gonzales131 01.03.07, 13:08 fort oczami dresa.... prosze o uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suka Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.ptvk.pl 01.03.07, 13:19 Nie lubie tej knajpy . Tam się idzie jak już wszystko zamknięte, po to żeby popatrzeć na zapitych, śpiących na stołach kolesi i samemu się dobić na koniec. Fakt że próbują tsam robic jakies koncerty ale warunków nie\stety tam nie ma . Jak ktoś gra to jest taki huk że nic nie słychać. I jescze jedno - strasznie tam śmierdzi. Próbowałem tam chodzić ale ciuchy po takiej wizycie tak niemiłosiernie cuchną że mozna pawia puścić. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales131 Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... 01.03.07, 13:26 Suniu , wpasnj kiedys przed godzina 24-ta, z pewnością znajdziesz trzeźwych i normalntch, ale to wymaga odłożenia wizyty w Cinema ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suka Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.ptvk.pl 01.03.07, 13:41 chciałes opinii, więc czemu teraz mnie obrażasz? Cinema to knajpa w której jeszcze nie byłam więc poglądu na jej temat nie mam , choć słyszałem sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales131 Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... 01.03.07, 13:47 wybacz, dzieki za głos. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.ptvk.pl 01.03.07, 13:30 fakt ze dymu z papierochów dużo, ale jest to jedyna knajpa w przemyślu gdzie leci konkretna muza. Koncerty to wielki + nawet jesli akustyka nie jest idealna, choć poza tym, nie idzie się tam na koncert piano tylko na rockowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bv Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.ptvk.pl 01.03.07, 15:07 A co Ty się suka (co za nick!) spodziewałaś, że po 12 wszyscy będą odświeżeni i rześcy, że będą prowadzić przy lamce wina kulturalne rozmowy, np. o "wyższości sztuki Opałki nad konceptualną sztuką Wasilija Kandijskiego"! Wyluzuj, lokal jest jaki jest. Ja ta mam miłe wspomnienia z tego pubu. Poza tym zapominacie, że w lecie jest ogródek z grillem. Zapewniam, że pod parasolami nic nie śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.ptvk.pl 01.03.07, 16:09 zgadzam sie z wszystkim co napisala suka i dodam ejszcze ze kibel to powinien zamknac sanepid. W zasadzie fort to zwykla melina a jej jedyna zaleta jest to ze bywa otwarty kiedy wszystko inne ejst zamkniete. Fort = shit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bv Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.ptvk.pl 01.03.07, 16:17 No to spieprzać i nie chodzić do fortu - proponuję. Nikt suki i dresa tam nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.ptvk.pl 01.03.07, 22:40 dres to ty cieciu mozesz nosic kiedy idziesz na bazar majtki sprzedawac:) ps. spora czesc towarzystwa fortowego wyglada na mocno niedomyta:) ps2. bylem kilka raazy i juz tam nie chodze aby wlasnie nir przebywac w jednym pomieszczeniu z takimi burakami jak TY szanowny bv (naczelny prostaku i imbecylu tego forum). Nie wysilaj swego skromnego mozdzku i nie odpisuj Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales131 Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... 02.03.07, 10:42 BOBEK, czemu piszesz takie pie..ty, a kto kibel doprowadził do takiego stanu?? Pomysl czasem!! Idzie dres, ledwo widzi,ledwo słyszy szcza gdzie popadnie i jeszcze lustro zapie....... pomysl nad tym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.dhv.pl 01.03.07, 16:58 a dokładnie to gdzie jest ten pub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tik - Tak Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.mcon.pl 01.03.07, 17:54 No to poczytałem edukacyjnie.Kilku obwiesi wyzywa się od...Jak można potem miec dobre zdanie o takim, czy innym klubie. W nawiasie zapytam co znaczy słuchac muzyki?Co to takiego słuchanie?Co znaczy muzyka?Stary palant ze mnie, ale teżbym posłuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiedoszłyKlient Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:00 to już wiem, jakie bary omijać. Za fort dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc-maniak Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:49 Masz rację, po poziomie wypowiedzi w tym poście widać co to za bar a jeżeli jedynym plusem jest to że jest otwarty do późna to informuję, że na niektórych dworcach szalety są otwarte całodobowo a klozet babcie sa sympatyczniejsze od ryzego Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales131 Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... 02.03.07, 11:00 poziom wypowiedzi jest taki jak widać z tej prostej przyczyny iż w forum biorą udział przeciwnicy Fortu, ps. babcie klozetowe mają na pewno wiele innych ciekawych cech:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.netcontrol.pl 02.03.07, 14:45 melina, tyle mozna o tym miejscu powiedziec... smierdzi, brudno, papierosowy smog pod sufitem... no ale kazdy lubi co innego, jezeli ktos sie w takim brudzie wychowal to takie warunki mu odpowiadaja... podsumowanie - trzymac sie z daleka swoja droga potrzeba w Pslu jakiejs porzadnej knajpy dla 'ludzi na poziomie', niby jest Wyrwi, aczkolwiek to jeszcze nie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.mcon.pl 02.03.07, 17:05 Nie od dzis wiadomo, że dresiarze do Fortu wstępu nie maja - a jak juz jakis sie pojawi to wychodzi w asyście ochrony. Fort to typowa knajpa dla sudentów i tzw. śreniego pokolenia(średnia pomiędzy 20-30 lat). To mówi samo za siebie. Przekrój spoleczny? Hmm od w/w studenta po dyrektora oddziału dużego banku - chociaz nie każdy tego ostatniego zna. I o czym to świadczy - mianowicie o braku jakiejkolwiek pozy ze strony klientów. Ludzie, którzy tam przesiaduja nie przychodzą pochwalić się nowym łańcuchem na szyji od tata, najnowszym modelem samoprzekonania o swoim "co to nie ja" - od mamy czy marką lateksowo- plastikowej odzieży zakupionej za pieniądze w/w, namowa pani z pierwszej strony okładki jakiegoś czasopisma dla idotów. Jeżeli zas ktos szuka towarzystwa ludzi z którymi mozna porozmawiać o wszystkim, bez obawy, to fort jest właśnie tym miejscem. W sytuacji skrajnej czyli takiej gdy koleś lub kilku poważnie chciałoby poszaleć wyjście jest proste - przez drzwi, oczywiście dla nich. W innym przypadku jest Bezpol oraz stali klienci (dobre chlopaki :]) Oczywiście bez chamstwa. Uwierzcie, że nikt nie jest w stanie przebić się przez 30 najwierniejszych swojej knajpie facetów. A że jest napalone - no cóz: nie ma dymu bez ognia. Gdy rząd wprowadzi zakaz palenia w pubach problem zniknie. Podobnie jak w tysiącach podobnych miejsc w kraju. Kończąc - Fort to zdecyzdowanie najlepszy pub w mieście (w oczach klienta - mnie). Ciekawy wystrój (wzorowany na knajpkach krakowskiego rynku plus inwencja właścicieli), rewelacyjna muzyka (jazz, rock, blues), koncerty (w miarę często), miła obsługa (to rzadkość w innych miejscach - mozna spokojnie porozmawiac i pośmiać się w ich towarzystwie) i wreszcie rewelacyjni ludzie tworzący klimat tego miejsca - nigdzie indziej niespotykany. Osobiście przypomina mi się stary Hubal a z obecnych miejsc - Akwarium. Polecam wszystkim ceniącym klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.netcontrol.pl 02.03.07, 18:02 niżej już upaść nie można, reklamować swój pub na małym przemyskim forum internetowym panie "kliencie" buhehe pozatym nie musisz wyładowywać się z powodu swoich kompleksów na tym forum, boli Cie że w miejscach na wyższym poziomie bywają nie tylko "Ludzie, którzy tam przesiaduja nie > > przychodzą pochwalić się nowym łańcuchem na szyji od tata, najnowszym modelem > samoprzekonania o swoim "co to nie ja" - od mamy czy marką lateksowo- > plastikowej odzieży zakupionej za pieniądze w/w, namowa pani z pierwszej strony > > okładki jakiegoś czasopisma dla idotów." ale również osoby na poziomie, na ktorym ty niestety nigdy nie będziesz :))) hehehe wiekszosc 'malych ludzi' z 'malego miasta' niestety na zawsze pozostana malymi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby zamora Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.netcontrol.pl 02.03.07, 18:18 klient ty byles kiedys w krakowie? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.mcon.pl 02.03.07, 19:00 Zdecyduj sie na jednego NICKA małgosiu bo chyba cos cię swędzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby zamora Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.netcontrol.pl 02.03.07, 21:42 <hahaha> widze że Bóg wszystkowidzacy sie odezwal co za dno ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: 82.160.30.* 02.03.07, 22:58 jeśli chodzi o dno to jest nim uważanie się za jakiegoś pieprzonego krytyka i szukanie sobie problemu.. zanim się jeszcze zamówi piwo.. Fort nie jest jakąś kawiarenką - od dawna wiadomo, że dzieją się tam rzeczy różne, co wynika z samego faktu, że to knajpa.. a w knajpach z natury rzeczy różne historie się dzieją.. Jest tam kilka rzeczy które mogą naprawdę przeszkadzać, szczególnie ten śmierdzący dym ale przedmówca wspomniał ,że to będzie trwało do czasu.. co do ludzi to jest to miejsce publiczne i w sumie zbiera się tam bardzo mieszane towarzystwo... każdy by wolał, żeby przychodzili sami bezproblemowi i kulturalni goście ale na taką selekcję nie ma co liczyć - chociaż by przez opłacalność prowadzenia pubu - nie mówiąc, że próżno szukać takich porządnych klientów.. na tym forum już widzę takich kilku mądrali którzy nie powinni tam zaglądać bo kłania się syndrom "ja z Warszawki i ten pub to za słaby".. jak jesteście tacy mądrzy to sami załóżcie pub i uporajcie się z takimi debilami jakimi w większości sami jesteście.. ciekawe jak długo poprowadzicie interes.. z tego co widzę, to Rydzy robi co może, żeby było OK w pubie i chwała mu za to.. stara się znaleźć jakiś kompromis żebyście WY idioci mogli też tam posiedzieć więc dlaczego wam znowu źle??.. może SING będzie odpowiedniejszy - a może GROTA?? to coś dla WAS!! Fort ma pewne wady ale i tak to najlepszy pub w tym mieście, dość specyficzny klimat, muzyka i ciekawi ludzie - to moja subiektywna ocena.. Odpowiedz Link Zgłoś
papla_82 Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... 03.03.07, 13:25 Drogi Gonzalesie gratuluję pomysłu: Fort oczami dresa... EKSCYTUJĄCE. Liczyłeś pewnie na zaskakująco wylewne i wyczerpujące komentarze kierując się do tej jakże wysoko uklasyfikowanej grupy społecznej. Niewiem czy czujesz się usatysfakcjonowany i dopiesciłes swoje EGO, dlatego nastepnym razem polecam: Fort oczami działaczy PiS-u - może będzie CIEKAWIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales131 Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... 03.03.07, 13:31 moje ego nie jest w pełni dopieszczone i chetnie skorzystam z Twoej pomocy paplo:) co do drugiej czesci wypowiedzi, hmmm. można oczami PiS-u,PO, SLD, czy LPR, a co za różnica? wsyztski jedno . pa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hheheh Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.ptvk.pl 04.03.07, 22:44 dzialaczy Pisu? a moze to ty marcinku przypadkiem tak fortu bronisz hehehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec ryży Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:50 Ta knajpa to CHyży Rój na Cichej Lipie Odpowiedz Link Zgłoś
impro Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... 03.03.07, 14:01 wszystkim dresom dziękujemy za uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samba Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... IP: *.ptvk.pl 03.03.07, 15:20 chciałes Gonzalesie taniej reklamy knajpy ale Ci nie wyszło. Niestety jeszcze sie taki nie urodził co by każdemu dogadził, więc Rydzy też nie ma na to szans. Zresztą nie oszukujmy ten lokal nie jest idealny, choć pewnie ma zalety skoro wielu ludzi tam przesiaduje. Ja nie lubię pewnych nawyków tamtejszej klienteli dlatego też nie uczęszczam do tego lokalu, ale szczerze mówiąc nie ośmieliłabym się zapytać o zdanie ludzi z tego forum na temat mojej ulubionej knajpki. Nawet żeby była najwspanialsza to i tak znajdą się malkontenci. Dlatego zastanów się następnym razem zanim zadasz jakieś pytanie na forum. Czy wytrzymasz krytykę? Czy znów z kolegami będziesz obrażał wszystkich którzy maja odmienne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales131 Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... 03.03.07, 15:58 droga Sambo, najlepsza reklama (tanią jak piszesz ) jest fakt iż uczestniczysz w dyskusji :) krytyka jest dobra, wiec prosze śmialo lecz ni ja ja musze wytrzymywac, gdyz jestem jednym z klientów. i dla jasności , moje zdanie, knajpa jest świetna ( bo chyba jeszcze sie nie wypowiedziałem )... ps. temat rozmowy także został opacznie zrozumiany-szkoda. Samba... mów jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
rubinek5 Re: PUB Fort XXII u Ojca Ryżego... 03.03.07, 17:27 Jasne Gonzales knajpa jest super, atmosfera fajna. Odpowiedz Link Zgłoś