe, czy wszystkie naklejone plakaty zostały opłacone, szczególnie tych kandydatów którzy na przystankach umieścili po kilka plakatów.
            Podobna sytuacja jest w przypadku latarni ulicznych : należy uzyskać zgodę i opłacić zajęcie pasa drogowego (kilkadziesiąt zł za miesiąc) i opłacić każdy słup z osobna (15 zł netto za 1 słup).
            Również ciekawe czy wszystkie oblepione kandydatami słupy zostały w pełni opłacone.
            Ważne: kandydaci zobowiązali się do samodzielnego usunięcia plakatów zarówno z przystanków jak i z latarni.
            • Gość: ... Re: nowe przystanki autobusowe IP: *.przemysl.hypnet.pl 19.11.10, 20:57
              Wg mnie na przydrożnych słupach czy latarniach nie powinno się wieszać niczego. A co do usuwania plakatów po wyborach, to nie że się zobowiązali tylko jest to ich zasrany obowiązek. Mają na to miesiąc czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka