Dodaj do ulubionych

Dom Ojczysty bez Jarosza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:11
Przecież Jarosz jest już chyba dwa lata na zwolnieniu. Ale to jakoś nie
przeszkadzało mu przychodzić do pracy w WSZ. Ale znacznie przeszkadzało w
stawianiu się na wezwania Policji, Prokuratury, i Sądu. Ten gość powinien raz
na zawsze zniknąć z jakichkolwiek funkcjii publicznych i społecznych. To
przecież
dno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: joł Re: Nie glosujcie na przestepce,udajacego profeso IP: *.autocom.pl 16.09.05, 21:27
      senatowi gratulujemy przyszłego składu!!!
      • lubo_mirski [...] 17.09.05, 14:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: GS [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:32
        • Gość: Luzak Re: Nie glosujcie na przestepce,udajacego profeso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:34
          Zastanówmy sie na kogo głosowac. Wskazcie mi osobe która moze sie poszczycic
          takim dorobkim dla miasta jak Jarosz. Jesli jest taka osoba to ja na nia
          zagłosuje............
    • Gość: jkmm [...] IP: *.ghnet.pl 16.09.05, 21:43
      • Gość: jarosz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:47
        • Gość: xyz Jarosz - Gate :)))) ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 09:01
          Dla mnie jarosz to mistrz świata w ...no właśnie jak nazwać tą
          dyscyplinę "sportową". Facet kombinuje na lewo i prawo - a prawo jest wobec
          niego bezsilne.
          No ale jeśli "dom ojczysty " się go wypiera, to i pewno toruń wypnie na niego
          zadek. Nie mówiąc o jego eminencjach Michaliku i Gornym - którzy wkrótce
          powiedzą że nie było w ogóle takiego faceta nie było - co im kościółek za
          państwowo-uczelnianą forsę budował .
          Ciekaw jestem kiedy i jak zakończy sie afera "jarosz- gate" ??? :))))
          • Gość: Ewa Twerd Re: Jarosz - Gate :)))) ???? IP: *.NET / *.stella.net.pl 17.09.05, 11:10
            Jestem ze Stowarzyszenia Pokoelnie Jana Pawła II i jestem związana z Ruchem
            Patriotycznym i wiem, że Pan Profesor kandyduje z listy Ruchu Patriotycznego.
            Nigdy nie kandydował z Domu Ojczystego. Sam nigdy o takie poparcie nie prosił. A
            Dom Ojczyzsty, Jego kierownictwo: Panie posłanki Ewa Kantor i Halina Szustak
            nigdy nie występowały z poparciem dla Pana Jarosza.
            Redaktor piszący ten artykuł kłamie.
            Fakty temu przeczą.
            Gdyby artykuł opierał sie na faktach = faktach można by było podyskutować.
            Jednak kiedy artykuł tworzy tzw. fakt medialny, który nie znajduje
            odzwierciedlenia w rzeczywistości dyskują nad nim staje się bezsensowana i
            poprostu stratą czasu.

Proszę zadzwonić na Pań posłanek - teelfon znajdziecie na stronie oficjalnej
            Domu Ojczystego i proszę przedzwonić do Pana Macierewicza i Premiera
            Olszewskiego do Komitetu Wyborczego Ruchu Patriotycznego do Warszawy - 022 -
            694-22-61 - i zapytać się u źródeł skąd kandyduje i skąd ma poparcie Pan profesor.
            A nie dziwi Was fakt Drodzy Internauci, że dziennikarzom się nie chce dzwonić i
            pytać o info?

Nie chce Im się czy nie chcę??!!

• kmd_rohan Re: Jarosz - Gate :)))) ???? 18.09.05, 19:29
              > Jestem ze Stowarzyszenia Pokoelnie Jana Pawła II i jestem związana z Ruchem
              > Patriotycznym
              Nie martw się. To podobno daje się wyleczyć.
            • Gość: Embi Re: Jarosz - Gate :)))) ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:52
              Ciekawy jestem kto finansuje to Stowarzyszenie. Po tresci twojego wystapienia
              Ewo wniosek nasuwa sie tylko jeden...
    • Gość: Ewa Twerd TRYB WYBORCZY W SĄDZIE???!!! IP: *.NET / *.stella.net.pl 17.09.05, 11:15
      dodatkowo jestem po administracji i pytam się SKĄD SĄD W PRZEMYŚŁU WZIĄŁ SOBIE
      TRYB WYBORCZY?HIHIHI

JAK ŻYJĘ NIE SPOTKAŁAM SIĘ W PRZEPISACH PRAWNYCH RZECZPOSPOLITEJ POSLKIEJ Z
      TRYBEM WYBORCZYM!

ALE WYBORCZA ROBI SOBIE JAJ Z LUDZI!!!

GRATULUJE!!!
      • Gość: GSM Re: TRYB WYBORCZY W SĄDZIE???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 13:53
        Droga Pani Ewo!
        Również jestem ze Stalowej Woli i także nie popieram liberałów gospodarczych,
        co opisywałem wielokrotnie w innych wątkach. Jednak co do tego pana z
        Jarosławia gazeta jest aż nadto łaskawa. Chce Pani posłuchać z jakimi głupotami
        do mnie wydzwaniał? Proszę napisać maila, a podeślę. Dziwię się, że Ojciec
        Dyrektor wogóle wpuszcza tego człowieka do Radia Maryja. Przecież to, co mówi
        publicznie oficjalnie, a to co robi nieoficjalnie, to dwie różne rzeczy,
        całkowicie sprzeczne ze sobą.
        Czy wie Pani, że dochodzenie w sprawie tego pana prowadziła także prokuratura w
        Stalowej Woli? I nie chodzi tu bynajmniej o sprawy związane z uczelnią, jak to
        tłumaczy ten pan, iż jest to nagonka na jego katolicyzm. On ma tyle wspólnego z
        etyką chrześcijańską, co ja z Bin Ladenem.

A co do trybu wyborczego. Podczas kampanii wyborczej Sądy muszą bardzo szybko
        rozpatrywać takie pozwy (jedna partia przeciwko drugiej), nie pamiętam
        dokładnie chyba 48 godzin. To taki specjalny tryb, "włączany" zawsze na czas
        kampanii.
      • kmd_rohan Re: TRYB WYBORCZY W SĄDZIE???!!! 18.09.05, 19:33
        > JAK ŻYJĘ NIE SPOTKAŁAM SIĘ W PRZEPISACH PRAWNYCH RZECZPOSPOLITEJ POSLKIEJ Z
        > TRYBEM WYBORCZYM!
        Poznasz jeszcze wiele dziwnych rzeczy, Drogie Dziecko. Np. dowiesz się kiedyś,
        że z tą kapustą i dziećmi w niej znajdowanymi, to nie jest tak do końca...
    • Gość: Student Polak i katolik nie głosuje na Jarosza!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:28
      Żaden Polak i katolik nie powinien głosować na Jarosza! Oszust i oszczerca nie
      jest godzien być obywatelem naszej Ojczyzny. Podszywał się za przyjaciela
      biskupów i kościoła. Dlaczego więc nie chodzi do komuni świętej? Arcybiskup
      Michalik musiał rozesłać list pasterski do wszystkich księży gdzie ostrzegał
      przed Jaroszem i jego metodami. Chroń nas Panie Boże przed tym oszustem!!!
    • Gość: pozytywny Re: Dom Ojczysty bez Jarosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 14:15
      Szkoda , żadnej pozytywnej wypowiedzi , proszę ; Panie Cholewa przyboczny
      profesora i Panie Zarychta (kandydat PO na posła) - wykładowca u profesora -
      ratujcie chłopa, napiszcie coć pozytywnego, przecież profesor dał wam
      robotę .
      • Gość: lubiący odwrotnie Re: Dom Ojczysty bez Jarosza IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 15:23
        Wszak wszelaka zaraza popierająca "homusia" teraz się wycofa.
        On traci władze - a kto trzyma z przegranym??? , tylko zakochani inaczej.
        Przyszły senator popierany przez właściwe radio i właściwych obywateli.
    • nfa05 środowisko akademickie a wybory 18.09.05, 15:45
      o rektorach, programach w zakresie edukacji w :
      Gorący temat : NFA a wybory do Sejmu i Senatu www.nfa.pl/news.php?
      topic=20
    • Gość: Bolek Re: Dom Ojczysty bez Jarosza IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 19.09.05, 12:55
      jak wszyscy są tacy w tym domu jak Jarosz to nikt nie zagłosuje,a ten Jarosz
      nie je mięsa?
    • Gość: JAROSŁAWIAK Re: Dom Ojczysty bez Jarosza IP: *.xcore.pl 19.09.05, 22:45
      STUDENCI I WSZYSCY OBYWATELE GŁOSUJCIE NA TEGO CZŁOWIEKA. W SENACIE NA PEWNO
      NIE ZABRAKNIE TAKICH SZALEŃCÓW JAK ON. A W PWSZ JAROSŁAW I W JAROSŁAWIU MOŻE
      BĘDZIE BARDZIEJ NORMALNIE I BĘDZIE BARDZIEJ ZNANA Z POWODÓW BARDZIEJ NAUKOWYCH
      NIŻ JAKIŚ OBYCZAJOWYCH. A PANI EWA KŁAK-ZARZECKA I CAŁA RESZTA MOŻE ZAJMNIE SIĘ
      PWSZ Z INNEJ STONY LUB ZNAJDZIE SOBIE INNE TEMATY.
      • Gość: Embi Re: Dom Ojczysty bez Jarosza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:57
        Zapomniałeś o 2 wyrazach, powinno być: "studenci i wszyscy obywatele POZBAWIENI
        ROZUMU"...
      • Gość: z Re: Dom Ojczysty bez Jarosza IP: 80.51.255.* 22.09.05, 11:34
        Moze byc burmistrz?Naukowych powiadasz?Podaj trzy programy badawcze realizowane
        na uczelni?
    • Gość: bbb Re: Dom Ojczysty bez Jarosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:37
      Niech go sięgnie sprawiedliwość i wyśle daleko na zimne wyspy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka