Gość: GORCZES IP: *.one.pl / 10.0.0.* 10.11.02, 23:14 Co sądzicie o tej uczelni?!?!-ja mysle że jest spoko!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stan Re: WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA IP: 64.114.128.* 11.11.02, 05:11 ta "uczelnia" to scam, mamy takie uczelnie w kanadzie, ludzie investuja 10 do 20 tysiecy dolarow a pozniej sa bez pracy. falszerstwo polega na tym zerobia kase na ludziachktorzy sie lodzazeznajda prace, taka sama "uczelnia" jest w wielu innych miastach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blus Re: WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 10:01 Gość portalu: stan napisał: > ta "uczelnia" to scam, mamy takie uczelnie w kanadzie, ludzie investuja 10 do > 20 tysiecy dolarow a pozniej sa bez pracy. falszerstwo polega na tym zerobia > kase na ludziachktorzy sie lodzazeznajda prace, taka sama "uczelnia" jest w > wielu innych miastach popieram!!!!!!!!!!!! kicha do kwadratu!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gorczes Re: WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA 31.12.02, 13:08 -No fajnie ,to powiedzcie jeszcze o uczelni idealnej!!!-która nia jest według Was?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA IP: 62.233.163.* 22.02.03, 19:13 gorczes napisał: > -No fajnie ,to powiedzcie jeszcze o uczelni idealnej!!!-która nia jest według > Was?... Czesc! Najlepsze w Polsce uczelnie techniczne to: Politechnika Warszawska, Akademia Gorniczo-Hutnicza w Krakowie. Uniwersytety: Warszawski i Jagiellonski. Najlepsza uczelnia ekonomiczna to Szkola Glowna Handlowa w Warszawie. Zobacz rankingi Wprost i Rzeczpospolitej. WSAiZ w Przemyslu jest jedna z lepszych wyzszych szkol niepublicznych, ale na Podkarpaciu a nie w Polsce. Zycze jej jak najlepiej. Pozdrawiam Rychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorczes Re: WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA IP: *.one.pl / 10.0.0.* 04.03.03, 17:08 Witam !!! >no tak masz racje z tymi szkołami owszem są dobre, ale ile one juz istnieją lat ? - i nie ma co porównywać tych szkół z WSAiZ - ale jak sam stwierdziłeś w podkarpackiem jest jedną z lepszych niepaństwowych szkłół wyższych !!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA IP: *.bj.uj.edu.pl 05.03.03, 17:34 Gość portalu: gorczes napisał(a): > Witam !!! > >no tak masz racje z tymi szkołami owszem są dobre, ale ile one juz istnieją > > lat ? - i nie ma co porównywać tych szkół z WSAiZ - ale jak sam stwierdziłeś w > podkarpackiem jest jedną z lepszych niepaństwowych szkłół wyższych !!! > Pozdrawiam. Czesc! Dokladnie tak tamte szkoly maja za soba wiele lat. WSAiZ jest mloda i POTRZEBNA w P-slu !!! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzela Re: WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA IP: *.one.pl / 10.0.0.* 22.02.03, 12:03 Ta szkoła jest OK - ja jestem z niej bardzo zadowolona ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjo_log Re: WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 10:15 Im ładniejsza reklama szkoły prywatnej , im ładniejszy folder reklamowy, tym gorsza szkoła !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorczes Re: WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA IP: *.one.pl / 10.0.0.* 04.03.03, 17:10 a powiem panu ,że nie zawsze chodz czasem to prawda, najbardziej reklamowana obecnie na podkarpaciu jest WSIZ - rzeszowska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA IP: *.one.pl / 10.0.0.* 04.03.03, 17:15 Ja byłem raz w tej szkole przez przypadek, ale musze powiedzieć, że jest całkiem fajna .tzn wygląd, a jeżeli chodzi o poziom..., to powiem tak, zam kilku fajnych ludzi z tej szkoły - są naprawde super...POZDRAWIAM I DUŻO DOBREGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyber Re: WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI I ZARZĄDZANIA IP: *.one.pl / 10.0.0.* 04.03.03, 17:30 jest git! Odpowiedz Link Zgłoś