Gość: Realista IP: 80.55.73.* 27.12.07, 21:41 Kto został napadnięty ostatnio w Singu ( "dostał w ryło bez powodu") lub kto wie, ze kogoś znajomego napadnięto, niech poda przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sing Re: W Singu biją i leją! IP: *.uninet.com.pl 27.12.07, 22:03 Sing - Sing to dyskoteka TANECZNO-BOKSERSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twist and rock Re: W Singu biją i leją! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 22:50 tancerze z singu tak potanczyli,ze az byli przyjmowani w szpitalu MC i 114 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M-jak milosc Re: W Singu biją i leją! IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.12.07, 02:34 Moze osoby ktore nie sa w temacie zamilkna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maku Re: W Singu biją i leją! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.07, 08:20 Ostatni raz byłem w Singu około rok temu. Były tam wówczas jakieś spelunowe kompozycje z butelek pod sufitem, WC wyglądało jak szalet miejski z lat 80-tych, a piwio z beczki o fuuu. Czy coś się zmieniło? Ja jakoś nie mam już ochoty sprawdzać tego osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: W Singu biją i leją! IP: 195.47.201.* 28.12.07, 09:03 I jak mamy przyciągać turystów...jedyny duży klub w mieście (zdawałoby się profesjonalny)- to jak wynika z tego co piszecie szaleciarnia. A gdzie profesjonalna ochrona, monitoring...Leszcze od bójki pewnie nawet 3 lata w więzieniu nie posiedzą! Kiedyś prężnie działał Szalony Młyn, organizowano koncerty, zapraszano gwiazdy - wa teraz pustynia kulturalna. Dobrze, że chociaż jazz jeszcze czasem dycha (ponoć). A gdzie profesjonalnylub jazzowy (takji gdzie byłyby koncerty przynajmniej 2 razy w tygodniu)? Dno...a w takim rzeszowie kilkadziesiąt super klubów na starówce, z czego 20 nowych (max.2 letnich)...ech Odpowiedz Link Zgłoś
kostek88 Re: W Singu biją i leją! 28.12.07, 11:03 Niestety ale w Przemyślu nie ma ani jednej profesjonalnej i bezpiecznej dyskoteki. W większości, a szczególnie w 'singu', można dostać po głowie za nic albo być w centrum bójki niechcąc tego. Przemyskie dyskoteki prezentują poziom "mniej niż zero", jak zdążyłem zauważyć w tychże klubach rozrywki bardziej zwraca się uwagę na ilość osób, niż na jakość i bezpieczeństwo innych. W innych miastach (szczególnie studenckich)w dyskotekach istnieje "Door selection" czyli selekcja osób przy wejściu. Nie ma prawa bawić się w klubie osoba, która preferuje modę 'dresową' czy ma główkę ogoloną 'na zero'. Najczęściej takie osoby nie przychodzą do klubów kulturalnie pobawić się lecz porozbijać komuś głowę, czego jesteśmy świadkami niejednokrotnie w naszym pięknym mieście. Na ubiegłych wakacjach byłem w kilku dyskotekach i mogę powiedzieć, że największe dno reprezentuje tzw. Iluzja. Kto tam będzie rozczaruje się niesamowicie, zobaczyć tam można drechola bez koszulki (tylko w spodniach, rzecz jasna dresowych), młodziutkie naiwne panienki i zatłoczoną salę. Myślę, że ta dyskoteka niczym nie odbiega od pozostałych w Przemyślu. Problem w tym czy właściciele przemyskich klubów zamierzają zrobić coś aby tą niezbyt komfortową sytuację dla młodych-normalnych ludzi zmienić. Patrząc na to wszystko dochodzę do wniosku, że Nie. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M-jak milosc Re: W Singu biją i leją! IP: *.bethere.co.uk 28.12.07, 12:37 Kostek co do Twojej wypowiedzi na temat fryzury to sie nie zgodze, bo mozna miec zero i byc normalnym, wiec nie wypisuj swoich smiesznych wypocin bo wychodzi na to ze lysi musza siedziec w domu. Problem polega na tym ze w Premyskim dyskotekach stoja cwierc inteligenci z jaroslawia lub z pod jaroslawskich wsi... Selekcje to mozna robic jak jest nadmiar klientow...poki co w Przemyslu raczej kluby nie przezywaja najazdu imprezowiczow. Modle sie zeby mi wlsoy nie wypadly bo juz sie nigdy nie pobawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: W Singu biją i leją! IP: 195.47.201.* 28.12.07, 13:34 A selekcji głupoli na "bramce" nie da się zrobić? Byłem parę razy w Singu i to jest knajpo-mordownia co najwyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
saint176 Re: W Singu biją i leją! 28.12.07, 21:21 Hehe. Tak sie składa ze przewaznie łyse dresy robią dym i szukają komu by w morde dac. I sa to przewaznie dresy z Przemyśla, przeważnie te same gęby co zawsze. A co do kolesi z wiosek podprzemyskich to oni raczej siedzą cicho bo nie są u siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipka Re: W Singu biją i leją! IP: *.ptvk.pl 01.01.08, 15:48 w rzeczy samej, tu nie ma gdzie pobawić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beer Re: W Singu biją i leją! IP: *.ptvk.pl 09.01.08, 19:32 do wszystkich ,,kulturalnych",proponuję zmienić lokal na inny(tam gdzie nie biją).Nie mam zamiaru bronić Singa, ale w każdym lokalu gdzie jest sprzedawany alkohol i przebywa (bawi)się młodzież od czasu do czasu coś się dzieje(i w Młynie krew się lała).A tak z ciekawości, może ktoś da propozycję lokalu gdzie można popić,zabawić się i nie dostać w gębę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: W Singu biją i leją w drugi dzień Świąt! IP: 80.55.73.* 28.12.07, 22:41 A kto oberawał w środę świateczną i dlaczego? A dlaczego Straż Miejska bała sie wejść do środka, jak się lali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M-jak milosc Re: W Singu biją i leją w drugi dzień Świąt! IP: *.bethere.co.uk 28.12.07, 23:35 saint176 widac kolego ze nie siedzisz w przemyskich klimatach i pleciesz pierdoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sing - Sing Re: W Singu biją i leją w drugi dzień Świąt! IP: *.mcon.pl 29.12.07, 10:21 Do Was, sprawa jest prosta.Wystąpić z wnioskiem popartym opinią straży miejskiej o odebranie licencji właścicielowi o prowadzenie takiej"placówki".Zasranym obowiązkiem właściciela jest zapewnienie bezpieczeństwa gościom.Jedna, druga wpadka i powinno być po sprawie. Nie da się?Da tylko trzeba chcieć.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: W Singu biją i leją w drugi dzień Świąt! IP: *.chello.pl 29.12.07, 10:46 Ale po co odbierać koncesję? wzmocnić ochronę, a tych kilkunastu leszczy wpakować na 3 lata (a jak się uda na 5) do pierdla. Skoro są to zawsze ci sami to mamy 3 lata spokoju. Mam nadzieję że te osoby już są zamknięte (mamy sądy 24godzinne). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: W Singu biją i leją w drugi dzień Świąt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 11:08 Sing zawsze był dnem, tak więc jak ktoś wybiera się tam na imprezę to musi liczyć się z możliwością oglądania takich scen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M-jak milosc Re: W Singu biją i leją w drugi dzień Świąt! IP: *.bethere.co.uk 29.12.07, 13:07 A nikt nie pomyslal moze o tym ze to ochrona mogla sprowokowac.... Wiadomo kto stoi na bramie w Singu (jaroslaw) wiec trudno o to zeby nie bylo konfliktow... Kto byl ten wie jak bylo... Bez odbioru!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Re: W Singu biją i leją w drugi dzień Świąt! IP: *.uninet.com.pl 29.12.07, 21:24 Sing to mordownia, pamietam jak raz na koncercie bilo sie ze sobą dwoch kolesi, ochorna zamiast ich rozdzielic i wyrzucuc z lokalu, to zrobiła im ring a ludze stali w okolo i sie podniecali, jakas panenka nawet weszla chlopakowi na barana zeby lepiej widziec, inni robili zdjecia. Sing niczym sie nie rózni od potupanki w KASZYCACH domu ludowym. PARANOJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty ochrona z Jaroslawia sama zaczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:05 to ochrona ktora jest z Jaroslawia sama zaczyna awantury z ludzmi z Przemysla a potem sie dziwi ze musi uciekac i zamykac sie w wc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: W Singu biją i leją w drugi dzień Świąt ! IP: 80.55.73.* 29.12.07, 23:24 A kto oberawał w środę świateczną i dlaczego? A dlaczego Straż Miejska bała sie wejść do środka, jak się lali? I dlaczego stoły zakładają na głowy dziewczynom? I co robi niby- ochrona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foo Re: Nit tylko w Singu biją i leją! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 09:24 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4799212.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: Nit tylko w Singu biją i leją! IP: 195.47.201.* 31.12.07, 09:53 na tym etapie już jie ma innego rozwiązania, jak zapuszkowanie śmieciów i zwolnienie winnych bezczynności policjantów. I to tak aby cała Polska się o tym dowiedziała. Zainteresuję materiałem kilka stołecznych tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Nit tylko w Singu biją i leją! IP: 195.47.201.* 31.12.07, 11:11 A ja z innej beczki: ludzie, czy wy do cholerry naprawde nie macie co robić tylko włóczyć się po spelunach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: W Singu biją i leją! IP: 80.55.73.* 31.12.07, 19:40 A dzisiaj jest kolejna zabawa w Singu. Ciekawe, kto tym razem oberwie? Jak w Andrzejki. Krwi i pałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: W Singu biją i leją! IP: 80.55.73.* 07.01.08, 23:41 Czy po poprzedniej bijatyce Sing jest już czynny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: W Singu biją i leją! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 20:35 Bo to klub... spelinka dla smarków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: W Singu biją i leją! IP: 80.55.73.* 13.01.08, 22:14 Co nowego w Singu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: W Singu biją i leją! IP: 80.55.73.* 13.01.08, 22:14 Co nowego w Singu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieczysław wąs kiedy wyleja ochrone z Jaroslawia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 11:56 ochrona z Jaroslawia dalej jest i prowokuje !!!zalatwiajac swoje interesy na boku!!! Odpowiedz Link Zgłoś