Dodaj do ulubionych

Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 20:50
Ludzie pada i się ochłodziło, ale ulga!!
Obserwuj wątek
    • wook Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 21.06.02, 21:58
      u nas jeszcze ciepło i bezchmurnie, mnie wcale za deszczem nie tęskno:)
      • beskider Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 21.06.02, 23:33
        A u mnie nieprawdopodobnie gorąca noc... Nagrzany w dzień dach oddaje ciepło
        do wnętrza... (urok poddasza) Zaraz się ugotuję, przed komputerem
        • lelum1 Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 22.06.02, 00:11
          Bardzo lubie descz, o kazdej porze roku!

wiosna i latem, bo wtedy pachna wszystkim wlosy i pachnie ladnie ziemia!
          jesienia, bo wtedy mozna najwiecej zrobic, przeczytac zalegla ksiazke, bez
          rozpraszania dokonczyc jakis projekt. Bardzo lubie stukot deszczu o parapet
          (jesien to moja ulubiona pora roku).

Zima lubie oczywiscie opad leniwych platkow sniegu...
          • wook Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 22.06.02, 06:42
            no i się doczekaliśmy, około 4.oo burza z ulewnym deszczem, pochłodniało no i
            słoneczka nie widać, ja też lubię śnieg jak leniwie pada, ale jakoś do niego
            nie tęsknię:))
            • hrin Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 23.06.02, 05:27
              jak byscie byli w buffalo to byscie widzieli co znaczy dusznota nawet pic sie
              nie chce (wodki oczywisci tylko browca da sie saczyc)
              • gofa Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 24.06.02, 16:40
                a jednak...pada... nie ma to jak cieply letni deszcz...swiat potem tak pieknie
                pachnie...
                • Gość: Muminek Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 17:55
                  No to co dzisiaj przeszło nad podkarpaciem to chyba nie był deszczyk? Mam
                  nadzieje że Wam się nic nie stało...
                  • gofa Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 26.06.02, 10:22
                    Muminek...cisza...nikt nam nie powie co sie dzialo i jak bardzo padalo...
                    • wook Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 28.06.02, 19:37
                      no właśnie jak w tytule - pada!!!
                      • gofa Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 28.06.02, 20:19
                        lało od 10 rano...kolo 18 przeszlo, hihi, chyba do Was...zmoklam straszliwie -
                        nawet parasolka nie pomogla...teraz sie przejasnilo i ochlodzilo...ktos ze
                        znajomych wspominal ze lato ma byc deszczowe, prawda to???? wook?
                        • wook Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 28.06.02, 21:32
                          ojoj zagubiła mi się kartka gdzie zapisywałem sobie pogodę na poszczególne
                          miesiące, nie będę zgadywał, ale jak złapię Zalewskiego hihi to coś będzie
                          wiadomo:)
                          • gofa Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 29.06.02, 13:07
                            wook, zlap go koniecznie! tak do 13.07... bo nie wiem czy brac
                            pelerynke ;)...ale ale...moze sprawdzic przyslowia?
                            • wook Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 29.06.02, 16:46
                              ok, ja go będę łapał, a Ty sprawdzaj w przysłowiach, potem połączymy swoje
                              wiadomości i prognozę bedziemy mieli murowaną :)))
                  • Gość: HELGA Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 17:11
                    Gość portalu: Muminek napisał(a):

> No to co dzisiaj przeszło nad podkarpaciem to chyba nie był deszczyk? Mam
                    > nadzieje że Wam się nic nie stało...

Raz padnie na trawę ,drugi raz na ............ A na Podlasiu piękne
                    słoneczko ,można opalaś się nad naszą rzeczką
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka