Dodaj do ulubionych

Fototapety...

IP: *.toya.net.pl 22.08.11, 10:19
Poradźcie, gdzie w Przemyślu można kupić ładne fototapety. W Castoramie jest mały wybór. Czy jest może firma, która wykonuje fototapety na wymiar i z powierzonego zdjęcia?
Obserwuj wątek
    • Gość: ulka Re: Fototapety... IP: *.toya.net.pl 22.08.11, 18:15
      Nikt nic nie wie?
      • Gość: lilka Re: Fototapety... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.11, 18:00
        Fototapety mozna zamowic w sklepie papierniczym (zig-zag?) obok dworca kolejowego, na ulicy mickiewicza. Ładne tapety z wzorami mozna dostac w REMII na ul.Nestora, duzy wybor w Mrowce i Castoramie. Fototapety na wymiar wg wlasnego wzoru raczej przez internet lub w Rzeszowie.
        • Gość: ulka Re: Fototapety... IP: *.toya.net.pl 29.08.11, 14:04
          Dziękuję za informacje. W Castoramie i Mrówce żadna nie przypadła mi do gustu. Teraz udam się do tych następnych poleconych przez Ciebie. Jeszcze raz dzięki.
          • malinka323 Re: Fototapety... 10.02.12, 10:48
            Też jestem z Przemyśla, a fototapety na wymiar sprzedaje przez internet www.agatonstudio.pl Zamawiasz i za tydzień masz w domu :)
            • Gość: Grom Re: Fototapety... IP: *.e-gco.pl 21.02.12, 12:17
              Fototapety na wymiar też można kupić w fotodekoracje.com. Tam też możesz zajrzeć.
    • monika_m7 Re: Fototapety... 03.03.12, 13:14
      zawsze można przez internet - zrobią na wymiar. ładne fototapety na ścianę można znaleźć na decomania.pl
    • Gość: bułka z masłem Re: Fototapety... IP: *.skorpio.net.pl 03.12.13, 12:42
      Ja też szukam fototapety.. Patrzyłam w castoramie i leroy ale mały wybór:( znalazłam sklep decordruk.pl slyszał ktoś o tyM?
      • Gość: a Re: Fototapety... IP: *.107.116.45.mediahost.pl 03.12.13, 18:47
        Rzecz Gustu przy Nestora (wspomniane wyżej REM II), duży wybór fototapet (pixers) i tapet, też wg własnego wzoru.
        • abihsba Re: Fototapety... 07.02.14, 10:59
          poszukaj w internecie sklepy internetowe ja kupiłam swoją fototapetę z bambusami na www.decordruk.pl/50/fototapety jestem bardzo zadowolona bo cena była przystępna a jakość rewelacyjna
    • a.fischer Re: Fototapety... 26.02.14, 22:40
      Ktokolwiek w Przemyślu zaoferuje Ci wydruk fototapety, na 90% będzie zamawiał w firmie zewnętrznej. Nie ma sensu przepłacać ;) To samo tyczy się wizytówek, plakatów, czegokolwiek z DTP. U nas ceny są wysokie.

• katarzynkawawa Re: Fototapety... 27.04.15, 14:04
      też jestem z Przemyśla :) pozdrawiam Kochanowskiego :)
    • Gość: Drukarnieprzemysl Re: Fototapety... IP: *.toya.net.pl 02.05.15, 13:41
      Witam, prowadzę firme zajmującą się wydrukiem wielkoformatowym. Tapety, plakaty, banery i różne tego typu. Wbrew pozorom i zapewnieniom przedmówcy wykonuję wszystko na miejscu w Przemyślu :). Zapraszam do kontaktu - biuro@drukarnieprzemysl.pl
    • a.fischer Re: Fototapety... 02.05.15, 14:44
      Ile bierzesz za 1m kw. fototapety?
      • Gość: Drukarnieprzemysl Re: Fototapety... IP: *.toya.net.pl 02.05.15, 20:40
        Oczywiście atrakcyjna :). Zapraszam do napisania maila ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka