Gość: darek IP: *.play-internet.pl 16.03.15, 21:24 Cześć. Czy mógłbyś odpowiedzieć na pytanie dlaczego zniknął mój wątek o światłach źle ustawionych na 3-go Maja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.fischer Re: Do admina a.fischer 17.03.15, 10:13 Jasne, gdybyś mógł podać tytuł wątku lub chociaż przybliżoną datę publikacji oraz czy to była odpowiedź, czy nowy wątek, to będę mógł odpowiedzieć konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Do admina a.fischer IP: *.play-internet.pl 17.03.15, 13:27 Był do nowy wątek z dnia 15 marca pt. Sygnalizacja świetlna w Przemyślu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesus33 Re: Do admina a.fischer IP: *.play-internet.pl 18.03.15, 01:16 Cześć Darek :-) a myślisz, że to coś zmieni, ja myślę że nie. Na sanockiej na przejściu koło stadionu 1, 5 roku temu auto osobowe potraciło pieszego na pasach, wrzesień szybciej robił się zmierzch, latarnie natomiast zapalały się później jak w lecie, do tego jeszcze brzydka pogoda, przejście źle oznakowane, a do tego znaki zasłaniają drzewa. Do tej pory jest jak było i nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Do admina a.fischer 18.03.15, 02:07 Właśnie! Latarnie proszę zapalać wcześniej, albowiem koleżanki skarżą się, że w takich warunkach bardzo trudno o klienta! Z poważaniem........... Odpowiedz Link Zgłoś
a.fischer Re: Do admina a.fischer 18.03.15, 08:54 Wygląda to tak, jakby post nie został opublikowany, ponieważ nie ma go wśród usuniętych. Mogę jedynie zapewnić, że nie został usunięty przeze mnie ani innych moderatorów. Musiałeś podpaść komuś z góry... albo to zwykła awaria ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Do admina a.fischer IP: *.toya.net.pl 18.03.15, 10:44 Bardzo słaba moderacja - wpisy mocno antypolskie na naszym forum powinny być wcześniej usuwane aby nie tworzyć fatalnego klimatu na forum, pyskówki pod nimi niczego nie wnoszą. No chyba że celem jest generowanie ruchu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Do admina a.fischer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.15, 12:21 A o wpisach mocno antyukraińskich czy antyżydowskich oczywiście nie słyszałeś na tym forum. Każdy wpis obrażający obcy naród winien być kasowany, a tak nie jest. Dotyczy to także wpisów osób, które stale zamieszczają te same teksty, bez względu na temat wpisu. Dyżurnym tematem jest zaciekły antybanderyzm i urojenia jakiegoś amerykańskiego filozofa z Ohio. Odpowiedz Link Zgłoś
a.fischer Re: Do admina a.fischer 18.03.15, 19:35 Bo usuwa. Bo nie usuwa. Bo usuwa za wolno. Bo usuwa za szybko. Każdy dzień jest dobry aby postękać na moderatora. Przywykłem do tego. Jestem zwolennikiem wolności słowa, skupiam się na usuwaniu spamu, często raportowanych postów oraz innego typu śmieci. Każdy ponosi odpowiedzialność za własne słowa. Gdybym zaczął bawić się tu w poprawność polityczną i zasady dobrego wychowania, musiałbym usunąć większość postów. Nie będę się bawił w cenzora ani jedynego sprawiedliwego, czy się to Wam podoba, czy nie. Pozdrowienia dla malkontentów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Do admina a.fischer IP: *.net.voice-net.pl 31.03.15, 00:56 I super im odpisałeś. Świetne jest to forum. Mnie się podoba. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś