Dodaj do ulubionych

Strona Radnego

IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 11:19
Pierwszy Radny Rady Miejskiej w Przemyślu ma swoją witrynkę:
www.mrzasa.prv.pl
Zapraszam do odwiedzin.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ticu Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 11:24
      Gość portalu: webmajster napisał(a):

Stronka się NIE OTWIERA!!!
      > Pierwszy Radny Rady Miejskiej w Przemyślu ma swoją witrynkę:
      > www.mrzasa.prv.pl
      > Zapraszam do odwiedzin.
    • Gość: grypsio Re: Strona Radnego IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 11:41
      brawo! pod warunkiem, że stronka będzie aktualizowana
      • Gość: grypsio Re: Strona Radnego IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 11:43
        się mi najbardziej podobało:

Cechy charakteru :
        Pracowitość, konsekwencja w działaniu, wytrwałość, łatwość nawiązywania
        kontaktów, umiejętność pracy w zespole, lojalność, duże poczucie humoru

bo to zupełna moja odwrotność
    • Gość: Gidol Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 09:32
      Pierwszy odważny. Pożyjemy - zobaczymy czy do końca kadencji starczy mu odwagi
      pisać jak głosował, gdzie bywał i czy realizował to, co obiecał. Początek ma
      dobry, ale prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak
      zaczyna!
      • Gość: Nabuhodonozor SRMRZ IP: *.talnet.pl 02.07.03, 12:36
        HIHI, ja bym uważał z tym kończeniem, bo jeden kończy wszyscy widzimy jak.
        Chociaż w jednym jest dobry, w najniższym poparciu społecznym. Ale teraz o
        radnym, obawiam się że to troche w tym demagogi ale podoba mi się publiczność
        osoby publicznej. Gdyby nie gościa lewicowe poglądy może i bym nań zagłosował
        przy następnej okazji. Nabuhodonozor
    • Gość: jerry Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 14:34
      Marek Rząsa jest w porządku,szczególnie spodobało mi się jak nie odpuścił
      p.Janowi Musiał,któremu wydawało się,że nie ma na niego mocnych!
      • Gość: Doxa Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 17:08
        Co do Rząsy masz rację, ale gość wykonał tylko pierwszy krok. Niestety w tym
        kuriewnym mieście nie ma innych odważnych, którzy pogoniliby Musiała. Taki
        frajer i pajac ma się b.dobrze na ciepłej posadce kanclerza. Jak mówi
        przysłowie Pan Bóg sprawiedliwy, ale nie rychliwy. Koniec Musiała nastąpi, oby
        jak najszybciej ( dla dobra PWSZ)
    • Gość: Zgred Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 11:14
      Pierwszy co pokazał twarz, a to w dzisiejszych czasach ważne. Gość chce
      odpowiedzialnie pokazać, co faktycznie w tej radzie robi. Myslę, że to dobrze!
    • Gość: Fax Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 14:04
      Wchodzę!
    • Gość: Cezar Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 12:28
      Wszedłem, zobaczyłem, ładna. Szczególnie krawat Radnego mi się podobał!
    • Gość: dede Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 11:22
      Mam pytanie do Pana Radnego ,co uczynił
      w sprawie muzeum (chodzi o pieniążki ,które
      chcą nam zabrać) lub jakie kroki ma zamiar
      podjąć w tej konkretnej sprawie. Pytam się bo
      na ten temat niema nic na stronie ,i co jaki czas
      strona będzie aktualizowana.
      Pozdrawiam.
      dede
      • Gość: jerry Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 12:58
        Myślę,że zapytać o muzeum to za mało,należy zobowiązać wszystkich radnych do
        nieustępliwej walki o pieniądze, przecież nasze i na nasze muzeum
        przeznaczone. Ten temat powinien zjednoczyć naszych radnych bez względu na
        partyjną przynależność.
      • Gość: Radny z Przemyśla Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 12:55
        Kolego Dede!
        W sprawie muzeum wypowiedziała sie cała Rada Miejska przyjmując jednogłośnie
        rezolucję w tej sprawie. Moje stanowisko przekazałem też dyrektorowi
        Departamentu Edukacji i Kultury Urzędu Marszałkowskiego, z którym rozmawiałem w
        dniu 8 lipca 2003 r. Oczywiście odpowiednia informacja znajdzie się niebawem na
        mojej stronie.
        Pozdrawiam i zapraszam do współpracy.
        P.S. Proszę o kontakt nie na forum, ale na skrzynkę e-mialową.
    • Gość: Ojciec Dyrektor Życzę wytrwałości IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 07:58
      Panie Marku. Pana pomysł jest bardzo prosty, ale zarazem znakomicie wypełnia
      zasadę jawności życia publicznego. Szkoda, że pozostałych radnych nie stać na
      tak odważne posunięcia.
      Niezależnie od tego ile osób będzie odwiedzało Pana witrynę, niech Pan zawsze
      ją aktywnie promuje, dba o jej aktualizację i przedstawia wszystkie swoje
      poglądy i osiągnięcia.
      Życzę wytrwałości.
      • Gość: Radny z Przemyśla Re: Życzę wytrwałości IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 14:32

Dziękuję bardzo Ojcze Dyrektorze i równie serdecznie pozdrawiam!!!!

Gość portalu: Ojciec Dyrektor napisał(a):

> Panie Marku. Pana pomysł jest bardzo prosty, ale zarazem znakomicie wypełnia
        > zasadę jawności życia publicznego. Szkoda, że pozostałych radnych nie stać na
        > tak odważne posunięcia.
        > Niezależnie od tego ile osób będzie odwiedzało Pana witrynę, niech Pan zawsze
        > ją aktywnie promuje, dba o jej aktualizację i przedstawia wszystkie swoje
        > poglądy i osiągnięcia.
        > Życzę wytrwałości.
        • Gość: Bodek Kicha i popelina! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 14:20
          Stron fatalna graficznie, rzadko się otwiera. Pewnie student "robi punkty" u
          dyra.
          Panie dyrektorze-radny - żadnych wad i dlaczego za podwyższeniem pensji dla
          Chomy się Pan wstrzymał od głosu. Miało być na Nie, no tak, ale tak
          bezpieczniej...:))
          Swoją drogą - sukcesów życzę
          Bogdan
          • Gość: Fox Re: Kicha i popelina! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 09:51
            Gość portalu: Bodek napisał(a):

> Stron fatalna graficznie, rzadko się otwiera. Pewnie student "robi punkty" u
            > dyra.
            > Panie dyrektorze-radny - żadnych wad i dlaczego za podwyższeniem pensji dla
            > Chomy się Pan wstrzymał od głosu. Miało być na Nie, no tak, ale tak
            > bezpieczniej...:))
            > Swoją drogą - sukcesów życzę
            > Bogdan

Nie taka straszna kicha, widziałem gorsze. Faktycznie rzadko sie otwiera, a od
            dwóch dni wcale. Trzeba przejść panie radny na płatny serwer (zapłacić można z
            niemałej przecież dietki).
            Podobnie jak mój przedpisarz też życzę sukcesów. Pański sukces to sukces
            miasta, a więc i mój ( mam nadzieję).
            • Gość: Cezar Re: Kicha i popelina! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 13:57
              Co jest ze stronką????????????????????????????????????
              • Gość: Fox Re: Kicha i popelina! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 17:14

>Znowu sie otwiera. Nawet w Nowinach pisali Radny on-line. Zobazcymy jak długo!
                • Gość: Duke Re: Kicha i popelina! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 14:08
                  Waaaassssssssssap!
    • Gość: bat Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 11:08
      Gość portalu: webmajster napisał(a):

> Pierwszy Radny Rady Miejskiej w Przemyślu ma swoją witrynkę:
      > www.mrzasa.prv.pl
      > Zapraszam do odwiedzin.

Każdy powinien działać przy otwartej kurtynie!
      • Gość: LPR Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 15:33
        Rząsa to komuch!
        • Gość: jerry Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 22:53
          Gość portalu: LPR napisał(a):

> Rząsa to komuch!
          No ,moje gratulacje dla LPR-analiza problemu wnikliwa do bólu!
        • Gość: ZChN Re: Strona Radnego IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 09:56
          Brawo LPR, tak trzymać. Polska dla..... krasnali!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka