Gość: rena IP: 83.19.253.* 12.03.07, 15:13 prosze napiszcie gdzie jest prywatny gabinet Pani dr. Fudalowej, wiem że na zasaniu, ale prosze o adres i czy można się rejestrować telefonicznie, prosze o numer z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalinska Re: dr. Fudali 12.03.07, 15:34 016 670 61 68, przyjmuje na 3go Maja, ale nie znam numeru, jadac od strony mostu to taki duzy dom po lewej stronie, zaraz przed skretem na Kazanów, na dwiaqch jest tabliczka. Zreszta jak zadzwonisz to pani wytlumaczy ci dokladnie:) Aha, i jesli zalezy ci na czasie to dzwon jak najszybciej-ja ostatnio musialam czekac ponad miesiac na pierwszy wolny termin-no ale to tylko byla wizyta kontrolna,jak cos pilnego, to moze da sie przyspiszyc. PS dobry wybor, ja jestem z niej zadowolona:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna2002 Re: dr. Fudali 12.03.07, 18:08 Zgadzam się dobry wybór. Pani Doktor jest naprawdę bardzo dobra i miła. Ja od paru lat nie mieszkam w Przemyślu, ale wcześniej chodziłam do Niej i do dziś z sentymentem wspominam tamte wizyty. Polecam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cfaniaczka Re: dr. Fudali 12.03.07, 23:03 popieram, sympatyczna kobietka, spełniająca moje podstawoe kryterium w wyborze gina (płeć, jak słyszę , że prawdziwym ginem ma byc facet rodzi się we mnie bunt - gdy pomysle o dr Fudali, niesprawedliwe, głupie teorie). Jak najbardziej jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
cfaniaczka Re: dr. Fudali 12.03.07, 23:13 haha, wykorzystam moment bo pewnie Pani dr Fudali tu zaglądnie - badanie sutków pod katem wycieku jest naprawdę hardcorowe, i kobitki liczą na więcej wyczucia niż u dżinów- facetów :))) plissss, proszę pogłowkować, bo strach zdjąc stanik nadal hahah. Serdecznie pozdrawiam :)))))I tak przyjdę, in cognito:) Odpowiedz Link Zgłoś