Gość: ssaczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 20:50 Ludzie pada i się ochłodziło, ale ulga!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wook Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 21.06.02, 21:58 u nas jeszcze ciepło i bezchmurnie, mnie wcale za deszczem nie tęskno:) Odpowiedz Link Zgłoś
beskider Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 21.06.02, 23:33 A u mnie nieprawdopodobnie gorąca noc... Nagrzany w dzień dach oddaje ciepło do wnętrza... (urok poddasza) Zaraz się ugotuję, przed komputerem Odpowiedz Link Zgłoś
lelum1 Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 22.06.02, 00:11 Bardzo lubie descz, o kazdej porze roku! wiosna i latem, bo wtedy pachna wszystkim wlosy i pachnie ladnie ziemia! jesienia, bo wtedy mozna najwiecej zrobic, przeczytac zalegla ksiazke, bez rozpraszania dokonczyc jakis projekt. Bardzo lubie stukot deszczu o parapet (jesien to moja ulubiona pora roku). Zima lubie oczywiscie opad leniwych platkow sniegu... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 22.06.02, 06:42 no i się doczekaliśmy, około 4.oo burza z ulewnym deszczem, pochłodniało no i słoneczka nie widać, ja też lubię śnieg jak leniwie pada, ale jakoś do niego nie tęsknię:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrin Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 23.06.02, 05:27 jak byscie byli w buffalo to byscie widzieli co znaczy dusznota nawet pic sie nie chce (wodki oczywisci tylko browca da sie saczyc) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 24.06.02, 16:40 a jednak...pada... nie ma to jak cieply letni deszcz...swiat potem tak pieknie pachnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 17:55 No to co dzisiaj przeszło nad podkarpaciem to chyba nie był deszczyk? Mam nadzieje że Wam się nic nie stało... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 26.06.02, 10:22 Muminek...cisza...nikt nam nie powie co sie dzialo i jak bardzo padalo... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 28.06.02, 19:37 no właśnie jak w tytule - pada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 28.06.02, 20:19 lało od 10 rano...kolo 18 przeszlo, hihi, chyba do Was...zmoklam straszliwie - nawet parasolka nie pomogla...teraz sie przejasnilo i ochlodzilo...ktos ze znajomych wspominal ze lato ma byc deszczowe, prawda to???? wook? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 28.06.02, 21:32 ojoj zagubiła mi się kartka gdzie zapisywałem sobie pogodę na poszczególne miesiące, nie będę zgadywał, ale jak złapię Zalewskiego hihi to coś będzie wiadomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 29.06.02, 13:07 wook, zlap go koniecznie! tak do 13.07... bo nie wiem czy brac pelerynke ;)...ale ale...moze sprawdzic przyslowia? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! 29.06.02, 16:46 ok, ja go będę łapał, a Ty sprawdzaj w przysłowiach, potem połączymy swoje wiadomości i prognozę bedziemy mieli murowaną :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HELGA Re: Pada sobie deszczyk, pada sobie równo!!! IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 17:11 Gość portalu: Muminek napisał(a): > No to co dzisiaj przeszło nad podkarpaciem to chyba nie był deszczyk? Mam > nadzieje że Wam się nic nie stało... Raz padnie na trawę ,drugi raz na ............ A na Podlasiu piękne słoneczko ,można opalaś się nad naszą rzeczką Odpowiedz Link Zgłoś