Gość: aaa IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 18.03.11, 17:02 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9281107,Europejski_Trybunal_Praw_Czlowieka__Krzyze_moga_wisiec.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Sfora gora!!! 18.03.11, 17:38 Brawo. Nie ma to jak katolicka moralność i takaż edukacja ;-))) lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,9281529,Handel_swiadectwami_na_calego__W_katolickiej_szkole.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Sfora gora!!! 18.03.11, 19:25 Uwazasz rowniez wariacie z Lublina, ze wszyscy Zydzi to zlodzieje? www.rp.pl/artykul/606748.html ..a uznanie przez Trybunal ze w chrzescijanskiej Europie moga wisiec krzyze jest tak samo odkrywcze jak to,ze najwyzszymi gorami na swiecie sa Himalaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Sfora gora!!! IP: *.range109-157.btcentralplus.com 18.03.11, 19:30 Pojebów i skorumpowanych przez Watykan urzędników nie brakuje nie tylko w Polsce, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Sfora gora!!! 18.03.11, 19:56 Zasadniczo świat składa się z poukładanych ludzi, ale wszędzie zdarzają się mendy. Taki choćby klechooj, tfu, co za g.ówno. Odpowiedz Link Zgłoś
matula-tutka Re: Sfora gora!!! 18.03.11, 20:04 Na dodatek obleśne prawicowe mendy mają morderców za wzorce. krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9276503,Nacjonalistyczne_plakaty_wisialy_w_centrum_Krakowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Sfora gora!!! IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 18.03.11, 22:04 Nie chce mi sie szukac ale pamietam, jak po pierwszym orzeczeniu, zakazujacym wieszania krzyzy, pialiscie z zachwytu, jaki to trybunal madry i postepowy. A terax juz sue Wam nie podoba :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Sfora gora!!! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 18.03.11, 22:38 Tamci nie dali się skorumpować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Sfora gora!!! IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 18.03.11, 23:03 Ale to chyba byli ci sami plus kilka(nascie) nowych osob, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Sfora gora!!! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 18.03.11, 23:39 Połasili się na watykańskie srebrniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Re: Sfora gora!!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.11, 23:45 A mnie tam wisi, co tam wisi. Dodałbym tylko jeszcze inne narzędzia kaźni, jak gilotynę, topór, krzesło elektryczne... No, bo dlaczego tylko krzyż się gloryfikuje? Bo wykonano na nim ze względów politycznych karę śmierci na przywódcy sekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Sfora gora!!! IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 19.03.11, 00:13 Niby swiatli ludzie, wyksztalceni, inteligentni a tak sie boja dwoch kawalkow drewna. Politycznie poprawna polska czlowieka nie bac sie dobre Mzimu! Odpowiedz Link Zgłoś
lowenbrau Re: Sfora gora!!! 19.03.11, 00:34 Tej kary śmierci nie wykonano ze względów politycznych.Pierwsze wieki Tej "sekty" były czymś wyjątkowym w historii ludzkości.Być chrześcijaninem oznaczało być dobrym ,szczęśliwym człowiekiem.Pózniej przyszła polityka i wszystko zaczęło się psuć, aż po dni nasze.Może to jest wpisane w historię świata, podobnie jak ten wyrok sprzed dwóch tysiącleci? Obecność fizyczna krzyży niczego nie zmieni na lepsze ani na gorsze.Nie o kawałek drewna czy metalu ty chodzi.Żeby nie przynudzać ,przypomnę ostatni wywiad nagrany dwa tygodnie przed śmiercią nieodżałowanego Jacka Kuronia.Zapytany kogo najbardziej ceni na tym świecie,ze łzami w oczach odpowiedział ,że Jezusa Chrystusa.To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Sfora gora!!! 19.03.11, 09:25 Roztkliwilem sie!.Kuron na lozu smierci uwierzyl w Jezusa. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Sfora gora!!! 19.03.11, 11:44 Wara od Jesusa POstępowcy, a krzyż ma wisieć wszędzie i basta! :-) Aaa myślałeś o wytatuowaniu sobie krzyża na czole! Ja się nad tym zastanawiam i to dosyć poważnie :-))) Wyobraź sobie nas oboje z takimi tatuażami, Ci wszyscy podli mahometanie padli by przed nami na kolana :-)) A to dla Pana Lechowskiego: www.youtube.com/watch?v=EprQGmZ3Imw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat Re: Sfora gora!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 19.03.11, 14:02 ty sobie tłusta Berto wytatuuj tryzub na paszczy Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Sfora gora!!! 19.03.11, 15:02 Napisalas; Wara od Jesusa POstępowcy, a krzyż ma wisieć wszędzie i basta! :-) Aaa myślałeś o wytatuowaniu sobie krzyża na czole! Ja się nad tym zastanawiam i to dosyć poważnie :-))) Wyobraź sobie nas oboje z takimi tatuażami, Ci wszyscy podli mahometanie padli by przed nami na kolana :-)) A to dla Pana Lechowskiego: Nie bede sie znecal nad Toba.Sprobuj sie wyciszyc....albo zmien prochy! www.youtube.com/watch?v=4ej6UooaPvo&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXctkf4Ky3wSdh_mf2dLY4jh Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Sfora gora!!! 19.03.11, 15:25 hehehehe widzę Panie Lechowski, że razem z Panią Fanką za mną tęskniliście :-))) Dobrze, że przynajmniej Aaa podchodzi do moich postów z przymrużeniem oka. A tak na marginesie, to prochów zmieniać mi nie można, bo jeszcze się nawrócę i co wtedy, jak to tak, katoliczka-wariatka to już ludzkie pojęcie przechodzi! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Sfora gora!!! 19.03.11, 15:34 Zdecydowanie wolę to: www.youtube.com/watch?v=hol2nQH4VlE Ja też za Panem tęskniłam i słałam do Pana pocztówki znad krawędzi :-) miłości Ty moja największa! :-) Odpowiedz Link Zgłoś