Gość: subiekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:11 Kiedy zarejestrował pan działalność gospodarczą a od kiedy sprzedawał pan kasety choćby studniówkowe? Czy termin rejestracji nie jest o wiele późniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lex Re: Pytanie do radnego Oleszka IP: *.mcon.pl 20.02.06, 20:43 haha, no własnie.......wytłumaczyć się proszę, matura to nie wszystko aby być uczciwym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wokulski & Rzecki Re: Pytanie do radnego Oleszka IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 20.02.06, 21:35 Nie wiem, jak to z Oleszkiem było: jeśli zmoczył, walnąć po d..., ale mnie ciekawi, czy "subiekt", to nie jest przypadkiem ten subiekt wzrostu Napoleona, który swego czasu brał już samorządową kasę, choć nie powinien, bo interes nie był jeszcze "przepisany" na subiektową, a i z lokalem były jaja, bo zamiast powrócić na przetarg (nowy), był bez niego przez osobę (chyba) nieuprawnioną użytkowany?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Przemyskie moczary IP: *.mcon.pl 21.02.06, 07:45 A dajcie znać do prokuratury madrale.Napoleon był wielkim człowiekiem choć niskiego wzrostu.Więc porównywanie Subiekta do Napoleona skutkuje tylko efektem wizualnym.Nie mozna już było porównac do kogoś bliskiego niektórym w Polsce.Po wzorce zachodnie sięgać? Radny Oleszku broń się !!! Jak masz czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MNZP Re: Pytanie do radnego Oleszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:37 Od jednego "Ligowca" słyszałem że ma się ukazać artykuł w Newsweeku na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
temid Re: Pytanie do radnego Oleszka 23.02.06, 18:28 BRAWO!! - Kampania samorządowa - rozpoczęta!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś