Dodaj do ulubionych

Pytanie do radnego Oleszka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:11
Kiedy zarejestrował pan działalność gospodarczą a od kiedy sprzedawał pan
kasety choćby studniówkowe? Czy termin rejestracji nie jest o wiele
późniejszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: lex Re: Pytanie do radnego Oleszka IP: *.mcon.pl 20.02.06, 20:43
      haha, no własnie.......wytłumaczyć się proszę, matura to nie wszystko aby być
      uczciwym
      • Gość: Wokulski & Rzecki Re: Pytanie do radnego Oleszka IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 20.02.06, 21:35
        Nie wiem, jak to z Oleszkiem było: jeśli zmoczył, walnąć po d..., ale mnie
        ciekawi, czy "subiekt", to nie jest przypadkiem ten subiekt wzrostu Napoleona,
        który swego czasu brał już samorządową kasę, choć nie powinien, bo interes nie
        był jeszcze "przepisany" na subiektową, a i z lokalem były jaja, bo zamiast
        powrócić na przetarg (nowy), był bez niego przez osobę (chyba) nieuprawnioną
        użytkowany?...
        • Gość: Obiekt Przemyskie moczary IP: *.mcon.pl 21.02.06, 07:45
          A dajcie znać do prokuratury madrale.Napoleon był wielkim człowiekiem choć
          niskiego wzrostu.Więc porównywanie Subiekta do Napoleona skutkuje tylko efektem
          wizualnym.Nie mozna już było porównac do kogoś bliskiego niektórym w Polsce.Po
          wzorce zachodnie sięgać?
          Radny Oleszku broń się !!! Jak masz czym.
    • Gość: MNZP Re: Pytanie do radnego Oleszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:37
      Od jednego "Ligowca" słyszałem że ma się ukazać artykuł w Newsweeku na ten
      temat.
      • temid Re: Pytanie do radnego Oleszka 23.02.06, 18:28
        BRAWO!! - Kampania samorządowa - rozpoczęta!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka