Dodaj do ulubionych

szpinak :)

15.05.02, 15:11
hihihi to bedzie kontynuacja watku smakosza - lubicie szpinak?
Obserwuj wątek
    • wook Re: szpinak :) 15.05.02, 15:17
      uwielbiam :))) ale muszę sam zrobić bo takiego dobrego nikt nie potrafi
      zrobić:)
      • gofa Re: szpinak :) 15.05.02, 15:20
        hahaha, to tak jak ja ;) a jak go "robisz" ?
        • wook Re: szpinak :) 15.05.02, 15:25
          tradycyjnie, bez wymyślania, acha tylko bez jajka a na śmietance.
          • gofa Re: szpinak :) 15.05.02, 16:28
            haha, a nie na patelni? ;) zartuje :) a jakie przyprawy? czosnek tez? :)
            • wook Re: szpinak :) 15.05.02, 19:14
              przecież czosnek oprócz szpinaku to podstawa!, ale tak naprawdę to najlepszy
              na świecie szpinak robiła moja babcia, ...holender narobiłaś mi apetytu, jutro
              kupuję szpinak i ... mniam mniam będę go konsumował po wcześniejszym
              odpowiednim przygotowaniu tegoż:)))
              • gofa Re: szpinak :) 16.05.02, 00:01
                wook napisał(a):

> przecież czosnek oprócz szpinaku to podstawa!, ale tak naprawdę to najlepszy
                > na świecie szpinak robiła moja babcia, ...holender narobiłaś mi apetytu, jutro
                > kupuję szpinak i ... mniam mniam będę go konsumował po wcześniejszym
                > odpowiednim przygotowaniu tegoż:)))

no...a ja juz jestem po konsumpcji...mniam mniam....i wyobraz sobie ze znalazlam
                stronke na ktorej sa same szpinakowe przepisy!!! :)))
    • m.a.r.y.s.i.a Re: szpinak :) 15.05.02, 19:35
      NIEEEEEEEEEEEEEE tylko nie szpinak.
      • wook Re: szpinak :) 15.05.02, 21:05
        hihi marysiu! nie wiesz co dobre:)))
      • gofa Re: szpinak :) 16.05.02, 00:02
        m.a.r.y.s.i.a napisał(a):

> NIEEEEEEEEEEEEEE tylko nie szpinak.

Marysiu...to oznacza ze nie jadlas dobrego szpinaku...tylko pewnie cos na
        ksztalt zielonej paćki ;)
        • wook Re: szpinak :) 16.05.02, 09:34
          podrzuć marysi tą stronkę z przepisami, może zmieni zdanie :)))
          • gofa Re: szpinak :) 16.05.02, 09:42
            Marysiu! chcesz stronke szpinakowa? zobaczysz jakie cuda mozna ze szpinakiem
            wyprawiac i jaki jest zdrowy :)
            • wook Re: szpinak :) 16.05.02, 11:43
              tak gofa ma rację, marysiu szpinak jest bardzo zdrowy i pomaga rzucić
              palenie :)
              • gofa Re: szpinak :) 16.05.02, 12:27
                haha namawiasz Marysie na rzucenie palenia, co? ;)
                • wook Re: szpinak :) 16.05.02, 12:32
                  no pewnie, sama mówi że za dużo pali :)
                  • gofa Re: szpinak :) 16.05.02, 14:27
                    hahaha wiem wiem, widzialam ;)
                    • wook Re: szpinak :) 16.05.02, 15:26
                      chyba trzeba jej to palenie wybić z głowy, co ty na to gofa?
                      • gofa Re: szpinak :) 16.05.02, 15:44
                        jestem za! bedziemy odciagac Marysie od nalogu! Marysiu! zgadzasz sie? :)))
                        • m.a.r.y.s.i.a Re: szpinak :) 16.05.02, 18:54
                          Szpinak ma w sobie coś. To tak jak flaki.Albo się za nimi przepada albo się nie
                          znosi.To tak jak kontrowersyjny artysta.
                          A co do palenia to nałóg ze mnie okrutny .Nie wierzę w wyleczenie.
                          Ps Gofa , mogłabyś częściej wpadać na forum Jasło. Ciężko samej między
                          chłopami.Bywają tam czasem dziewczyny ale znikają.
                          • Gość: ssaczek Re: szpinak :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.02, 23:16
                            Ostatni razy te papkę to jadlem ze dziesięć lat temu.
                            Ale jak tak sobie poczytałem, że to takie zdrowe i antynikotynowe to z razu
                            mnie się odechciało. Wole kokleta!! Albo golone taką ociekającą z chrzanikiem i
                            zimną (tu pominę).

Powspominać zawsze można!
                            A teraz to jakieś otrąby z jogurtami mi każą wcinać!
                            • gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 09:22
                              Gość portalu: ssaczek napisał(a):

> A teraz to jakieś otrąby z jogurtami mi każą wcinać!

jeju...ssaczek...moze chory jestes jak Ci kaza takie rzeczy wcinac, co? a moze
                              to musli z jogurtem, co? jakas dietka? ;)
                          • gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 09:18
                            m.a.r.y.s.i.a napisał(a):

> Szpinak ma w sobie coś. To tak jak flaki.Albo się za nimi przepada albo się nie
                            > znosi.To tak jak kontrowersyjny artysta.

To prawda...ale znam osoby ktore tak twierdzily...do momentu kiedy nie
                            sprobowaly dobrze zrobionego szpinaku :)

> A co do palenia to nałóg ze mnie okrutny. Nie wierzę w wyleczenie.
                            Nie ma sie co leczyc ;) trzeba sprobowac :)

> Ps Gofa , mogłabyś częściej wpadać na forum Jasło. Ciężko samej między
                            > chłopami.Bywają tam czasem dziewczyny ale znikają.

Marysiu :) obiecuje ze bede zagladac i nie znikne :)

• wook Re: szpinak :) 17.05.02, 10:23
                              biedny ssaczek!!! jak można tak maltretować człowieka, przecież na pierwszy
                              rzut oka widać że to fan schaboszczaków, golonek i innych smakołyków, a nie
                              jakiś supstytutów jedzeniowych, hi ja bym się zbuntował!, zresztą tak
                              zrobiłem, nie wiem czy to taka moda na te otręby i inne paskudztwa:)
                              • gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 10:28
                                to nie moda wook! to zdrowie! przyznam szczerze ze bardzo lubie jogurty, ale
                                otreby...dziekuje...wole musli :)
                                • georghe Re: szpinak :) 17.05.02, 11:06
                                  Jak moja kobita zrobi szpinak to....................PALCE LIZAĆ !!
                                  Szpinak, jajca, czosneczek..............mmmmmmmmmmmmmmniaaaaam !!
                                  :)))
                                  Do tego koniecznie świrzutka bułeczka z masełkiem i gorąca herbatka z cytryną.
                                  • gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 11:15
                                    oj, georghe...znowu mi sie zachcialo szpinaku...dobrze ze mam wielki wor
                                    szpinaku w lodowce :) a moze nalesniki ze szpinakiem...o tak...dzis beda
                                    nalesniki ze szpinakiem :)
                                    • wook Re: szpinak :) 17.05.02, 11:41
                                      u mnie placki ziemniaczane, wczoraj był szpinak :) o!o! w lodówce są
                                      naleśniki, może krokieciki z warzywami :)))
                                      • georghe Re: szpinak :) 17.05.02, 13:26
                                        Zaraz dzwonię do żonki żeby dzisiaj szpiank zakupiła, będzie BAL na kolację !
                                        Może by tak do tego buteleczka winka zamiast herbaty ? Trzeba spróbować.
                                        :)
                                        • ga Re: szpinak :) 17.05.02, 16:24
                                          albo lasgna ze szpinakiem i pieczarkami...mniamy! Gofciu, dawaj zaraz tą
                                          stronkę ze szpinakowaniem, proszę!
                                          • gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 16:40
                                            ga - to jest to, lasagne ze szpinakiem to obiadek albo kolacyjka prima sort,
                                            do tego dobre winko mmm....a stronka to szpinak.serwisy.net/
                                            smacznego :)
                                            • wook Re: szpinak :) 17.05.02, 20:04
                                              kurcze już nie mogę, znowu ślinotok:) jutro jem szpinak.
                                            • ssaczek Re: szpinak :) 17.05.02, 20:07
                                              Na wczasy mam jechać, więc mnie odchudzają tymi otrąbami i muslami i kefirami.
                                              • gofa Re: szpinak :) 17.05.02, 22:43
                                                hahahahahihihi...ssaczek, a co to za wczasy? co? zeby pojechac, trzeba sie
                                                odchudzic...ja myslalam ze po to sie jezdzi wlasnie na wczasy...zeby wtedy
                                                pospalac troszke kalorii i tluszczyk wytopic na sloneczku ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka