lechowski51 23.11.15, 22:53 podobnie jak urbanowy brukowiec Nie!.Aż chce sie życ w kraju gdzie kłamcy i propagandyści odchodzą w niebyt www.fronda.pl/a/agora-sie-zwija,60923.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matigrypl Re: ...i zakończa kłamcy 24.11.15, 06:39 Jeśli ten szmatławiec przestanie pełnić nieoficjalną rolę tuby rządowej to na pewno go szlag trafi! Ich profity to głównie kasa z ogłoszeń rządowych i przymusowego wykupu dla organów. Jest tyle porządnych gazet że nie będzie problemu aby tą rolę spełniała inna gazeta!!! Wczoraj nie było orgii propagandowej lisa. Czyżby wreszcie poznali się na lisim charakterze tej "audycji"?. Do szczęścia brakuje jeszcze rozgonić tvp3 i możemy cieszyć się jako, tako demokratyczną formą przekazu. Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: ...i zakończa kłamcy 24.11.15, 07:07 Karolina Lewicka, dziennikarka TVP Info zawieszona po wywiadzie z wicepremierem Glińskim już po przesłuchaniu przez komisję etyki. Jutro decyzja Prof. Gliński występował w programie Karoliny Lewickiej. Kilka godzin później dziennikarka została zawieszona Prof. Gliński występował w programie Karoliny Lewickiej. Kilka godzin później dziennikarka została zawieszona (Agencja Gazeta) Sprawą wywiadu dziennikarki Karoliny Lewickiej z wicepremierem prof. Glińskim zajmuje się telewizyjna komisji etyki. Już przesłuchała prowadzącą programu "Minęła dwudziesta" w TVP Info i wydawcę niedzielnego programu. Decyzję o zwołaniu komisji podjął prezes TVP Janusz Daszczyński po naradzie z dyrektorami TVP. Do czasu werdyktu komisji Lewicka nie może prowadzić programu "Minęła dwudziesta". Artykuł otwarty w ramach bezpłatnego limitu prenumeraty cyfrowej wyborcza.pl/1,75478,19232621,wywiadem-glinski-lewicka-zajmie-sie-komisja-etyki-tvp.html Oglądałem ten spektakl nienawiści! To wredne babsko po prostu chciało wymusić na profesorze totalną samokrytykę i kompletnie nie interesoawało ją nic innego. Cały czas darła ryja i nie pozwalała mu dojść do słowa. Oglądałem wywiady tej baby z pełowcami. Wtedy zamieniała się w tony wazeliny że aż z kranu ciekło. Ohydna propagandzistka. Zero kindersztuby dziennikarskiej, zero kultury i zero intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Syfonowa Zfrustrowany idiota IP: *.mt.pl 24.11.15, 11:41 Ten post to ma być żart czy na poważnie? Czy na tym forum piszą sami idioci? Nie masz nic merytorycznego do powiedzenia to po co piszesz bzdury? No chyba że chcesz podbić wątek. Na twoje poważne pytania odpowiada się poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. Piszesz bzdury i nic więcej bo jesteś zakompleksiony ( zawiedziona miłość lub mały członek) Lechowski a dzielnie wtóruje Ci podobny umysłem matigrypl . Jesteś chyba zgred oraz bezrobotny. Osoba pracująca nie miałaby czasu ciągle przesiadywać na tym forum i pisząc takie głupoty. Powiedz Lechowski mi po co Ci to wszystko ? Daje Ci to coś ? Ciągle tylko o polityce a każdy wie jak jest, wystarczy jeden temat, a nie pozakładane 5 podobnych, widzę tylko narzekanie na PO i PZPR i nic więcej. Jak dożyjemy spotkamy się po 4 latach a wówczas nie będzie już na 100% twoich ulubieńców przy władzy. Na kogo wówczas będziesz pluł nienawiścią? Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Zfrustrowany idiota 24.11.15, 12:26 Powiedz mi luśka czy ciebie nie wkurza bełkot propagandowy? Albo jesteś już zindoktrynowana albo umysłowo nie nadążąsz! A może jesteś tak zapracowana że masz tylko czas na pisanie głupich uwag, wyssanych z palca? Cenzura ci się podoba? Czy znasz tylko metody dyskutowania typu pełowskiego; wrzask i zagłuszanie oponenta? Jeśli jesteś tą słynną w Przemyślu; luśką syfonową, to musisz mieć mózg tak przeżarty przez alkohol że twoje bazgroły w niczym nie odbiegają od bazgrołów peło. Metody może różne ale efekty podobne. Boję się nawet pomyśleć że te dwie metody spowodowały ten efekt??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Syfonowa Re: Zfrustrowany idiota IP: *.mt.pl 24.11.15, 18:24 Nie jestem tą słynną w Przemyślu; luśką syfonową lecz INNĄ alkoholiczką, zasiadającą kiedyś na magistrackim stołku i teraz sobie siedząc w domku czytam wasze wypociny (twoje i idioty Lechowskiego) myśląc sobie "jacy to idioci i bezmózgowcy" chcący pokazać w byle pościku swoją "ważną" figurę za "nowej" władzy. ePISkopatu, czyli PRL-bis. Ty, Lechowski51 to bezmózgowcy tak samo jak CI (wiesz o kim myślę...) i cieszcie się z zawłaszczenia państwa przez PiS. Oby jak najkrócej czego wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Land Rover Re: ...i zakończa kłamcy IP: *.19-1.cable.virginm.net 24.11.15, 18:08 Ciesz się, Klechoś. W niszę po lokalnych dodatkach GW będą mogły wejść tak super obiektywne i wartościowe tytuły, jak: Gość Niedzielny, Nasz Dziennik, Gazeta Polska, wypociny braci Karwowskich, może jakaś bibuła Ojca Biznesmena? SKOK-i dopomogą (będą dawać wielomilionowe ogłoszenia), aktyw PiSlamu i towarzysze proboszczowie w terenie zorganizują "dobrowolne" prenumeraty, nadęty buc na stołku ministra kultury uruchomi dotacje, Komitet Centralny PiS uruchomi poczytny biuletyn pt. "Wieści z Pislamabadu". I będzie git, żyć nie umierać - Alleluja i cała naprzód. W Pisdu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: ...i zakończa kłamcy IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.15, 20:22 Jest szansa na sztukę "Szatańskie wersety" w Teatrze Polskim we Wrocławiu. Brawo. Na sztukę którą glizda z pis krytykowała, nie ma niestety już biletów do maja 2016, a szkoda. Może w końcu dobre sztuki zagoszczą w tym kraju? Jestem dobrej mysli...Choć lechowski baran pewnie ma jak zwyle jakieś obiekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: ...i zakończa kłamcy 24.11.15, 21:22 Aleście się wstrzelili w temat zgodnie i zdyscyplinowanie. To musi budzić podziw i szacunek. A zawarta tam dedukcja i przepowiednie na pewno są wysokich lotów. Ale z drugiej strony, myślę że to szok powyborczy i rozgoryczenie że tego nie potrafiliście przewidzieć! W niczym nie odbiegacie od reszty peło które gra na podobną nutę. Za ..uja nie mogę pojąć skąd taka logika rodem z psychiatryka. Lecą wam punkty na łeb, na pysk za ten bełkot i zdecydowana większość ziomów ma was za debili a wy jak te lemingi. Największe moje zdumienie wynika z tego że od wodzusia po użytecznego idiotę wszyscy mówią to samo. Jakiś cud czy co? Może sms-y są tu jakimś wytłumaczeniem a może jednakowy poziom inteligencji a może spadanie z drabiny wywołuje identyczne efekty? Jeśli ktoś ma rozsądne wytłumaczenie to byłbym wdzięczny gdyby się ze mną, nim podzielił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: ...i zakończa kłamcy IP: *.toya.net.pl 25.11.15, 11:51 A ja myślę, że ePiSkopat już niedługo się zakałapućka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: ...i zakończa kłamcy IP: *.toya.net.pl 25.11.15, 14:17 Wszyscy kłamią , bez wyjątku. Nie ważna opcja polityczna i tak będziemy okłamywani.Tak więc nie ciesz się lechowski, prawdy i tak nie usłyszysz i nie przeczytasz :www.youtube.com/watch?v=zpCcYUCDBtA Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: ...i zakończa kłamcy 25.11.15, 17:11 CIEKAWE CZY PEŁOWCY TO ODSŁUCHAJĄ I ODNIOSĄ SIĘ??? Najgorsze w tym wszystkim jest to że za nasze pieniądze które oddajemy na szczytne cele jesteśmy robieni w wała!!! Propagandyści to najgorsza zaraza tocząca narody. To oni są zawsze na pierwszej linii gdy trzeba przygotować społeczeństwo gdy rządzący chcą dokonać następnego świństwa czy szwindla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: ...i zakończa kłamcy IP: *.toya.net.pl 25.11.15, 20:47 Nie ma niezależnych mediów od których usłyszelibyśmy prawdę. Każde reprezentuje czyjeś interesy i przedstawia pożądany punkt widzenia . Przecież i tu na tym forum,zresztą GW, pisali i piszą jej redaktorzy i nie ma się co dziwić że piszą tak jak oczekuje pryncypał. W zależności od wymagań tego kto płaci tak piszą . Ci co są opłacani przez "ojca dyrektora" piszą tak jak sobie on życzy. Dlatego tez wiara lechowskiego że coś się zmieni jest naiwna. Będzie słuchał,czytał "prawdę" PiS-u, czyli taką " prawdę" jaka będzie przez PiS pożądana. Po prostu miejsce jednych kłamców zajmą drudzy. Czy coś się zmieniło w propagandzie dotyczącej Ukrainy? Nic, bo takie jest zalecenie zza oceanu i ono obowiązuje każdą opcję rządzącą w Polsce. Albo sprawa Syrii, jeśli zamach dot.krajów Europy zachodniej to dokonali go terroryści, a jeśli ofiarą pada Rosja do dokonali go bojownicy. Kto za tym stoi? Padła odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ...i zakończa kłamcy 25.11.15, 22:42 Oczywiście,że nie ma niezależnych mediów.Problem w tym,że od 20 paru lat mieliśmy tylko jedynie słuszne media reprezentujące polskie lewactwo i liberałów.Dopiero w ostatnich paru latach udało się odbudować poprzez W sieci,Do rzeczy,portale itd media reprezentujące polską prawicę,nurt konserwatywny i narodowy. Nie oczekuję od Kraśki,Liza,Pochanke czy Stokrotki Olejnik zachwytów nad tym co robi obecna władza.Oczekuję jednego-niech przestaną kłamać i manipulować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ...i zakończa kłamcy IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.11.15, 08:36 s02.justpaste.it/files/justpaste/d260/a10299387/piotrowiczzmuszonydopzpr.jpg kolejny przykład na to że PiS to postkomuna, neofici są najgorsi Odpowiedz Link Zgłoś