Dodaj do ulubionych

"'Pani Musi"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.12, 11:22
Była taki sklep na Kazimierzowskiej z bielizną. pracowała tam p. Edyta. Najpierw zniknęła ta pani a teraz nie ma juz sklepu w ogóle. Może wiecie gzdie pracuje teraz ta Pani? Możę w jakimś innym sklepie z bielizną? Bo była rewelacyjna w dobieraniu bielizny
Obserwuj wątek
    • Gość: dark Re: "'Pani Musi" IP: 31.187.12.* 25.03.12, 16:05
      Jest taki sklep przy dworcu, naprzeciwko wyjścia z przejścia podziemnego.
    • Gość: JA Re: "'Pani Musi" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.12, 13:36
      Pani Edytka odeszła z pracy, po tym jak ją potraktował właściciel, niestety nie wiem gdzie ją teraz znaleźć. Też ją uwielbiałam. Tyle w temacie.
      • Gość: Edyta Re: "'Pani Musi" IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.12, 22:08
        Witam,
        W kwietniu zaczynam pracę w nowym sklepie z bielizną na ul. Kazimierzowskiej 16 w Przemyślu (naprzeciw lodziarni FIORE). Serdecznie zapraszam. Pozdrawiam, Edyta
        • Gość: JA Re: "'Pani Musi" IP: *.ptvk.pl 31.03.12, 16:18
          O super :) Mam nadzieję, że rozmiarówka nie skończy się na misce "D" ;]
          • Gość: Edyta Re: "'Pani Musi" IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.12, 19:18
            Będziemy starać się zapewnić wybór bielizny dla Pań w każdym rozmiarze. Na początek będzie to bielizna dedykowana Paniom noszącym biustonosze typu push-up, a także kolekcja BIG renomowanych polskich producentów a w niedługim czasie również bielizna angielska. Nie zabraknie również strojów kąpielowych w szerokiej rozmiarówce. Oprócz tego bielizna nocna , ślubna, rajstopy, pończochy, bielizna wyszczuplająca a także dodatki. Otwarcie sklepu już w drugiej połowie kwietnia. Zapraszam i pozdrawiam, Edyta
            • Gość: Aneta Re: "'Pani Musi" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.12, 20:31
              czekam i czekam i sklep zamkniety.
              • Gość: gosc Re: "'Pani Musi" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.12, 20:56
                juz otwarty
    • Gość: Robert Re: "'Pani Musi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 09:28
      Pani Edyto, a dlaczego nie będzie bielizny dla panów ?
      • Gość: mieszkanka Re: "'Pani Musi" IP: *.toya.net.pl 08.04.12, 21:42
        nie jestem edyta więc nie powinnam się wypowiadać, ale "pani musi" a nie "pan "...
        • Gość: Skłep Pani Musi Re: "'Pani Musi" IP: *.play-internet.pl 24.04.12, 17:27
          Prawdziwy skłep "Pani Musi..." miesci sie tam gdzie ZAWSZE miescił Plac Legionów 5 na przeciw dworca PKP Serdecznie zapraszamy !!! Własicieli skłepu "PaniMusi..."
          • Gość: lala Re: "'Pani Musi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.12, 21:33
            Jak nie ma w sklepie Pani Edyty to żadna Pani nic nie musi. To właśnie magia tej Pani Edyty sprawiała, że zarówno ja, jak i podejrzewam wiele, wiele klientek, które raz spróbowały coś kupić, musiały i chciały wrócić do sklepu ponownie.
          • Gość: JA Re: "'Pani Musi" IP: *.ptvk.pl 27.04.12, 23:46
            Ale nikt nie mówił, że to podrabiany sklep. Myśmy chciały Pani Edytki - nieważne, w którym sklepie z bielizną będzie pracować. W końcu to ona powodowała, że wracałam do tego a nie innego sklepu.
            Pamiętam, że raz w Pani Musi trafiłam na jakąś inną sprzedawczynię - starszą od Pani Edytki, też w czarnych włosach - była tak niesamowicie nieuprzejma, że stwierdziłam, że wychodzę. I zakupy robiłam tylko i wyłącznie jak była Pani Edytka.
    • Gość: natypanimusi Re: "'Pani Musi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 08:08
      a tak na prawdę to na tym forum jest walka tej zwolnionej edyty z tym ruskim i tyle tej samopromocji, edyta to taki pekińczyk a ten kaban to by se spodnie wyprał bo mu się świecą od brudu...i sram na te staniki
      • fanka_online Re: Uhm;) 28.04.12, 11:33
        A Ty jakiś nietutejszy forumek jesteś?;)
        Przecież to forum służy niemal wyłącznie do opluwania;
        a) Prezydenta tym, którym nie przydzielił upragnionego stanowiska
        b) arcybiskupa Analitykowi, niedoszłemu przewielebnemu
        c) ŻP, wywalonym tzw dziennikarzom
        d) pracodawców, wywalonym z pracy nieukom i leniom
        e) Fanki, wywalonym z kontaktów rachitykom
      • Gość: JA Re: "'Pani Musi" IP: *.ptvk.pl 28.04.12, 13:38
        Sam/Sama jesteś pekińczyk
        • Gość: ruski Re: "'Pani Musi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 14:33
          trafne określenie edytki ..pekińczyk
    • Gość: :):) Re: "'Pani Musi" IP: *.8-4.cable.virginmedia.com 27.06.12, 22:07
      Chodzi Ci o p.Edyte która pracowała na przeciw sklepu pani musi???
      P.Edyta pracuje teraz na Kazanowie na tarasie:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka