Dodaj do ulubionych

Przemyśl to jednak grajdół

IP: *.przemysl.hypnet.pl 10.10.11, 09:22
14 października jest Dniem Spirometrii. Do Polskiego Dnia Spirmoetrii oficjalnie przystapiło 240 placówek. Ale nie placówka z Przemyśla. Rzeszów ma kilka,Jarosław jest reprezentowany i wiele innych. Dlaczego zawsze ten nijaki Przemyśl musi robić ogony? Nie ma pulmunologów, nie ma alergologów? A co jest ?Zaściankowość i zasrane ambicje. Wstyd za takie miasto! Lista placówek jest dostępna na stronie www.astma-alergia-pochp.pl.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Przemyśl to jednak grajdół IP: *.toya.net.pl 11.10.11, 09:09
      Pan Wiesław Niemiec (Alergolog, Pediatra, Pulmonolog) powinien zgłosić placówkę.
    • Gość: Ika Szpitala w Przemyślu brak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 09:43
      Może zaczniemy od tego,że Przemyśl nie ma szpitala.Owszem jest szyld.I nic więcej.Natomiast jest bardzo dużo prywatnych gabinetów i firm medycznych gdzie jedynie można zobaczyć lekarzy.Oczywiście tych lekarzy,którzy powinni w tym czasie być w szpitalu i wykonywac swoje zawodowe obowiązki na rzecz szpitala,czyli tam gdzie zagrożone jest zdrowie i zycie pacjenta.
      A moze się mylę.
      Przecież znamy problem z autopsji.
      • Gość: agi Re: Szpitala w Przemyślu brak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 18:59
        Tak to prawda, własnie wyszłam z Odziału Urologii. Niestety fachowców brak, brak zainteresowania pacjentem!!! a toalety są okropnie brudne tzn dosłownie śmierdzące , zalane moczem i zapchane brodziki. Brud okropny TAKIEGO NIE MA NAWET W MIEJSKIEJ TOALECIE. PO PROSTU SKANDAL!!! POZDRAWIAM I OBYSMY ZDROWI BYLI I DO TEGO SZPITALA NIE TRAFILI TEGO SOBIE I PANSTWU SERDECZNIE ŻYCZĘ!!!!
        • Gość: jukasa Re: Szpitala w Przemyślu brak. IP: *.play-internet.pl 31.05.12, 00:45
          tak jest, zamiast alergologa badal mnie... laryngolog, bo objawem alergii byla opuchlizna gardla. Lezalam w szpitalu na Slowackiego (niby z ramienia tej laryngologii) na... ginekologii, gdybym nie wypisala sie na wlasne zycznie moze z alergia byc moze trafilabym na urologie, wiec zycze saobie dlugiego zycia w zdrowiu:)
          • Gość: pacjent Re: Szpitala w Przemyślu brak. IP: *.toya.net.pl 31.05.12, 09:00
            Miałas szczęscie że byłaś na słowackiego z monte pewnie nawet nie miałabyś siły się wypisać.
          • Gość: j Re: Szpitala w Przemyślu brak. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.12, 11:43
            Do "jukasa". jak Ty na Słowackiego zanlazłaś ginekologię, to może idź się leczyć do Żurawicy, albo u babki zielarki. Możesz także próbować sama, bo widać żeś "mundra"!
        • Gość: Mocznik Re: Szpitala w Przemyślu brak. IP: *.przemysl.hypnet.pl 02.06.12, 10:16
          To dalej trwa ten syf? Rok temu było brudno, śmierdząco, mokro, drzwi od męskiego ustępu nie można było domknąć, taborety pod prysznicami z urywanymi siedziskami. Nie czynny jedyny pisuar (sic!) czyli ogólnie brud, smród, a to oddział urologiczny. Panie ordynatorze.....................!!!!
      • Gość: korys Re: Szpitala w Przemyślu brak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 16:01
        Czytam i nie chce mi się wierzyć. 70 lat temu, ujrzałem świat w szpitalu na Wodnej. Pomimo że były to czasy bbee.. to 30 lat później w tym samym szpitalu, na świat przyszedł mój syn. Teraz czytam że w Przemyślu nie ma szpitala położniczego. Pozostał jeno szyld. Nowe porządki ? Nowa władza ? Brak wyobraźni ? Można obejść się bez restauracji, barów czy kin ale bez porodówki ? Koniec świata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka