Gość: maks IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.05.13, 19:34 Czy ktoś wie kiedy i gdzie będzie ogłoszony konkurs na kierownika schroniska w Orzechowcach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witek Re: Kieronik schroniska w Orzechowcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.13, 20:09 Z tego co wiem, to w maju, a ogłosi go prezydent Przemyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veritas Re: Kieronik schroniska w Orzechowcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.13, 16:26 Ten konkurs to pic, szkoda czasu... Gdyby kogoś naprawdę szukali oprzez konkurs, już dawno byłoby ogłoszenie w BIPie. Pewnie jak znajdą swojego, to konkurs ogłoszą pod tą osobę, a to będzie wtedy formalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Kieronik schroniska w Orzechowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 17:15 No to naprawdę zeszliśmy na psy skoro schronisko stało się jednym z największych zakładów pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek kiślak Re: Kieronik schroniska w Orzechowcach IP: *.toya.net.pl 26.05.13, 20:05 Ja pulecam Władka Bugajow - przyjmuji w pywnicy w bljoku rutacyjnym na Grenwaldzkij ulicy jak si na Ostruw jedzi. Za puł litry spyrtusu szysku zrobi jak naliży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Kieronik schroniska w Orzechowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 20:24 My tu nie dyskutujemy o postawach obywatelskich czyli braniu sprawy w swoje ręce i w zaciszu stodoły rozwiązywaniu problemu tylko kogo za pieniążki podatników posadzić na ciepłej posadce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kieronik schroniska w Orzechowcach IP: *.ip.netia.com.pl 27.05.13, 10:39 jeśli myślisz że posada kierownika schroniska to ciepły stołek to chyba chodzisz z głową w chmurach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kieronik schroniska w Orzechowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 10:40 Takie jest życie, lepiej swój niż wróg jakiś, a wszystko przecież za pieniądze podatników. Wazne, żeby biedne pieski nie ucierpiały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Kieronik schroniska w Orzechowcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.13, 12:04 Nie można tak podchodzić do sprawy "bo takie jest życie". To nie dżungla, mimo wszystko. A skąd wiesz, że swój jest najlepszy, a inny to od razu wróg? Z drugiej strony czy to aż tak finansowo intratne stanowisko? Ja bym tam nie poszedł nawet za te 3000 na rękę, bo takie są chyba stawki na kierowniczych stanowiskach w schroniskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam Re: Kieronik schroniska w Orzechowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 13:52 Słyszałem,że kierownikiem bedzie jakiś kierownik z gospodarki komunalnej, nie wiem tylko czy obecny czy były. Podobno kocha zwierzaki i zająłby się chętnie tą pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Kieronik schroniska w Orzechowcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.13, 14:04 Konkurs musi się jednak odbyć, tak czy siak... Tylko po cholerę są te konkursy, jak to jedna wielka farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Kieronik schroniska w Orzechowcach IP: 79.141.161.* 27.05.13, 14:22 Prawda jest taka, że bardzo lubi zwierzątka co drugi Polak. A co trzeci by się nimi chętnie zajął za pieniądze. Problem w tym, że tu potrzeba kogoś z pasją, doświadczeniem i znającego się na swojej robocie . Artur za dużo włożył w to pracy, serca i zdrowia, żeby te stanowisko stało się kolejną synekurą dla kolegi czy znajomego z pokoiku obok czy piętra niżej. Zarządzanie schroniskami dla zwierząt to robota nie dla urzędników, ale dla fachowców. Dajcie szansę ludziom, którzy się naprawdę na tym znają i mają jakąś tego wizję. Sporo osób obserwować będzie ten konkurs i jego wyniki, a także uzasadnienie wyboru konkretnego człowieka właśnie ze względu na pamięć o Arturze. Chyba, że p. prezydent już pisze konkurs pod konkretnego człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś