Dodaj do ulubionych

dobry dermatolog w Przemyślu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:12
Podpowiedzcie mi u jakiego dermatologa mozna skutecznie wyleczyć trądzik.
Oczywiscie chodzi mi o prywatny gabinet, bo w przychodniach byłam już chyba
wszytskich. A może przy okazji jakaś dobra kosmetyczka??
Wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • kudlacz64 Re: dobry dermatolog w Przemyślu 04.05.06, 14:46
      A może najpierw spróbujesz u endokrynologa, bo slyszalam, że przyczyną trądziku
      są hormony więc możesz spytać.
      • Gość: mikusia Re: dobry dermatolog w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:05
        Dzieki za podpowiedź ale juz byłam i nic
    • maxenmilian Re: dobry dermatolog w Przemyślu 04.05.06, 15:29
      Trzeba pójść do jakiegokolwiek dermatologa i on powie co trzeba robić ...
      Osobiście polecam panią dermatolog w przychodni OPTIMA na św. Jana . Przyjmuje
      we wtorki o ile się nie mylę ...
      • Gość: mikusia Re: dobry dermatolog w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:30
        Chyba nie czytasz co piszę, byłam nawet nie u jakiegokolwiek ale swego czasu
        obeszłam wszytskich. Dzięki za podpowiedź
        • Gość: ona Re: dobry dermatolog w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:28
          skoro byłaś u wszystkich to o kogo pytasz? Radzę trzymać sie jednego, trądziku
          nie wyleczysz jednorazową wizytą.
          • Gość: mikusia Re: dobry dermatolog w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 13:36
            To że byłam u wielu lekarzy nie znaczy że po jednej wizycie!!! Mam juz trochę
            lat i doświadczeń w tym zakresie. Prosze o porade co do dermatologa a nie
            ocenianie mojego dotychczasowego leczenia
            • Gość: nieżyt Re: dobry dermatolog w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:48
              Spróbuj u dr.Mikuły,przyjmuje u "szpaka".
              • Gość: gość Re: dobry dermatolog w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:24
                Również polecam panią dermatolog przyjmującą w Optimie. We wtorki chyba od 16.
                • Gość: Zbychu z Przemysla Re: dobry dermatolog w Przemyślu IP: *.mcon.pl 06.05.06, 04:15
                  Tylko Rysiuniu może pomóc, to geniusz!!!!Poczytaj niecnoto!Nie chodzi o miasto,
                  chodzi o prywate.Co jeszcze chcesz?Ma adres rozsądnego psychodermatologa.Chcesz?
                  A Wy szanowni spadać do prasy.Tam mozna reklamowac kogoś!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: nieżyt Re: dobry dermatolog w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 07:49
                    Jedak Zbychu,powinieneś się wysiusiać!
                    • Gość: Zbychu z Przemysla Re: dobry dermatolog w Przemyślu IP: *.mcon.pl 06.05.06, 11:45
                      Nie wiem dlaczego tak sądzisz Szanowny Niezycie?Takie zapytanie to czysta
                      komercja.A Ty "stary wyjadacz" forumowy dajesz sie na to nabrać.Twój wybór,
                      tylko do ciemnej cholery rób to za swoją kasę i cierpliwość.
                      • Gość: ona Re: dobry dermatolog w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:36
                        dr Gąska , poniedziałki i czwartki po południu, Wałowa. Zna skuteczne metody,
                        ostrzegam że lek nie jest tani, miesieczna kuracja ok 200 zł , ale skutecznosc
                        100 % o ile masz zdrowa wątrobę.I psyche.
                        • Gość: ona Re: dobry dermatolog w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:41
                          Zapomniałam o czymś. Ta sama porade uzyskasz bezpłatnie, na Sportowej.
                          Zasugerowałam sie prywatnym gabinetem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka