Gość: Fox IP: *.xdsl.centertel.pl 25.03.11, 00:21 Kabaret Łowcy.B odwolal wystep 26.03.br. z uwagi na male zaintersowanie. No coz szkoda. Grajdol to grajdol i wiele czasu musi uplynac aby sie zmienilo cos na lepsze. Niech zyja jaselka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
europatria Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany 25.03.11, 07:26 Szkoda.Niestety przemyska publiczność nie posiada wysublimowanego smaku. Chętniej wybierze się na pożal się boże,piórotechnika Rębacza,na którego twórczośći krytycy w kraju nie zostawiają suchej nitki.Humor spod budki z piwem niestety króluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.11, 09:19 A cóż można wymagać od ludzi dla których od dzieciństwa jedyną rozrywką jest msza w kościele, a po mszy wypad na piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany IP: *.przemysl.hypnet.pl 25.03.11, 13:35 Wysublimowanego smaku? Mówisz o tym subtelnym przebieraniu się w brudny sweterek i udawaniu przygłupa? Robieniu kretyńskich min i seplenieniu? Łowcy B to kabaret dla plebsu. Tak samo jak Ani Mru Mru. Ich potencjał jest ujemny, od samego początku jest tylko smutniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany IP: *.przemysl.hypnet.pl 25.03.11, 09:39 myślę, że przyczyn trzeba szukać nie w zaściankowości naszgo pięknego miasta, acz oczywiście, tak tez bywa. ja sama nie widziałam ani jednego plakatu reklamującego ten występ, nie wiem tez, ile kosztowały bilety - ale sądzę, że około 40-50 zł na pewno. to teraz trzeba się zastanowić, czy cena jednak nie za wysoka jak na nasze warunki - jak idą 2 osoby, to z kieszeni idzie stówka - a kogo dzisiaj na to stać z takich normalnych, przeciętnych ludzi. szkoda, gdybym wiedziała, sama bym poszła - ale jak widac, reklama do mnie nie dotarła - trzebaby zapytać organizatorów, dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany 25.03.11, 09:56 Dlaczego zaściankowość? Akurat na Łowców B. nie poszedłbym bo ich skecze są, jak dla mnie, w dość niskim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany IP: *.range109-158.btcentralplus.com 25.03.11, 10:08 W pełni zgadzam się z Solistem. Chłopcy z Łowców.B przestali być oryginalni, gonią w piętkę. Bodajże dwa lata temu musiałem - z obowiązku - zaliczyć ich występ w londyńskim POSK. Nic nowego, ciągle te same grepsy widziane i słyszane podczas opolskich kabaretonów, lidzbarskich, koszalińskich, zielonogórskich "wieczorów humoru i satyry", nieustannie zresztą powtarzanych w telewizji. Może to i wysublimowane, ale znane już przez wszystkich na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany IP: *.przemysl.hypnet.pl 25.03.11, 13:01 czemu piszę o zaściankowości? bo u nas kultura na wyższym poziomie nie jest doceniania. na świetnym skądinąd koncercie Grupy MoCarta / żeby pozostać w gronie kabaretów/, który był w Centrum kilka lat temu była połowa sali. bo na koncerty biletowane z wyższej półki przychodzi niewiele osób. to tak ogólnie - mam związek z branżą kulturalną, to niestety to obserwuję. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany 25.03.11, 13:39 Grupa MoCarta to ekstra grupa. I powiem ci, że w Życiu Podkarpackim nie było zapowiedzi i nie wiedziałem o tym. Reklamy imprez ograniczają się w tym mieście ledwie do kilku miejsc i jest ich za mało. Jednak dlaczego, gdy ludzie nie kupują biletów na jakąś imprezę, to świadczyć to ma o jej zaściankowości? Po prostu nie lubią, albo im się nie chce, albo bilety za drogie. 50 zł za kabaret nie zapłaciłbym, zwłaszcza gdy w TV jest tego pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sboot Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany IP: *.alfaks.com 25.03.11, 15:39 Pytając znajomych - doszedłem do wniosku że najważniejsza przyczyna to brak kasy ( zgadzam się z Alą) Dwie lub najczęściej trzy osoby to 100 -150zł, a to w obecnych warunkach sporo kasy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany IP: *.xdsl.centertel.pl 26.03.11, 23:31 Bez przesady! Bilety byly po 40 zl, wiec nie tak drogo. Policzcie ile miesiecznie wydajecie pieniedzy na wszelkiego rodzaju uzywki, telefony komorkowe itp. Mysle, ze co najmniej stowe. Kabaret /jakikolwiek/ pojawia sie w Przemyslu chyba rzadziej niz raz na kwartal. Zgadzam sie z przedmowcami, ze zadecydowala zasciankowosc a kultura czy sztuka na wyzszym poziomie jest bariera dla malo wybrednej wiekszosci mieszkancow Przemysla. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany 27.03.11, 01:20 40 zł za występ to dużo. a ja za Łowców B dałbym najwyżej 8 zł. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PB Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 11:39 I wiecznie żywy jp2 Odpowiedz Link Zgłoś
len100 Re: Kabaret Łowcy.B - występ odwołany 28.03.11, 15:11 życie kulturalne pikuje w dół!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś