Dodaj do ulubionych

DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 06:59
Witaj czcigodny i najjaśniejszy "moderatorze". Jestem tak bardzo zaślepiony i
pogrążam się w ciemnościach bo nie widze wielu rzeczy i wielu nie rozumiem.
Niech Twoja łaskawa moc mnie oświeci i wyjaśni dlaczego WYKASOWAŁEŚ WĄTEK
PT. "CZY MOŻNA ZOSTAC ZBAWIONYM BĘDĄC LIBERAŁEM"?!!!!!!
Czy boisz sie prawdy i wykasowałęs ten wątek? Czy może inni najkłonili Ciebie
moderatorze bo dla nich ów watek jest niewygodny i gryzie sumienia!!!?
Obserwuj wątek
    • Gość: pan dochtór Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 09:33
      ...zapraszam do mojego gabinetu na kozetkę panie gamper... może uda się ponownie pozwijać pańskie wyprostowane zwoje mózgowe...
      • Gość: Jerry Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:09
        Panie dochtorze! Próżne Pana starania, z pustego i Solomon nie naleje.
        Przypadek niejakiego gampera (głąba, gamety czy jak go tam zwą w młodzieży
        wszechgłupolskiej) jest nieuleczalny.
        • Gość: pani dochtórowa Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:56
          Tak myślałam, że to beznadziejny przypadek - a może przeszczep z koczkodana?
    • Gość: grypsio Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 12:54
      z kół zbliżonych do Mossadu przeciekła informacja, że wątek wzmiankowany
      przeniesiony został na www.abcteologidlakretynów/forum.net
      • Gość: rapapo OD "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:27
        Jestem agentem wrogich sił :)

Pozdrawiam
        • Gość: gamper Re: OD "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 06:40
          niestety nie. jestes po prostu ....;-)
        • Gość: Dra do RAPAPo IP: 5.6.2D* / *.ruh.isu.net.sa 12.12.05, 11:36
          Rapapo, w zasadzie forum to jest forum i nie powinieneś kasować wątków, które
          Ci się nie podobają. To, że Gamper zapodał taki czy inny wątek to jest jego
          prawo. I czy temat jest "głupi", czy "mądry" to już zostaw do dyspozycji
          uczestników forum - albo będą odpisywać, albo nie. Natomiast Ty zacząłeś
          spełniać rolę cenzora co w obecnych czasach mnie nie dziwi. Jednak zważ, że
          może się ktoś w końcu wkurzyć na Ciebie.
    • Gość: autor Ośla ławeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=33007692
      • piwo_nuklearne Re: Ośla ławeczka 12.12.05, 08:15
        Przy tak świetnej orientacji może wiesz co się stało z drugim postem w wątku "z
        forum-Rzezszów"?
        Piwko go widziało, był od signal00, a od wczoraj zniknął bez śladu. Nawet nie
        ma, że usunięty z powodu itd.?
        • Gość: gamper Re: do mordaratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 08:49
          jesli do mnie pijesz to musze cie rozczarować...:-(
          nie błądzę po rzeszowskich forach w przeciwieństwie do niektórych.
          • Gość: voyto Re: do gampera-lampucera IP: *.aster.pl 12.12.05, 10:01
            ja natomiast słyszałem że błądzisz po publicznych szaletach i wpadasz w
            kompleksy odglądając fujarki innych mężczyzn, że ci nie urosło
            • Gość: gamper Re: do vyjotoku-lampucera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 10:43
              wiem że sam biegasz ale nie próbuj mnie w to szamno wciągnąć.
              ja w przeciwueństwie do ciebie nie mam takich kompleksów.
              zal mi ciebie. natura dla ciebie była zapewne niemiłosierna:-)
              przykro mi............
          • piwo_nuklearne Re: do mordaratora 12.12.05, 11:05
            Gość portalu: gamper napisał(a):

> jesli do mnie pijesz to musze cie rozczarować...

A ty jesteś "autor"? Ty napisałeś post "Ośla ławeczka", pyskaty dupku?
            • Gość: gamper Re: do mordaratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:01
              nie denerwuj się pónkó!
              złość piekności szkodzi:-)
              ups. przepraszam! tobie juz nic nie zaszkodzi........:-)
    • Gość: grypsio Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:09
      uprzejmie informuję, iż wydrukowałem niniejszy temat i odpowiedzi, a nastepnie
      zaniosłem do dzielnicowego coby porządek zrobił
      • Gość: voyto Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.aster.pl 12.12.05, 22:20
        brawo za inicjatywę! tez bym sobie życzył, aby takie draństwo wyeliminować,
        popieram w 100%. Adres i nazwisko do wiadomości komendy
        • Gość: voyto Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.aster.pl 12.12.05, 22:22
          polecam tez drugi link, w oczywisty sposób stanowiący uzupełnienie:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=33250469
          tam nawet groźby się pojawiają. Tak trzymać!!! a zapanuje jako taki poziom na
          forum
          • Gość: gamper Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 06:32
            zgadza się! a wtedy wszystko wyjasnimy. Kto za kogo sie podaje!!!
            Wyjaśnimy usuniete posty gdzie jeden pan dziwnie podswiadomie uzywa pewnego
            słowa. Wyjasnimy nicki jak upowiec itp.
            Widze grypsio ze sie przydałeś!!!
      • Gość: gamper Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:51
        to był gryps????????????
      • Gość: gamper Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 06:17
        I zrobimy porządek:-)
      • Gość: gamper Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 07:18
        :-)
      • Gość: gamper Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 11:19
        no grypsio, udziel się jeszcze.....
        taka cisza i pustka
    • Gość: cien Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 10:18
      Czy wrogów (masonów i cyklistów) wyczytałeś w opracowaniach Jędrzeja Giertycha?
      • Gość: gamper Re: DO "MODERATORA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 06:48
        Nie! W pisamch Św. S.Pelczara:-)
        Czy ta odp. cie zadowala?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka