Dodaj do ulubionych

Gdzie jest program wyborczy R. Chomy?

IP: *.mcon.pl 06.11.06, 18:18
Prezdyent R.Choma obwiesił się plakatami, bilbordami po mieście i nic poza
tym. A gdzie konkretny program? Nie przedstawił do tej pory nic konkretnego.
Ani żadnego wywiadu nie udzielił.
Co innego radny M. Rząsa, który udzielił wywiadu dla serwisu e.przemysl.info.
To pokazuje, że przemyska władza karierowiczostwem stoi. Ale mam nadzieje, ze
już niedługo legnie.

I jeszcze raz się zapytam, gdzie jest program Roberta Chomy?
Ot, przemyskie łże-elity.
Obserwuj wątek
    • demon1903 Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? 06.11.06, 18:52
      Pan Prezydent R. Choma albo "wie" co robi albo udaje że nie wie...
      Co do wywiadów, to gdyby np. ktoś z mediów kościelnych się zainteresował się nim
      z pewnością by go udzielił. Zresztą po co mu to!!! On podpiera się stokiem wraz
      z obwodnica tak, jakby pieniążki miał wyłożyć z własnej kieszeni. Nie ma po za
      tym własnych argumentów jak i planów perspektywicznych po za obsesją utrzymania
      stołka Prezydenta. Pisałem już kiedyś o byłym Prezydencie Przemyśla, nieżyjącym
      już do którego upodobnia się ze swoim działaniem Pan R. Choma. Jest jednak mała
      różnica... By być podobnym trzeba należeć do zakonu "cywilnego" Zresztą juz nie
      daleka droga ku temu.
      Co do Marka Rząsy, facet całkiem inny jakby nie z tego "układu" władzy w
      Przemyślu. Bezstronny, uczciwy, otwarty, chętny, mający pomysły oraz co
      najważniejsze!!! Mający swój program, który w razie wygranej na pewno spełni !
      • Gość: Robin Hood Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:00
        Tak właśnie wygląda kampania wyborcza Marka Rząsy na tym forum. Teksty jak z
        najlepszej propagandy PRL: Choma całkiem czarny, brzydki i smołą umazany a Rząsa
        niczym gołąb biały zlatuje tu do nas z gałązką oliwną w łapce, aby przynieść
        wieczne szczęście mieszkańcom Przemyśla. Blee.
        • Gość: Zegarek Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.mcon.pl 06.11.06, 21:26
          Robin Ty dupowłazie chomy. Daj sobie siana.
          • n0rek Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? 07.11.06, 11:38
            albo tanie teksty pod adresem zwolennikow Chomy;)
            to ze rzasa udzielil wywiadu dla serwisu e.przemysl.info to fajnie ale troche szkoda ze ten serwis nie dziala:|
            zrozumcie ze sa dwa obozy i zaden z nich nie przekona drugiego, idzcie do urn i tam dajcie upust swoim decyzjom
            • Gość: Pierwszy Urzędnik Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.chello.pl 07.11.06, 20:49
              Najlepiej pisać posty i samemu sobie na nie odpowiadać. To objaw chorobowy.
              A "portal" e-przemyśl info to takie szanowane, powszechnie dostępne i masowo
              czytane medium, że aż strach. Świetne miejsce wybrał sobie p. Rząsa na
              prezentację programu wyborczego :)

• Gość: JP II Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.mcon.pl 07.11.06, 20:57
              Towarzysze (PiS-uary i Platformersy) - ogłośmy juz przedwyborczą ciszę. Jaśku
              Draus już wskazał,swoim pseudosondażem,kogo należy wybrać i kto ma wygrać. Mogę
              dla przeciwwagi ujawnic wyniki innego sondażu: frekwencja wyborcza - 42 procent
              (u Jaśka D. - 62),wyniki: Choma - 43%(u Jaśka - 70), Rząsa - 27%(u Jaśka -
              17),Kulej - 14%, Kurzywilk - 11%, Paluch - 4% proc., Pasierbski - 1 proc. Jeśli
              w drugiej turze elektorat przegranych wesprze Rząsę, to może byc bardzo
              ciekawie!
              • n0rek Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? 07.11.06, 23:33
                kazdy sondaz przedstawia co innego;]
                • Gość: mat Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:30
                  nie podoba mi się Choma ,miałem głosowaćna Rząse ale jak dowiedziałem się że
                  załatwiał komuś prace to już w niego zwątpiłem i to ma być uczciwy człowiek??
                  • Gość: Prawdziwymężczyzna Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:59
                    Może coś więcej na ten temat?
                    • Gość: Joe Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:50
                      Idę o zakład, że nie będzie nic więcej na ten temat!
                      • Gość: mat Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:43
                        więcej, więceji i więcej.Wam ciągle mało przecież nie mogę tego napisać bo
                        szkoda chłopaka
                        • temid Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? 08.11.06, 15:13
                          Rząsa to równy gość, zagłosuję na niego i Wam też Go rekomenduję.
                        • Gość: Joe Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:24
                          No śmiało napisz!
                          • Gość: genek Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:44
                            moim zdaniem tylko Pasierbski
                            • Gość: nieżyt Tutaj!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:56
                              Rządzić znaczy służyć!
                              Czyz to nie piekne?
                              Przez kolejne cztery latka!!!!!!!!!!!!!!!
                              • Gość: voyto Re: Tutaj!!! IP: *.chello.pl 08.11.06, 19:12
                                program chomy jest w norze podobnie jak sama choma...wszak chomiki zimą
                                zakopują się głeboko w piasku czekając wiosny
            • Gość: Lukrecja Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:50
              Panie Norek, serwis "eprzemysl" działa i już sam fakt wywiadu z Markiem Rząsą
              świadczy o tym. Proszę byc obiektywnym i nie bronić swojego serwisu (coraz niżej
              upadającego "Przemysl24") gdzie kompletnie nic się nie dzieje. Na głównej
              przepisujecie tylko wiadomości ogólno znane bez żadnych komentarzy.
              Brak felietonów a forum woła o pomstę do nieba! Kaszana razem z ...
              To że jest Pan fanatykiem Chomy powinien Pan wykorzystać przy pomocy swojego
              admina na P24 chyba. No coż na tym serwisie nie wolno o takich rzeczach pisać,
              gdyż admin tego serwisu nie jest Przemyślaninem i ma to w dupie czym miasto stoi.
              Bardziej go obchodą Pikulice od naszego miasta.
              • n0rek Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? 08.11.06, 19:57
                prosze, juz dziala, brawo:)
                ale jak nadrobicie straty tych ogromnych mas userow ktorzy chcieli poczytac wasz jakze powazany i wspanialy serwis?;]
                nie bronie p24 i watpie zeby alienowi bardziej lezaly pikulice na sercu niz przemysl:>

swoja droga myslalem ze eprzemysl jest tragicznie zrobiony... do czasu jak zobaczylem stronke marka rzasy;]

a fanatykiem Chomy jak najbardziej nie jestem, po prostu widze co zrobil dla miasta i mam zamiar na niego glosowac, tyle:)
    • Gość: J-23 Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:29
      Jak to gdzie ma program - w d ....pie, tak jak mieszkańców
      Miasta !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ppp Re: Gdzie jest program wyborczy R. Chomy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:42
      jak gdzie na stoku narciarskim!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka