gofa 15.05.02, 15:11 hihihi to bedzie kontynuacja watku smakosza - lubicie szpinak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wook Re: szpinak :) 15.05.02, 15:17 uwielbiam :))) ale muszę sam zrobić bo takiego dobrego nikt nie potrafi zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 15.05.02, 15:20 hahaha, to tak jak ja ;) a jak go "robisz" ? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: szpinak :) 15.05.02, 15:25 tradycyjnie, bez wymyślania, acha tylko bez jajka a na śmietance. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 15.05.02, 16:28 haha, a nie na patelni? ;) zartuje :) a jakie przyprawy? czosnek tez? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: szpinak :) 15.05.02, 19:14 przecież czosnek oprócz szpinaku to podstawa!, ale tak naprawdę to najlepszy na świecie szpinak robiła moja babcia, ...holender narobiłaś mi apetytu, jutro kupuję szpinak i ... mniam mniam będę go konsumował po wcześniejszym odpowiednim przygotowaniu tegoż:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 16.05.02, 00:01 wook napisał(a): > przecież czosnek oprócz szpinaku to podstawa!, ale tak naprawdę to najlepszy > na świecie szpinak robiła moja babcia, ...holender narobiłaś mi apetytu, jutro > kupuję szpinak i ... mniam mniam będę go konsumował po wcześniejszym > odpowiednim przygotowaniu tegoż:))) no...a ja juz jestem po konsumpcji...mniam mniam....i wyobraz sobie ze znalazlam stronke na ktorej sa same szpinakowe przepisy!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: szpinak :) 15.05.02, 19:35 NIEEEEEEEEEEEEEE tylko nie szpinak. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 16.05.02, 00:02 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > NIEEEEEEEEEEEEEE tylko nie szpinak. Marysiu...to oznacza ze nie jadlas dobrego szpinaku...tylko pewnie cos na ksztalt zielonej paćki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: szpinak :) 16.05.02, 09:34 podrzuć marysi tą stronkę z przepisami, może zmieni zdanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 16.05.02, 09:42 Marysiu! chcesz stronke szpinakowa? zobaczysz jakie cuda mozna ze szpinakiem wyprawiac i jaki jest zdrowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: szpinak :) 16.05.02, 11:43 tak gofa ma rację, marysiu szpinak jest bardzo zdrowy i pomaga rzucić palenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 16.05.02, 12:27 haha namawiasz Marysie na rzucenie palenia, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: szpinak :) 16.05.02, 15:26 chyba trzeba jej to palenie wybić z głowy, co ty na to gofa? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 16.05.02, 15:44 jestem za! bedziemy odciagac Marysie od nalogu! Marysiu! zgadzasz sie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: szpinak :) 16.05.02, 18:54 Szpinak ma w sobie coś. To tak jak flaki.Albo się za nimi przepada albo się nie znosi.To tak jak kontrowersyjny artysta. A co do palenia to nałóg ze mnie okrutny .Nie wierzę w wyleczenie. Ps Gofa , mogłabyś częściej wpadać na forum Jasło. Ciężko samej między chłopami.Bywają tam czasem dziewczyny ale znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: szpinak :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.02, 23:16 Ostatni razy te papkę to jadlem ze dziesięć lat temu. Ale jak tak sobie poczytałem, że to takie zdrowe i antynikotynowe to z razu mnie się odechciało. Wole kokleta!! Albo golone taką ociekającą z chrzanikiem i zimną (tu pominę). Powspominać zawsze można! A teraz to jakieś otrąby z jogurtami mi każą wcinać! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 09:22 Gość portalu: ssaczek napisał(a): > A teraz to jakieś otrąby z jogurtami mi każą wcinać! jeju...ssaczek...moze chory jestes jak Ci kaza takie rzeczy wcinac, co? a moze to musli z jogurtem, co? jakas dietka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 09:18 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Szpinak ma w sobie coś. To tak jak flaki.Albo się za nimi przepada albo się nie > znosi.To tak jak kontrowersyjny artysta. To prawda...ale znam osoby ktore tak twierdzily...do momentu kiedy nie sprobowaly dobrze zrobionego szpinaku :) > A co do palenia to nałóg ze mnie okrutny. Nie wierzę w wyleczenie. Nie ma sie co leczyc ;) trzeba sprobowac :) > Ps Gofa , mogłabyś częściej wpadać na forum Jasło. Ciężko samej między > chłopami.Bywają tam czasem dziewczyny ale znikają. Marysiu :) obiecuje ze bede zagladac i nie znikne :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: szpinak :) 17.05.02, 10:23 biedny ssaczek!!! jak można tak maltretować człowieka, przecież na pierwszy rzut oka widać że to fan schaboszczaków, golonek i innych smakołyków, a nie jakiś supstytutów jedzeniowych, hi ja bym się zbuntował!, zresztą tak zrobiłem, nie wiem czy to taka moda na te otręby i inne paskudztwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 10:28 to nie moda wook! to zdrowie! przyznam szczerze ze bardzo lubie jogurty, ale otreby...dziekuje...wole musli :) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: szpinak :) 17.05.02, 11:06 Jak moja kobita zrobi szpinak to....................PALCE LIZAĆ !! Szpinak, jajca, czosneczek..............mmmmmmmmmmmmmmniaaaaam !! :))) Do tego koniecznie świrzutka bułeczka z masełkiem i gorąca herbatka z cytryną. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 11:15 oj, georghe...znowu mi sie zachcialo szpinaku...dobrze ze mam wielki wor szpinaku w lodowce :) a moze nalesniki ze szpinakiem...o tak...dzis beda nalesniki ze szpinakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: szpinak :) 17.05.02, 11:41 u mnie placki ziemniaczane, wczoraj był szpinak :) o!o! w lodówce są naleśniki, może krokieciki z warzywami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: szpinak :) 17.05.02, 13:26 Zaraz dzwonię do żonki żeby dzisiaj szpiank zakupiła, będzie BAL na kolację ! Może by tak do tego buteleczka winka zamiast herbaty ? Trzeba spróbować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: szpinak :) 17.05.02, 16:24 albo lasgna ze szpinakiem i pieczarkami...mniamy! Gofciu, dawaj zaraz tą stronkę ze szpinakowaniem, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 16:40 ga - to jest to, lasagne ze szpinakiem to obiadek albo kolacyjka prima sort, do tego dobre winko mmm....a stronka to szpinak.serwisy.net/ smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: szpinak :) 17.05.02, 20:04 kurcze już nie mogę, znowu ślinotok:) jutro jem szpinak. Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: szpinak :) 17.05.02, 20:07 Na wczasy mam jechać, więc mnie odchudzają tymi otrąbami i muslami i kefirami. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 22:43 hahahahahihihi...ssaczek, a co to za wczasy? co? zeby pojechac, trzeba sie odchudzic...ja myslalam ze po to sie jezdzi wlasnie na wczasy...zeby wtedy pospalac troszke kalorii i tluszczyk wytopic na sloneczku ;) Odpowiedz Link Zgłoś