Gość: marek IP: *.alfaks.com 02.01.12, 11:02 jak w tytule widziane światło z kazanowa na niebie,lecąca w stronę buszkowiczek.Zawisło też nad ziemią i dalej leciało.Nie był to zaden samolot lub helikopter Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solist Re: ufo 02.01.12, 15:22 Taki pojazd jest widywany codziennie, wpierw ok. godz. 21 i kilka godzin później. Światło pomarańczowe, świecące stale, widoczne jest też drugie, słabsze, które migocze. W noc sylwestrową pojawiło się od strony Ostrowa. Gdy się wsłuchać to słychać lekkie buczenie - czyli jest to jakiś pojazd silnikowy. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: ufo;) 02.01.12, 17:34 solist napisał: Taki pojazd jest widywany codziennie, wpierw ok. godz. 21 i kilka godzin późnie > j. Światło pomarańczowe, świecące stale, widoczne jest też drugie, słabsze, któ > re migocze. W noc sylwestrową pojawiło się od strony Ostrowa. Gdy się wsłuchać > to słychać lekkie buczenie - czyli jest to jakiś pojazd silnikowy Mrówki z celnikami bawią się w podchody;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: ufo IP: *.toya.net.pl 02.01.12, 21:13 Też widziałem. Naliczyłem 4 razy. Podejrzewam, że to nasi paralotniarze cykali fotki z góry ;). Ale chciałbym żeby ktoś to faktycznie potwierdził. Bo ciekaw jestem co to było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: ufo IP: *.toya.net.pl 02.01.12, 18:20 mniej alkoholu i przestanie latać Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: ufo 02.01.12, 18:44 A komu brzęczało? Solist pisał, że mu BUCZAŁO;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: ufo IP: *.alfaks.com 02.01.12, 21:53 Buczało, brzęczało, świeciło jakie to ma znaczenie? Ważne, że nad Kazanowem coś się dzieje. Nie bez powodu mieszkają tutaj mrówki i celnicy: menager, janek, stiopa czy tedeik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ufo IP: *.tktelekom.pl 06.01.12, 21:25 co wy tam pijecie na tym Kazanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znający temat Re: ufo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 22:46 Obawiam się, że te światła to takie chińskie balony - lampiony ze świeczką w środku ;) ostatnio często ludzie je puszczają. W Sylwestra widziałem kilkanaście takich na niebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g8 Re: ufo IP: *.toya.net.pl 05.01.12, 18:18 może to balony z chińskim winem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przestraszony Re: ufo IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.12, 23:26 To jak w tym Ranczo w telewizorni chodzą po naszym niebie jakies świecące nieruchomości ja sie juz boję co to bedzie 21 grudnia 2012 roku jak będzie koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: ufo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 01:33 To chińskie lampiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f-x Re: ufo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 03:37 prawda jeszcze może wszystkich zadziwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f-x Re: ufo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 03:42 zastanawia mnie jeszcze jedno. dlaczego wszyscy podchodzą do tego sceptycznie lub bagatelizują całą sprawę poprzez różnego rodzaju żarciki. dlaczego przemyslanie nie s sceptyczni chociązby do tego co serwuje kościół katolicki i karnie zapier.d.alają do kosciółka i w głebokiej wierze poddają się osprawianym tam szamanizmom? przecież cały ten chrześcijański szmonces to też wielka niewyjasniona sprawa Odpowiedz Link Zgłoś