Dodaj do ulubionych

Bojot sklepów PPan

IP: *.toya.net.pl 23.08.14, 20:26
Proponuję bojkot sklepów "P.... Pan". Cfaniaczek wykupił powierzchnie po Delikatesach Centrum, nakleił kartki na szybach, że w remoncie. A w między czasie podniósł ceny na wszystkie artykuły na Kmieciach i Grunwaldzkiej.
Nie chce takiego sklepu.

PaszołWon z Przemyśla!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: emeryt Re: Bojot sklepów PPan IP: *.toya.net.pl 23.08.14, 20:34
      ja i bez bojkotu tę sieć omijam bo faktycznie drogo, nie licząc okazyjnych promocji.
      • Gość: remik Re: Bojot sklepów PPan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.14, 20:56
        jak wam nie wstyd bezbożnicy, nie po to wasi najznakomitsi przywódcy jeździli na majdan aby teraz wy bojkotowali takie sklepy, bojkotujcie te ruskie z wodka i butami
    • Gość: gość Re: Bojot sklepów PPan IP: *.toya.net.pl 23.08.14, 21:30
      znajome wiewiórki donoszą, że następny "pepuś" będzie na 3go maja w wojskowym bloku, tam gdzie był "małkowicki" i apteka. ja wolę biedronę!!!
    • Gość: macho A bojkotuj sobie IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.14, 23:20
      Czasem kupuję coś, bo są fajne promocje. A czasem nie, jak niektóre artykuły są droższe.
    • Gość: pytacz Re: Bojot sklepów PPan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.14, 01:05
      Przepraszam, a ten właściciel sklepu kogoś oszukał przy zakupie lokalu po delikatesach Centrum? Wymusił sprzedaż lokalu szantażem?
      Ceny podniósł wbrew prawu? Stracił ktoś na tym majątek?
      Nie uzyskał jakiegoś szczególnego zezwolenia na remont?
      Kupił lokal, rozpoczął remont i podniósł ceny bez twej aprobaty? Tak? Może to ty chciałeś robić ten remont?
      Może nie chciał ci wymienić kapsli po piwie Warka na chipsy strong?
      Staram się zrozumieć twoje oburzenie, i jakoś mi trudno to zrobić. Nikt ci nie każe kupować w tej sieci. Masz wybór, sklepów ci u nas dostatek, więc nie wiem po co tak się irytujesz i jeszcze się tym chwalisz publicznie na forum. To nie po męsku. Postaraj się uspokoić i zacznij realnie myśleć, to pomaga, a zobaczysz, że twoje problemy są tycie tycie, będziesz się z nich śmiał. Głowa do góry.
      • Gość: realista Re: Bojot bezsensownych wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.14, 07:46
        Ja kupuję bardzo często, towar ŚWIEŻY, czego nie można powiedzieć o wielu sklepach w centrum miasta, to dlaczego nie miałbym kupować. Ktoś chce decydować w jakim sklepie mam kupować? Śmieszne.Jakieś nagonki mnie nie interesują. Każdy ma wybór, nikt nikogo do zakupu w konkretnym sklepie nie zmusza, więc trzeba bojkotować takie bezsensowne wątki.
        • Gość: :.: Re: Bojot bezsensownych wątków IP: *.toya.net.pl 24.08.14, 17:26
          Buhehehe świeży ;)

A co boicie się o dupy albo ktoś z waszej rodzinki tam haruje za ochłapy?

Nie podoba mi się że świnia wstrętna wykończyła konkurencję, która właśnie pozytywnie wpływała na ceny. Teraz ta świnia paskudna podniosła ceny i ma monopol na osiedlu.

Będę pisał co mi się podoba i jak mi się podoba. Jestem u siebie w kraju.
          Jak ktoś robi zakupy w PPanie to niech sobie robi dalej jak jest hardcorem.
          • Gość: psycholog handlowy Re: Bojot bezsensownych wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.14, 19:07
            Nie możesz kupić makaronu o 10 gr taniej na opakowaniu niż sprzedają w tym sklepie? To rzeczywiście bulserwujące, zaczynamy się tu martwić o ciebie. Napisz do właściciela list z problemem, na pewno zajmie się tobą i ci ulży.
            • Gość: :.: Re: Bojot bezsensownych wątków IP: *.toya.net.pl 24.08.14, 23:20
              Ulalalalaaa uderzyłem w czuły punkt. Ale się nazbierało ciekawych osobistości... sami lekarze w tym mieście :D
              Czekam jeszcze na skarbówkę, prawnika i inspekcję pracy BUHAHAHAHAAAAAAA
          • Gość: :": Re: Bojot bezsensownych wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 11:41
            Piszesz Nie podoba mi się że świnia wstrętna wykończyła konkurencję, która właśnie pozytywnie wpływała na ceny.
            To jak to wyjaśnisz? Konkurencja miała niższe ceny czy wyższe? Jeśli niższe to czemu padła, skoro miała tylu klientów? Jeżeli wyższe, to Piotruś żeby być konkurencyjny musiał mieć niższe ceny, a to służy klientom, którzy powinni być zadowoleni z tego sklepu. Nie rozumiem więc o co ci chodzi?
            Przestań chłopie bawić się na forum. Nie masz nic innego do robienia?
    • Gość: Emeryt Nie muszę brać okularów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.14, 10:15
      Robię wszystkie spożywcze zakupy w tym sklepie.
      Z prostej przyczyny.
      Nie muszę sprawdzać daty ważności.Wczytywać sie przy pomocy okularów.
      Takiego "luksusu" nie ma w innych sieciach a szczególnie małych sklepach.A szkoda

• Gość: zumi77 Re: Bojot sklepów PPan IP: 185.18.135.* 24.08.14, 14:18
      Takie są prawa kapitalizmu. Sorry taki mamy klimat. Na znak protestu idźcie na zakupy do Biedronki, żenada.
      • Gość: emeryt Re: Bojot sklepów PPan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.14, 15:12
        ja tam w koszyczku kupuje, przestronnie, cisza i zawsze ktoś jest na kasi
        • Gość: kazik Re: Bojot sklepów PPan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.14, 19:02
          Szkoda tylko, że właściciel sklepu nie widzi, jak jego klienci łamią prawo parkując auta gdzie popadnie i stwarzają zagrożenie w ruchu drogowym.
          Bardzo rzadko kierowcy parkują we właściwym miejscu i na określony czas. Często niestety stoją na połowie drogi, jakby nie zależało im na autach, które nietrudno zarysować, zahaczyć przy omijaniu zwłaszcza jak ktoś nadjeżdża z przeciwka. Tylko czekać jak dojdzie do wypadku. A wszyscy mają to w d....ie.
    • Gość: objadacz Re: Bojot sklepów PPan IP: *.toya.net.pl 24.08.14, 17:05
      na wielu produktach jest zółto-niebieska pleśń; szkodzi.. warto poleźć do innego sklepu.. koszyczek chyba teś ma taką pleśń..
      • Gość: jasnowidzacy Re: Bojot sklepów PPan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 06:58
        Przecież trendy jest kupić u ... konsula i zjeść w Cudawiankach.
    • Gość: precz z UPA Re: Bojot sklepów PPan IP: 213.25.24.* 25.08.14, 07:29
      przecież to ukrainski sklep , kupujcie dalej u niego a bedziecie miec upowcow za sąsiadów
      • Gość: Kornelia Re: Bojot sklepów PPan IP: *.przemysl.hypnet.pl 25.08.14, 08:32
        Wolny rynek tak zwany jest? Jest, to o co chodzi? Dlaczego Centrum zamknięto itd.....Chyba Baczyk się Ciebie GOŚCIU przestraszy, a zwłaszcza Twego bojkotu jego sklepów. A se bojkotuj do woli!
        • Gość: gajowy Re: Bojot sklepów PPan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 10:15
          To taki typowy polaczek, nie ma co na niego zwracać uwagi. Jak się czyta te jego wypociny to wypada tylko współczuć jego bliskim. Za chwilę napisze, że mu zamknęli fryzjera obok swego mieszkania i będzie się skarżył że mu włosy rosną. Bojkoter, taka już przypadłość.
    • Gość: Klient Re: Bojot sklepów PPan IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.08.14, 10:49
      Nie mam nic do Sklepów Piotruś Pan, natomiast rzeczywiście po tym jak została zamknięta konkurencja w postaci Delikatesów Centrum na Kmieciach, to rzeczywiście w "Piotrusiu" zaczęło się robić bardzo tłoczno i kolejki są bardzo uciążliwe. Personel sklepu za bardzo tym się nie przejmuje. Widać, że Klient w tym sklepie nie jest najważniejszy (można przecież postać, korona z głowy nikomu nie spadnie - właściciel chyba wychodzi z takiego założenia). Osobiście właśnie z tego powodu ostatnio ten sklep omijam i wolę podjechać na zakupy gdzie indziej samochodem, pomimo, że sklep mam "pod nosem". Szkoda mi 15 minut aby stać w kolejce i denerwować się na obsługę. Z rozmów ze znajomymi wiem, że takich osób jest coraz więcej. Mam nadzieję, że "odejść" klientów będzie na tyle dużo, że zostaną dostrzeżone przez Kierownictwo sklepu i czas obsługi w sklepie ostatecznie poprawi się.
      • Gość: stały klient Re: Bojot sklepów PPan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 11:19
        W PP sa smaczne i świeże wędliny, pisanie tu bredni o pleśni to zwykłe świństwo, chyba jakas konkurencja, albo mali sklepikarze u których nieświeże wędliny to niestety są, Kupuje na Placu na Bramie, kiła szybka obsługa, jak jest kolejka natychmiast ktos podchodzi do drugiej kasy i po co pisać nieprawdę? Tylko promować
        • Gość: Janek Re: Bojot sklepów PPan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 11:35
          Zawsze znajdzie się ktoś, kto lubi kogoś obsmarować bez powodu, stąd ta gadka o pleśni. Kupuję w Piotrusiu od lat i też nie spotkałem się z czymś takim. Nie wciska się klientom złego czy przeterminowanego towaru. Zresztą sklep obniża ceny, gdy kończy się termin ważności. Towar taki jest wyłożony obok i każdy może kupić taniej. Kupuję też w Lidlu czy Tesco gdy w Piotrusiu nie ma takich towarów. Po to są różne sklepy, by wybierać co się chce a nie krytykować dany sklep że nie sprzedaje tego czy owego lub że ma wyższą cenę na dany towar. Każdy ma rozum i potrafi liczyć, więc może wybierać co dla niego jest lepsze i tańsze a nie oburzać się na sklep, który ma prawo ustalać marżę według własnego uznania. Krzyczą jak sądzę miłośnicy PRL w którym były ceny urzędowe w każdym sklepie.
      • Gość: borowik Re: Bojot sklepów PPan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 11:20
        Ja też nie lubię stać w kolejce, odchodzę jak długa i kupuję w innym sklepie. Nie rozumiem jednak czemu za kolejki w swoim sklepie winny jest PP. Kolejki to efekt likwidacji Centrum a nie działań PP. To że teraz klienci Centrum oblegają kasy PP, to wina PP? A co ma zrobić PP? Sklep nie jest z gumy, żeby go rozciągnąć. Przy kasach posadzić roboty, które będą szybciej pracować? Bzdura.
        Naturalne jest to, że wielu klientów z powodu kolejek odejdzie do innych sklepów. Czy PP na tym straci? Skoro przed likwidacją Centrum działał i miał swoich klientów to mu to nie zaszkodzi. Chyba, że jak mówią, przejął Centrum to klienci wrócą do niego. Nie rozumiem jednak czemu kogoś to tak boli. To nie PRL, że sklep GS stał przez lata i nic mu nie groziło. Dziś to normalne, że jeden znika a pojawia się drugi. A klienci są poszkodowani jakoś? Pewnie niektórym nie chce się kupować gdzieś dalej, co zrozumiałe, ale sklepów w mieście jest tyle, że nie widzę problemu. Chyba że ktoś się zakochał w ekspedientce Centrum i teraz nie może jej codziennie podziwiać kupując bułkę i pasztetówkę :) W PP też pracują ładne dziewczyny :)
        • Gość: Klient Re: Bojot sklepów PPan IP: *.toya.net.pl 26.08.14, 00:33
          Kolejek w PP na Kmieciach by nie było, gdyby cały czas funkcjonowały dwie kasy, a nie jedna. Jeżeli mówisz że kolejki są tylko dlatego dlatego że klienci przeszli z Centrum to może lepiej nie zabieraj głosu, bo widać że nie robisz zakupów w tym sklepie.
          • Gość: Klięnt Re: Bojot sklepów PPan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.14, 10:39
            A co napisał Klient powyżej? Przecież wyjaśnił, że kolejki to efekt likwidacji Centrum, więc o co chodzi?
            Jacy wy narzekacze jesteście durni, nie podoba ci się sklep, obsługa, to nie KUPUJ człowieku. A jak chcesz coś w tym sklepie zmienić to umów się z właścicielem, udziel mu rad, daj mu jakieś propozycje zmian. Zapewne cię wysłucha. I będziesz mógł kupować w tym sklepie do woli. Przemyska mentalność ... musi wymrzeć pewnie całe pokolenie żeby coś się w tym mieście zmieniło. Nic tylko pieprzyć na forum, ale odwagi taki narzekacz to już nie ma, zwykły tchórz.
    • Gość: objadacz Re: Bojot sklepów PPan IP: *.toya.net.pl 25.08.14, 12:09
      jak jest pleśń żółto-niebieska to trzeba cały towar poddać utylizacji.. może nie wszyscy rozumią, ale dla przypomnienia pleśń zółto-niebieska jest bardzo szkodliwa..
      • Gość: Tutejszy Czas na popłuczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 12:25
        Po utylizacji żołto-niebieskiej pozostaną w Przemyślu tylko popłuczyny wołyńskie,ogryzki kresowe, komuniści z szmateksow i ich pokłosie.
      • Gość: obiektywny Re: Bojot tych którzy nic nie "rozumią" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 14:24
        Ty "objadaczu" chyba objadłeś się gdzieś pleśni żółto-niebieskiej (ale na pewno nie WPP!!!!, bo tu jest wszystko świeżutkie) i bredzisz jak opętany. Nie jesteś objadaczem tylko obs....
      • Gość: Wielki Ortograf Biało-czerwony IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.14, 15:29
        > jak jest pleśń żółto-niebieska to trzeba cały towar poddać utylizacji.. może ni
        > e wszyscy rozumią, ale dla przypomnienia pleśń zółto-niebieska jest bardzo szko
        > dliwa..

Od razu rozpoznałem po tym "rozumią".
    • Gość: objadacz Re: Bojot sklepów PPan IP: *.toya.net.pl 25.08.14, 12:29
      nie jest tak źle, za komuny chyba było dobrze tylko wielu się wstydzi o tym pomyśleć jak katole, boja się pomyśleć o tym , że księża potrafią być zbrodniarzami..
      • Gość: Edi Re: Bojot sklepów PPan IP: *.play-internet.pl 25.08.14, 20:55
        eeeeeetamm, najlepszy jest Koszyczek na Glazera
        • Gość: klin Re: Bojot sklepów PPan IP: *.toya.net.pl 26.08.14, 09:52
          Ja nie lubię sklepów Piotruś z prostego powodu wysokie ceny i słaba obsługa (reagująca bardzo ospale na kolejki i ogólnie ignorująca klientów ) być może z niedoborów załogi na powierzchnię sklepu ? a i z terminami przydatności też trzeba uważać np. zdarzają się jednodniowe. Natomiast plusem jest dostawa pieczywa kilka razy dziennie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka