lechowski51 02.09.15, 20:55 na ostry protest forumowych Ateistycznych Dewotek! www.wprost.pl/ar/448152/Kopycinski-Gminy-Zydowskie-dostaly-od-panstwa-100-mln-zl/#.VeVPRZL8eqs.facebook Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darino Re: Mam nadzieję 02.09.15, 21:13 Myślę, że dużo więcej mienia organizacji żydowskich państwo zatrzymało dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Mam nadzieję IP: *.bois.qwest.net 02.09.15, 23:19 a jakie to ma znaczenie? bedzie ewentualnie oddane w czym innym.a martwic albo jak kto woli sie radowac,jest calkiem czym innym w obecnej rzeczywistosci.otoz Bog jest calkowitym suwerenem i nikt mu nie podskoczy[patrz Psalm 2:4,5].i w calej biblijnej historii zauwazy kazdy,ze wszelkie zmiany[szczegolnie dotyczace Izraela] nastepowaly w trakcie, z punktu widzenia czlowieka,w okolicznosciach niby to nic majacych z religia,sluzba Bogu czy wiara.nic sie nie zmienilo.dzisiaj tak samo wyglada.wezmy np.wypowiedz pana premiera Orbana,wegierskiego zreszta,na temat co ewentualnie sie w Europie wydarzy na kanwie zagranicznej polityki zachodnich krajow UE w stosunku do migrantow z poza Europy.moim zdaniem ten premier dobrzee wie co w trawie piszczy,tylko oficjalnie o tym nie mowi i kto wie,czy nawet nie jest upowazniony do takiej gatki i czynow ktorymi sie zajmuje.do tego wybuchu w Europie moze dojsc,a celem tego wybuchu bedzie wymiana obecnej klasy elity politycznej,by dac miejsca innej nowej.a polaczone to bedzie z geopolityczna zmiana w calej UE,by ostateczna struktura tej UE obracala sie tylko wokolo 10-ciu krajow.i tak musi byc,poniewaz tak mowi KSIEGA.a to ze ktos ma wzgledem tego jakies obiekcje,to jego osobista sprawa.wiec nie obracac sie wokolo nic nie majacych spraw i wydarzen,tylko,nawet biorac pod uwage "patrzenie oczyma wiary",zauwazyc prawdziwa rzeczywistosc,ktora otacza i dominuje.bo tylko ona sie liczy,nic wiecej.sprawdzac w swoim czasie te sprawy w Biblii,bo tam o tym wszystkim juz dawno opisano,nawet jak zakonczy swe zapedy imperialne[tak bardzo przez wielu w Polsce,znienawidzona.......ROSJA].najwazniejsze wiec dla nas wszystkich,to przeproszenie sie z autorem KSIEGI,zwanej potocznie BIBLIA> powodzenia,szczegolnie w rozsadku i rozwadze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Mam nadzieję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.15, 23:30 "Miejcie nadzieję" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mam nadzieję IP: *.toya.net.pl 03.09.15, 09:30 Trochę z innej beczki : supernowosci24.pl/fetuja-rocznice-pochowku-najezdzcow/ Władze Przemyśla pójdą świętować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Land Rover Re: Mam nadzieję IP: *.19-1.cable.virginm.net 04.09.15, 00:41 Mr Klechowski, a ile w tym czasie dostała od państwa kasta panów w czarnych sukienkach, nie licząc dziesiątków milionów na tacach, 1,2 mld zł (!) za naukę religii, która miała być... bezpłatna, wieluset, w sumie, milionowych zwolnień od podatku za prowadzoną działalność gospodarczą? Np. za wynajem lokali. Ile ojczulkowie franciszkanie płacą podatku od wynajmu lokali (co najmniej 7-8) przy ul. Franciszkańskiej? Przed laty kolega wynajmował od nich lokal pod sklep kosmetyczny. Płacił co miesiąc żywą gotówką 20 mln zł, a dostawał pokwitowanie na ... 15 % tej kwoty. Potem podnieśli mu na 25 melonów, a pokwitowanie zredukowali do wartości ... 10 % rzeczywistej stawki. Znawcy tematu szacują, że rokrocznie, w różnych formach, czarnej pijawki wysysają z budżetu państwa i budżetów lokalnych ok. 3 mld złotych, czyli 30 razy więcej, niż wspomniani przez Klechowskiego, tfuu, nasi bracia starsi w wierze, taka ich pejsata mać. Odpowiedz Link Zgłoś