Dodaj do ulubionych

szukam dobrego geodety

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:53
Mam prośbę,potrzebuję dobrego i w miarę taniego geodety w przemyślu.Znalazłem
kilka ogłoszeń w życiu podkarpackim,ale wcześniej nie korzystałem z pomocy
geodety więc ciężko dokonać mi wyboru.
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: szukam dobrego geodety IP: *.ptvk.pl 15.03.07, 22:49
      Do jakich celów?
      • Gość: zainteresowany Re: szukam dobrego geodety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:45
        do wytyczenia granic dzialki
    • Gość: uprzejma Re: szukam dobrego geodety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:13
      Dokładnie nie wiem, który geodeta jest dobry czy bardzo dobry i w miarę tani, bo jest ich w Przemyślu sporo i mają rózne specjalizacje. Natomiast jedno mogę stwierdzić na pewno, że nie polecam Pana Jana Szczepańca z firmy Geo- Max z ulicy Klasztornej ponieważ jest niesłownym partaczem i gburem. Nie życzę nikomu wspólpracy z całą tą firmą.
      • Gość: cfaniaczka Re: szukam dobrego geodety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 17:53
        weszłam, by polecic tą własnie firmę, cóż za zbieg okolicznosci, podobno tak
        duzo ich na naszym rynku. Moja opinia jest pozytywna, gburowatości nie
        stwierdziłam :)
        • Gość: Jeden taki... Re: szukam dobrego geodety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:07
          Mirek Korol,mieszka na Węgierskiej.
          • Gość: miki Re: szukam dobrego geodety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 21:32
            arek sowa slowackiego
    • Gość: MAX Re: szukam dobrego geodety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 19:26
      TRUDNY TEMAT
      • yoger007 Re: szukam dobrego geodety 25.10.16, 16:32
        A ja polecę firmę Acram. Może nie są z Przemyśla ale robią dobrze. www.acram.pl tel. 502219652
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka