Gość: Realista IP: *.fobos.net.pl 07.11.07, 19:35 ALE NUDY. ALE NUDY. ALE NUDY NA TYM FORUMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA_Przemyślak Re: NUdy to racja ale może i żałoba??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 21:02 Masz rację! Tu sie nic nie dzieje na tym forum. Być może jest to spowodowane żałobą po przegranej "tych" co już dawno należało tępić? Tych wszystkich właściwie na "K" bo to oni spotykali sie w namiocie nad Sanem a póżniej na ulicy Matejki (na strychu)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: NUdy to racja ale może i żałoba??? IP: *.chello.pl 08.11.07, 06:34 Właśnie miałem o tym napisać :) Nudy są nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni. Ci wszyscy wielcy krzykacze i rzekomi przemyscy patrioci uaktywniają się wyłącznie na okres wyborów i wtedy zaśmiecają forum swoją twórczością, a tak na co dzień to Przemyśl mają w głębokim poważaniu :) Który to już raz? Miałem napisać, że nawet Realista nie tępi już wyciągu, a tu proszę - zaskoczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armagedon Re: NUdy to racja ale może i żałoba??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 07:56 zajebiście nudno!!!!!!!! Koniec kampanii wyborczej spowodował, że ci smęcący o pier..lonej polityce zniknęli. Kundelki patryjne "słusznej" i "jedynej" partii przestały chwalić prezia i mówić o "prowokacjach" jak w latach 45-54. Czysty stalinizm. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany Re: NUdy to racja ale może i żałoba??? IP: 195.117.172.* 09.11.07, 11:14 nie macie pojęcia co to nudy? wystarczy wejść na Przemyśl24 i zobaczyć co to prawdziwe nudy. Tam z braku chętnych kilku właścicieli tego forum piszą sami do siebie i dla niepoznaki używają różnych ników.Tak zgodnego chóru nie ma żadnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś