Gość: Wołodyjowski Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: 185.18.135.* 13.11.14, 03:21 Grucha, najbardziej skorumpowany szczyl nie istnieje. Niestety, jego poplecznicy dalej rzadzą granicą. Mam nadzieję, że wkrótce usłyszę w mediach o aresztowaniu krasnala, latarni, koziołka, czinkciarza, walca, dupka, ścierki, steryda itp ścierwom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do przedmówcy Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.cdma.centertel.pl 15.11.14, 17:34 Właśnie coś znowu jest nie tak. Steryd siedzi już ponad miesiąc z opałkiem. Logika wskazuje, że powinien pójść za nimi gil, pelikan, Anetka a tu cisza. Znowu kadra będzie bezkarna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredoks Do ostatnio przyjętych celników IP: *.cdma.centertel.pl 24.01.15, 08:00 Cytat z Super Nowości z dnia 17-09-11r A “Latarnia” ? Zdaniem naszych rozmówców takie zachowanie jest tolerowane przez „wierchuszkę” na przejściu. – Taki „Atrament” vel „Latarnia” na przykład też ma ciekawą przeszłość i teraźniejszość – opowiada kolejny zorientowany funkcjonariusz. – Ksywkę „Latarnia” ma stąd, że jako zwykły „col” (szeregowy celnik w żargonie celniczym przyp. autora) wziął od podróżujących autokarem Rumunów łapówkę w postaci …żyrandola – śmieje się celnik. – Ale już za „właściwe” układanie grafików służby dostał w prezencie samochód – dodaje. Grafiki „Latarnia” miał układać tak, żeby zainteresowani pracowali razem, bo prowadzili różne interesy na granicy. – A taki „Katani” na przykład? Pracował prawie zawsze na kanale i tam bezwzględnie rabował Ukraińców i nagle z kanału dostał „kopa”, w górę – precyzuje inny „col”. Znany nam już „Bracie” pracował podobno wcześniej z „Latarnią” i razem robili interesy na mięsie, które oficjalnie jechało jako materiały budowlane. Jedna z gazet zbiera materiały na temat Waszego szefa z Zacisznej. Przekonacie się jak przestępca i łapówkarz dzięki koneksjom rodzinnym i politycznym został naczelnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filutek Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 17:42 No i co grucha jak samopoczucie myślisz że o tobie już nie pamiętamy-pamiętamy pamiętamy. Za dużo złego narobileś w cle i myślę, że to wszystko skończy się w prokuraturze wtedy z 90% załogi [hala twój urząd celny -śmiechu warte] będzie usatysfakcjonowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnal Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.centertel.pl 23.01.18, 11:36 Zatrzymują celników, stawiają im poważne zarzuty a nikt nie pamięta, że krasnal dostawał informacje na piśmie min. o tych celnikach i nic nie robił, tylko gnębił tych , którzy go informowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.play-internet.pl 23.01.18, 14:39 Jeżeli jesteś w posiadaniu tych pism to prześlij je do Prokuratora prowadzącego sprawę i będzie to podstawa do postawienia zarzutów osobom odpowiedzialnym za funkcjonowanie Oddziałów w których Ci funkcjonariusze pracowali, tylko pod warunkiem ze posiadasz również potwierdzenie ich dostarczenia do w/w osób. Odpowiedz Link Zgłoś
nadsanski14 Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy 05.01.15, 11:10 Jakiś czas temu pogranicznik pomagał w przemycie fajek, teraz okazało się, że ta grupa lubaczowska parała się też nielegalnym hazardem. W prywatnychm, chronionych willach. www.zycie.pl/informacje/Lubaczow/4246,Zarabiali-na-nielegalnym-hazardzie-Jest-akt-oskarzenia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedebilom Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.15, 20:11 wg ciebie pogranicznik to celnik? ta grupa lubaczowska to jednak chyba z wopistami bardziej jest zwiazana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokus Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.cdma.centertel.pl 10.01.15, 07:06 supernowosci24.pl/normalne-ruchy-kadrowe/ Kolejne plony rządów krasnala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoll Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.v4server.com 04.02.15, 19:50 ruchy, ruchami ale jest dużo gorsza sprawa. Izba zaczyna być rządzona przez menagera . Kręci on głową scyzoryka bo ten do końca nie kuma o co chodzi w tej izbie. Menager z kolei rzucony na głeboką wodę, łapie powietrze żeby nie utonąć , stąd blada cera. Widać będą jaja, choć można powiedzieć, że już są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.sgyl.cable.virginm.net 17.02.15, 23:44 Swego czasu jeździłam na ua. Ktoś wie co z Antkiem? Bobkiem,Dupą do tylu i reszta ekipy? Dzięki Bogu ze w końcu sie za to zabrali. Ileż lat to trwało?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek usuniete z forum celnicypl IP: 79.162.195.* 22.10.15, 11:24 Małego rozliczy nowa władza. Jednak mnie interesuje Krasnal. Nie chciałbym żeby mu się tak udało jak Karpiowi, który był identyczny kombinator jak on. Różniło ich tylko jedno, Karpiu wyglądał jak naczelnik, mówił jak naczelnik a Krasnal wyglądał jak niewyrośnięty degustator tanich win w mundurze celnika. Czy mówił ? To był raczej bełkot połączony z orientalnym tańcem. Zapomnieli o Karpiu a w ramach kary za sprzyjanie korupcji, spirytus i inne grzeszki jest w kontroli wewnętrznej z grubym pagonem. Jak mówił jego kolega Pinek, Armani to człowiek z klasą, nie zawsze bierze kasę, często muszę mu zanieść garnitury i to od Armaniego. Krasnal miałby szanse żeby o nim zapomnieli, stracił stanowisko bez żadnych konsekwencji, schował się gdzieś w izbie i mogliby go zapomnieć. Specjalnie użyłem słowa mogliby, bo przecież wiele osób nie tylko ja nie pozwoli, żeby zapomnieć o tym miłośniku grupy lubaczowskiej, który z Korczowej zrobił korupcyjną perełkę. Po wyborach złoże zawiadomienie dotyczące jego oświadczenia. To jednak najbogatszy naczelnik w Polsce, do tej pory nikt go nie przeskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegła Afera w Korczowej IP: 188.47.84.* 27.10.15, 11:13 wyborcza.pl/duzyformat/1,1398...w_w_cegle.html W Prokuraturze Apelacyjnej w Rzeszowie toczy się postępowanie dotyczące wyrobów akcyzowych min. papierosów, które z Włoch jeździły do Ukrainy przez przejście graniczne w Korczowej. W rzeczywistości jeździła cegła a proceder miał na celu wyłudzanie VAT-u. Wg śledczych wyłudzony VAT to kwota ok. 80 milionów złotych. W cały proceder zamieszani są celnicy oraz ich przełożeni, prokuratura wie, kto tym kierował, kto podbijał i kto za to dostawał łapówki. Trudno zrozumieć dlaczego to postępowanie trwa tak długo i się przeciąga, ktoś liczy na przedawnienie. Dlatego zachęcam redaktorów, dziennikarzy, media , fundacje oraz osoby prywatne aby na zasadzie informacji publicznej wysyłali zapytania w do Prokuratury Apelacyjnej w Rzeszowie dotyczące tej sprawy. Postępowanie jest prowadzone pod sygnaturą Ap V Ds4/12. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorumpowani Usunięte z forum Celnicy PL IP: *.cdma.centertel.pl 29.10.15, 07:49 PIS ma władzę absolutną, Prezydenta, większość w senacie i samodzielne rządy w Parlamencie. To jedyna okazja żeby ponieśli odpowiedzialność karną i dyscyplinarną nasi samozwańczy oficerowie oraz ich ,,żołnierze,,.Korupcja w przemyskim urzędzie to nie tylko grupa lubaczowska, spirytus, Krasnal czy skompromitowani korupcją zastępcy nowej Pani Naczelnik ale to też drobniejsi łapówkarze. Min. Buras, Panek, Pelikan, Gilu, Adhd oraz ich otoczenie, które przez lata bezkarnie nosiło im łapówki. Oni muszą stanąć przed Sądem tylko wtedy następni będą się bali. Nie cieszcie się jak stracą stanowiska, ich trzeba postawić przed Sądem. Każdy kto będzie chciał pomóc może liczyć na anonimowość. Nie musicie się już bać swoich kierowników i naczelników, teraz oni się boją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis Re: Usunięte z forum Celnicy PL IP: *.telenet.unc.edu 29.10.15, 17:56 rozliczyc managera za 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Usunięte z forum Celnicy PL IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 29.10.15, 18:01 to ten co wieczorami w 2007 ganiał po domach swoich podwładnych i prosił żeby nic na niego nie gadali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Re: Usunięte z forum Celnicy PL IP: *.rev.poneytelecom.eu 29.10.15, 19:20 z tego co wiem to kilku zeznało na niego i dziwne ze go wtedy nie drapneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alcatraz Re: Usunięte z forum Celnicy PL IP: *.play-internet.pl 29.10.15, 22:40 Dwa wyjścia ze go nie zabrali. Albo współpraca albo poseł załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alcatraz Re: Usunięte z forum Celnicy PL IP: *.play-internet.pl 29.10.15, 22:36 To jest nieprawdopodobne zeby gość ktory kiedys kierował przez kilka lat oddziałem w Przemyslu i z kazej zmiany przyjmował od swoich podwładnych a dzieliła Iwcia w kasie był teraz z-ca dyrektora. To jest poprostu juz ludzkie pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menager Re: Usunięte z forum Celnicy PL IP: *.cdma.centertel.pl 30.10.15, 16:03 Smutni panowie się uaktywnili, szukają tylko kogoś z wiarygodnymi informacjami. Zgłoś się do nich a jak się obawiasz to napisz pod ten meil krasnal.i.kolesie@op.pl, chętnie przekażę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alcatraz Re: Usunięte z forum Celnicy PL IP: *.play-internet.pl 30.10.15, 16:12 Ugrupowań smutnych panów jest kilka w Polsce. A co do pisania to nie starczyłoby mi stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menager Re: Usunięte z forum Celnicy PL IP: *.cdma.centertel.pl 30.10.15, 18:29 Ci szukają skorumpowanych celników, zawinęli szybkiego i brudasa i to nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryd Kmicic kolaboruje z kadrą !!! IP: 62.102.148.* 01.11.15, 07:57 Artur powiedz dlaczego ochraniasz menagera? za kazdym razem gdy ludzie wypowiadaja sie na jego temat ty zawsze wtracasz swoj odgrzewany watek zmieniając temat i generalnie jeszcze złego słowa nie napisałeś na niego - to bardzo dziwne .Tak było kilkakrotnie i widac że nie jest to przypadek. W swoich dywagacjach odpowiedzialność za burdel w Korczowej zrzucasz na pelikana, skrzetnie omijając fakt kto był wtedy kierownikiem korczowej.Nawiasem mowiac taki obraz przedstawila monika w super nowosciach , gotujac pelikana i latarnie. Wszyscy w urzedzie wiedzą ze latarnia chciał odwolac menagera za syf w korczowej ale z woli politycznej stało sie cos odmniennego.Latarnia latał wsciekły po urzędzie jak sie dowiedzial ze menager został zastepca w ic.Poswiecasz pelikana zeby chronić menagera - powiedz dlaczego? Podobno chciałes tępić wszelkie przejawy nieprawidlowosci u kadry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menager Re: Kmicic kolaboruje z kadrą !!! IP: 188.47.92.* 01.11.15, 14:37 To bzdura. Warto interesować się ludźmi z kadry o których chcą rozmawiać świadkowie. O menagerze nikt nie chce porozmawiać, opowiedzieć, wskazać jego korupcyjne zachowania. Dlatego nie tracę na niego czasu. Tu nie chodzi o rozmowę ze mną. Bo co ja mogę? Wpisy to za mało, ktoś musi się umówić, spotkać i opowiedzieć. Sprytny krok latarni, złożenie wniosku o wydalenie ze służby funkcjonariusza, który wskazał w oświadczeniu pelikana jako skorumpowanego kierownika, trochę opóźnił jego zatrzymanie. Kilka osób potwierdziło fakty dotyczące pelikana.Powiązania ze Sterydem i Dorotką dopełnią jego końca kariery. Osoby zorientowane wystraszyły się kroku latarni ale już się nie boją i w najbliższym czasie pelikan będzie wywołany do tablicy. W związku z tym, że menager też poleci ze stołka, mogę już napisać, że był czas kiedy graliśmy do jednej bramki i dostawał ode mnie podania, wynikiem min. tych podań było wyautowanie krasnala. I za to jestem mu wdzięczny. Jeżeli ktoś spotka się i opowie o tych zdarzeniach kiedy menager był kierownikiem w Przemyślu, a będzie tych osób co najmniej trzy, menagera odpalą. Będą sprzątać w przemyskim cle, czekali tylko na wynik wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xero Re: Kmicic kolaboruje z kadrą !!! IP: *.play-internet.pl 02.11.15, 01:05 Ty zacznij sprzątanie od siebie. Zapomniałeś jak brałeś? Fakt nie kradłes jak inni ale brałeś. A to czy zarobisz po zmianie kilka tysięcy czy weźmiesz jak Ty stówkę to tak samo jest przestępstwo. Wiesz jaki jest Twój błąd? Ja Ci powiem jaki. Taki ze brałeś mniej niż wszyscy i dzieki temu wydaje Ci sie ze jesteś niewinny. Kowboju to nie tak jak myślisz. Tez dopuszczałes sie przestępstw tylko mniej zarobiłeś. Wiec moze o Tobie cos wreszcie Panom opowiemy. Co moze sie wyprzesz ze brałeś? Ja o tym nie zapomniałem i inni rowniez. Mówiąc o czyszczeniu cła zacznij od siebie i odpowiedz o sobie. Ty taki święty byłeś? To czy weźmiesz 100 PLN czy 10000 pln to ten sam paragraf kowboju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małobiorący Re: Kmicic kolaboruje z kadrą !!! IP: 79.162.192.* 02.11.15, 06:03 Różnica między nami polega na tym, że ja już mam wy...bane na cło. Możecie opowiadać smutnym panom co chcecie, mogę wam dać nr telefonu. Rzeczywiście mogłem dorobić się w Korczowej, w Medyce ale nigdy nikomu nie zaniosłem i nigdy nikomu się nie ukłoniłem. Nigdy nie zaakceptowałem struktur w przemyskim cle o charakterze mafijnym, noszenie kierownikom po służbie za ochronę i bezkarne rabowanie. Powoli wszystkich tych którzy tak robili od szeregowych funkcjonariuszy do dyrektorów odpalą a ja będę miał w tym swój spory udział. PIS ostatnio przez dwa lat tylko w Medyce zawinął 100 osób, teraz będzie rządził na pewno 4 lata i zdąży was posprzątać. Pamiętajcie, żeby była grupa przestępcza wystarczą trzy osoby, za to dostaje się na twardo, cześć z was pójdzie siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ub773 odpowiedz 02.11.15, 14:08 Myślę,że Ci panowie osobiście się nie spotkali lub nie pracowali ze sobą.Faktem jest ,że manager w życiu wcześniej na granicy nie pracował i bał się tej granicy,a zastępca mu się trafił jak prostytutce deszcz w czasie pracy.Pelikan chodził i się chwalił,że tak naprawdę to on będzie rządził granicą w Korczowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pier Re: odpowiedz IP: *.play-internet.pl 02.11.15, 23:30 Pelikan sie juz narządził . A teraz dopiero sie narzadzi. Na własne życzenie ma na co zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pier Re: odpowiedz IP: *.play-internet.pl 02.11.15, 23:45 A najpiękniejszy moment w karierze Pelikana był ten jak Pelikan udawał ze nie zna tych którzy go przez większość kariery karmili. Oj Pelikan Pelikan. Zajebista masz strategie hahaha. I co myślałeś ze sie ich wyprzesz i sprawiedliwość Cie nie dosięgnie. Ty to inteligentny gość jednak jesteś hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komp Delete, informatyk z Korczowej IP: *.cdma.centertel.pl 04.11.15, 06:53 Nie zapominajcie o Cześku informatyku, to on dla starej grupy lubaczowskiej rządzonej przez Cara i reaktywowanej rządzonej przez Bracie, czyścił komputery. Nie mogłaby grupa lubaczowska robić przekrętów np. z VAT żeby nie Cześek, psudo DELETE. Pseudo to, nadali mu sami celnicy, bo potrafił wszystko wymazać albo zakombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komp Re: Delete, informatyk z Korczowej IP: *.play-internet.pl 04.11.15, 07:26 To prawda. Prawa ręka Bracie i jego wierny sługus gotowy na każda komendę wydana przez Bracie nawet wejść pod stół aby tylko dostać kasę i awans. Do tego największy podpie...cz w Korczowej. Wszystko donosił do Bracie. A gdzie ta menda społeczna teraz pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnaloman A co słychać u Krasanala? IP: *.cdma.centertel.pl 06.11.15, 06:21 Nic nie słychać o Krasnalu? Dalej siedzi na zwolnieniu? Taka szykowała mu się kariera celna, a teraz cicho jak po śmierci organisty. A taki był ładny, lubaczowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Krasnal wiedze o korupcji miał juz od 2010 roku IP: *.cdma.centertel.pl 07.11.15, 07:19 O korupcji wśród wymienionych w artykule funkcjonariuszy Bartosz G. wiedział już od 2010 roku. supernowosci24.pl/celnik-przyznal-sie-do-sprzedazy-lewych-papierosow/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Krasnal wiedze o korupcji miał juz od 2010 r IP: *.mullvad.net 07.11.15, 09:17 trzeba dodać ze ..... Lucjan L., postanowił sobie dorobić do jakże głodowej płacy celnika i jak twierdzi Prokuratura Okręgowa w Przemyślu, w okresie od stycznia do października 2013 roku wyniósł z magazynu w Korczowej 37 kartonów papierosów, ... a wtedy kierownikiem OC Korczowa był MENAGER !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kz Re: Krasnal wiedze o korupcji miał juz od 2010 r IP: *.play-internet.pl 07.11.15, 10:36 A kierownikami zmian byli obecnie pełniacy te obowiązki. Dlaczego nikt z nich nie poniósł konsekwencji jako bezpośredni przełożony zgodnie z przepisami _ odp. bo to ic Przemyśl i mają garba. Gorzka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saint Re: Krasnal wiedze o korupcji miał juz od 2010 r IP: *.play-internet.pl 10.11.15, 18:25 Za swoje grzechy trzeba bedzie odpowiedzieć. Swoje grzechy trzeba bedzie odpokutować. Nic nie trwa wiecznie. Sprawiedliwość prędzej czy pozniej dosięga każdego. Co zabrałeś bedziesz musiał oddać. Mamona przysłoniła Wam oczy na świat. Nie szanowaliscie bliźniego swego jak siebie samego. Kradliscie. Cudzołóżyliscie. Mówiliście fałszywe świadectwo przeciw bliźniemu swemu. Ja Wam mowię ze Bog jest sędzia sprawiedliwym ktory za dobro wynagradza a za zło karze. Nadchodzi dzien zapłaty. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Krasnal wiedze o korupcji miał juz od 2010 r IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.15, 19:04 rzeszow.tvp.pl/22583555/10112015 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Krasnal wiedze o korupcji miał juz od 2010 r IP: *.play-internet.pl 12.11.15, 07:27 Menager i Sylwek ilu waszych skazali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczi Re: Krasnal wiedze o korupcji miał juz od 2010 r IP: *.play-internet.pl 12.11.15, 08:05 Prawie wszystkich co nas karmili. No i co z tego jak sie dobrze nadal mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Krasnal wiedze o korupcji miał juz od 2010 r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.15, 18:52 Sąd Apelacyjny w Rzeszowie: ponad 40 byłych celników przyjmowało łapówki www.nowiny24.pl/wiadomosci/podkarpacie/art/9091456,sad-apelacyjny-w-rzeszowie-ponad-40-bylych-celnikow-przyjmowalo-lapowki,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
ub773 Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy 17.11.15, 12:42 Pan panie Waldku pan się nie boi,chociaż mój Boże, może teraz nikt już za panem nie stoi.Pan Jacek się już pożegnał,ale my jeszcze z nim nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelnik karp kamena podkarpacka IP: 79.162.193.* 17.11.15, 15:08 Kiedyś w miesięczniku Kamena Podkarpacka, został opisany były naczelnika Andrzej K. Dokładnie opisano jego powiązania z lokalnym biznesem poprzez swojego teścia, chociaż do dzisiaj nie ma z jego córką ślubu. opisano cały mechanizm korupcyjny w którym brał udział. Warto to odświeżyć. Ten artykuł jest dobrą wskazówka dla prokuratury, która powinna zbadać dokładnie korupcyjne wątki tego funkcjonariusza, który teraz jest w kontroli wewnętrznej. Skazano 49 funkcjonariuszy, wiec na pewno któryś z nich opowie prawdę, ile dostawał sylwek, andrzej, pijak i ta cała mafia, która się wykręciła od wyroku, bo żołnierze wzięli wszystko na siebie, licząc na uniewinnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie dyrektorze Re: kamena podkarpacka IP: *.play-internet.pl 17.11.15, 16:54 Ale Pan się wpakował. Pana jeden zastępca to m.in. bezpośredni przełożony skazanych funkcjonariuszy a druga zastępczyni żyje w stałym związku z byłym naczelnikiem któremu skazano kilkudziesięciu podwładnych. O nowym p.o. zc naczelnika nie wspomnę. Taki zbieg okoliczności. Prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barba.. hrebenne kariera menagera IP: *.ip-37-59-123.eu 17.11.15, 19:10 Pytanie - jak ktos mogł byc zlosliwy i nazwal Arturka menagerem. Facet bedac kierownikiem w dwoch oddzialach celnych doprowadził lub dopuścił do wielu nieprawidłowości i do tego aby pozamykali mu ludzi. W 2007 OC Przemysl - kilkunastu funkcjonariuszy, w 2012-2014 zwolnienia, zatrzymania i wiele dyscyplinarek (okolo 20 funkcjonariuszy) - trzeba byc nielada organizatorem :) gdyby nie powołanie przez demolution-mena prawdopodobnie byłby mesc w analizie ryzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menager Re: kariera menagera IP: 79.162.197.* 14.01.16, 11:44 Matka byłego posła z PO i ojciec menagera to brat i siostra. To dyrektor z politycznego nadania. Trzeba jak najszybciej oświecić Pana Banasia. Odpowiedz Link Zgłoś
ub773 Re: kariera menagera 14.01.16, 13:36 Nowy szef otrzymał sporo informacji,tą też.Obawiam się,że jak to będzie spływało do niego w tym tempie to szef może się nerwowo załamać.Nasza Izba jest warta mszy jak mawiał klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: kariera menagera IP: *.ip.oxynet.pl 15.01.16, 13:43 Bo ma takich idiot.w co sra.ą we własne gniazdo. Odpowiedz Link Zgłoś
ub773 Re: kariera menagera 15.01.16, 17:35 Co tam,że stoimy po kolana w szambie,że skorumpowani przełożeni plują nam w twarz i traktują jak bydło.Najważniejsze by samemu dalej kraśc.Co tam UE niech Zyje Ukraina i tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapomniany Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.centertel.pl 22.07.16, 14:12 Zapomnieliście już o Krasnalu, to on zrobił i tolerował taki burdel w przemyskim cle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.toya.net.pl 22.07.16, 23:07 A pamiętacie jeszcze Lowelasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Dlaczego Bizon z Korczowej jeszcze nie siedzi? IP: *.centertel.pl 24.10.16, 15:44 supernowosci24.pl/ludzie-wladzy-i-lapowki/ Boguś poczytaj, na ciebie też przyjdzie kolej. Ty wprawdzie jesteś pionkiem do opisywanych ale też brałeś paliwo od Mariana i werbowałeś mu celnych do przekrętów na granicy w Korczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halama Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.centertel.pl 02.11.16, 09:16 A co słychać u Halamy? Cicho o nim. To przecież on pośrednio jest odpowiedzialny za wyłudzenie 110 milionów w Korczowej. Januszka bronił jak lew i nigdy nie zrobił nic, żeby Lubaczów rozgonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.play-internet.pl 02.11.16, 11:16 Dżery był taki ważny, podwładnych miał za nic, wyzywał, obrazal i ubliżał podwładnym, czuł sie bezkarny dzieki teściowi staremu partyjniakowi. Całe zycie był skalany procederem korupcyjnym, kiedy został z-ca NUC to zaczął czepiać sie ludzi, robić im na sile postępowania, przenosić ich, głośno mowić o tym ze wszyscy biorą, ze wszystkich zwolni, wykończy - a to wszystko po to by odepchnąć uwagę od siebie. Zgubiło go to ze wszyscy dobrze pamiętali jak rabował i dobrze go z tych czasow znają. Pamietają czasy składów celnych, pamietają czasy gdy był z-ca kier. OC Medyka, pamietają czasy wywozu. Jurek my wszyscy to pamiętamy i nie zapomnimy. Dzis Jurek wydaje atrament hahaha. Kim dzis jest Jurek? Nikim hahaha. Skończyły sie układy teścia i skończył sie Jurek hahaha. No dobra w tym temacie wszystko wszyscy wiemy. A co u Napoleona. Tak krzyczał na szkoleniach. Tak obrazal funkcjonariuszy. Tak naśmiewał sie ze wszystkich. I co Napoleon? Jestes kurduplem takim jakim byles a poza tym jestes nikim. Babę Ci ruchali na szkoleniach, ty kozy pasles w Ustrzykach i myślałeś ze wiecznie bedziesz naczelnikiem a tu lipa. Pamiętasz jak na szkoleniach krzyczałeś do nas? Dzis cie kurduplu nikt nawet w dupę nie chce kopnąć. Powiem ci cała prawdę esesmanie kim jestes i byles. Jestes, byles i bedziesz potwornie zakompleksionym małym człowieczkiem ktory swoje kompleksy życiowe wyładowywał na funkcjonariuszach i biednej a zarazem porządnej zonie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odpowiedzialność Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.centertel.pl 03.11.16, 08:25 Śledztwo ws. cegły idzie w dobrym kierunku, czyli będą odpowiadać za pomoc w wyłudzeniu 110 milionów, ale nie można pozwolić, żeby odpowiadali tylko ci co podbijali. Brak nadzoru był oczywisty, dziesiątki notatek skierowanych do naczelnika Gruszeckiego i dyrektora Daniela ws. wyłudzeń na wywozie w Korczowej nie wzbudziły żadnych konkretnych kroków. Oni muszą za to odpowiedzieć przed Sądem, za brak nadzoru!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cegła Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.play-internet.pl 03.11.16, 23:09 Były Dyrektor Izby Celnej w Przemyslu P.D. był niejednokrotnie informowany o tym procederze i z tego co posiadam wiedzę to nawet chyba na piśmie. W jednym z wywiadów udzielonych wypowiedział sie ze to normalna rzecz ze papierosy wyjeżdżają na Ukraine i nie widzi w tym nic dziwnego. Natomiast z-ca Naczelnika Urzedu Celnego w Przemyslu wysłany na kontrole w sprawie wywozu papierosów na Ukraine nie stwierdził nieprawidłowości w protokole pokontrolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizonik siedzi Re: Najbogatszy Naczelnik Urzędu Celnego w Przemy IP: *.centertel.pl 24.01.18, 08:33 Kiedy rok temu na tym forum pisano, że Bizon zostanie zatrzymany to nikt w to nie wierzył. Kiedy przeszedł do KAS atakowano autora, że pomawia i deprecjonuje tego ,,znanego'' funkcjonariusza. Autor jedynie chciał żeby Boguś zaczął się oswajać z aresztem. Odpalenie złodziei spod znaku Atoma i Bracie jest jak tworzenie pisanek, wymaga precyzji, narzędzi, determinacji a przede wszystkim cierpliwości. Myślę, że w najbliższym czasie zostanie zatrzymana kolejna znamienita postać a w niedalekiej przyszłości, no właśnie / kto mieszka w chlewiku?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: kandydaci zakwalifikowani do kolejnego etapu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.01.18, 10:49 Porada prawna dla osób pomawianych i szkalowanych przez niejakiego kaczorka. Przestępswo uporczywego nękania tj. artykuł 190 a kodeksu karnego jest ścigane na wniosek osoby pokrzywdzonej. Istotne jest, żeby nękanie miało charakter uporczywy, długotrwały i celowy. Ten człowiek na pewno oprócz paszkwili internetowych, napisał również sporo podpisanych pomówień do różnych władz i instytucji, więc jest obszerny materiał dowodowy. W kraju zapadło juz sporo wyroków w takich sprawach. A w tym wypadku jeszcze nękanie ma jeszcze charakter masowy, więc nie zabraknie również świadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radca Re: kandydaci zakwalifikowani do kolejnego etapu IP: *.centertel.pl 27.01.18, 07:53 Porada prawna do obywateli, którzy nie chcą aby osoby, które w przeszłości działały w grupie przestępczej na granicy dostały się do KAS. Art. 213 KK. Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 zniesławienie § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut: Czterech opisanych kandydatów do KAS, opisują w kilkunastu artykułach media. Uważam, że to obowiązek każdego aby informował instytucję do których aspirują osoby o przestępczej przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złodzieje Kara IP: *.centertel.pl 30.01.18, 18:20 Za to, że byliście niby Polakami spotka was kara. Na początku Kawa, Swiniak, Atom, cała reszta , która była zorganizowaną grupą przestępczą. W imieniu Rzeczpospolitej Polskiej skazuje was na,,,,,,,,,,,,,,,,,, nie na śmierć , bo nie ma wojny.Skazuje was na niekończące się problemy i odsiadkę. www.youtube.com/watch?v=TmqS2HvKyDs Wszystkich tych niby Polaków wykończę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawucha Re: Kara IP: *.centertel.pl 30.01.18, 18:29 Za KAWE zapłacę grosz. Tyle jest wart. Przywieźcie go w bagażniku, bo jak go nie przywieziecie dzisiaj to on jutro za tysiące groszy przywiezie WAS. Odpowiedz Link Zgłoś