Dodaj do ulubionych

Pływalnia...

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.04.11, 18:34
Proszę o informacje, czy w Przemyślu osoby niepełnosprawne mogą korzystać z bezpłatnego wejścia na pływalnię w określone dni?
Obserwuj wątek
    • Gość: rea Re: Pływalnia... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.04.11, 09:59
      Ponawiam pytanie. Nikt nic nie wie na ten temat? Jaką opinię ma basen w Przemyślu?
      • Gość: muha Re: Pływalnia... IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 15:24
        Miejska plywalnia opinie ma raczej srednia, dosc brudno, niezbedne minimum wszystkiego. Nie wiem, jak z dostepnoscia dla osob niepelnosprawnych.
        Basen na pewno idealnie przystosowany jest na kapitulnej, przy internacie i szkole specjalnej,odbywaja sie tam komercyjne zajecia np z aerobiku, ale nie wiem, czy mozna wchodzic na godziny.
    • Gość: ?? Re: Pływalnia... IP: *.toya.net.pl 10.04.11, 16:38
      a niby dlaczego niepełnosprawni mieliby możliwość bezpłatnego korzystania z krytej pływalni?
      ludziom się w głowach przewraca.
      aktualny raczej grafik krytej pływalni www.posir.pl/posir/basen
      • Gość: muha Re: Pływalnia... IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 16:43
        Bo są niepełnosprawnymi?! nie wystarczy? chcesz się zamienić i korzystać z przywilejów?
        • Gość: ?? Re: Pływalnia... IP: *.toya.net.pl 10.04.11, 16:49
          a ja jestem bezrobotny - też chcę mieć basen za darmo
          znajomi mają 4 dzieci też by chcieli
          wariactwo w tym Przemyślu - wszystkim wszystko się należy
          • Gość: muha Re: Pływalnia... IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 19:41
            Moja rada - zrób na złość niepełnosprawnym i parkuj zawsze na ich miejscach parkingowych. Świata nie zmienisz, ale będziesz miał jakąś satysfakcje - w końcu oni mają, a Ty nie.
            Albo obetnij sobie nogę - będzie to samo, tylko z basenem gratis i legalnie. Znajomemu od 4 dzieci poradź to samo, chociaż rodzinne miejsca na parkingach w supermarketach są obok tych dla niepełnosprawnych.
            ps. bez nogi odradzam Przemyśl - wszędzie pod górę, krawężniki wysokie, wind i podjazdów w urzędach brak, ogólnie, nie będzie łatwo, zwłaszcza, że miejsca parkingowe często zajmują niepełnosprawnym egoistyczne palanty.
            • Gość: jobrave Re: Pływalnia... IP: *.range109-158.btcentralplus.com 10.04.11, 20:12
              Miejcie odrobinę szacunku w takim dniu - prezydent poległ, Gosiewski też, a wy tu o jakimś basenie! Chyba, że chodzi o Basen Polskich Łez Wylanych Za Poległych. To co innego
              • Gość: gość Re: Pływalnia... IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 21:40
                podzielam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka