Dodaj do ulubionych

Słynny dziennikarz Janusz M. z Przemyśla

03.04.08, 11:22
Obawiam się, że jeżeli ten człowiek będzie zachowywał się tak jak tutaj: wiadomosci.onet.pl/1,15,11,42312122,115003011,4699708,0,forum.html
to chluby Przemyślowi nie przyniesie.
Wieszcz objawił się także tutaj:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=74652507&a=74717142
Obserwuj wątek
    • jobrave Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk 03.04.08, 13:34
      Po pierwsze ktoś, kto na forum Onetu posługuje sie moim nazwiskiem, nie jest mną
      - ja zawsze uzywam nicka jobrave, który jest zarejstrowany w portalu "Gazety
      Wyborczej", po drugie: ze stukilkudziesięciu postów przytoczyłeś opinie
      wyłącznie negatywne co z kolei chluby raczej tobie nie przynosi, po trzecie: nie
      pracuję dla niczyjej chluby, ani Przemyśla, ani swojej, po czwarte: nie zabieraj
      głosu na temat mojej osoby, skoro mnie nie znasz, lecz co najwyzej nat. moich
      tekstów. Po piąte: nie bądź chamem. Pozdrawiam gorąco.
      • Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 212.106.21.* 03.04.08, 14:01
        Zapodać maila, który mi dzisiaj wysłałeś na skrzynkę w onecie, chamie?
        • Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 212.106.21.* 03.04.08, 14:26
          Ach, i jeszcze k’woli ścisłości: jeżeli myślisz, że z powodu krytyki na forum możesz ludziom wysyłać obraźliwe maile i straszyć procesami, to się mylisz. Zamierzam napisać oficjalną (tzn. wydrukowaną na papieże, podpisaną i wysłaną listem poleconym) skargę na twoje zachowanie do Rady Etyki Mediów i jeszcze paru innych instytucji, które pewnie przypomną tobie i twojej redakcji, że dziennikarz nie może się zachowywać jak pseudokibic. Dołączę też te twoje maile. Pozdrawiam.
          • wampir-wampir Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk 03.04.08, 15:53
            No, gdy zobaczą tę skargę na (cytuję) papieże, to może i papieża
            zmuszą by wykopał Jo z tej prasy polonijnej ;-)))
            • jobrave Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk 03.04.08, 17:09
              Jeśli napiszesz do Papieża na papieRZe, i Papież nie podetrze tym tyłka, lecz
              wyśle ten papier do Rady Etyki Mediów, to pierwsze dowiesz się, że REM nie ma
              nic do publikacji wydawanych w Wielkiej Brytanii, a po drugie dowiesz również,
              że twoje prywatne urojenia nikogo nie interesują. Powyższy akapit kieruję do
              "Rola" choć bardziej stosowny byłby tu nick "Troll". A teraz będzie o "Rolu"
              alias "zzx@op.pl" "Wookie", choć niewykluczone, że używa też innych nicków jak
              np. "wojtek.bednarczyk". Bywa też niektóre posty podpisuje moim imieniem i
              nazwiskiem przypisując mi ich autorstwo.
              Ów osobnik prześladuje mnie od dwóch miesięcy wysyłając na adres redakcji
              paszkwile na mój temat, używając niewybrednych słów. Obsesjonat ten uaktywnia
              się wyłącznie wówczas, kiedy w Onecie pojawiają się moje teksty. Postraszyłem
              maniaka sądem ale jego, jak widać, podkręciło to jeszcze bardziej - widocznie ma
              mocne papiery od lekarza, i to go nie rusza. No ale to się okaże.
              • Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 212.106.24.* 03.04.08, 17:27
                1. Nigdy nie podpisywałem się jako wookie ani twoim imieniem i nazwiskiem, więc to chyba ty masz urojenia.
                2. Napisałem tylko JEDEN mail do redakcji Polish Expressu oraz przekazałem im kilka twoich napastliwych odpowiedzi (włącznie z tą wczorajszą).
                3. Jak twoje wypracowania przestaną się ukazywać na onecie, to ja przestanę na nie reagować.
                4. Jak nie masz odwagi potem się do tego przyznać, to następnym razem nie odpisuj na negatywne posty pod twoimi wypracowaniami.
                5. Podtrzymuję moją sugestię, żebyś więcej czytał, a mniej pisał.
                6. Postanowiłem założyć Międzynarodowe Stronnictwo Zwalczania Grafomanii (żeby objęło też ciebie).
                To tyle. Do następnego żenującego tekstu w Onecie.

• Gość: pipek Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.08, 18:11
                  ale ossso chodzi ???
                  • jobrave Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk 03.04.08, 20:03
                    Zanim cokolwiek napiszesz i wyślesz, poproś najpierw kogoś, kto ukończył
                    -przynajmniej- podstawówkę, żeby ci byki ortograficzne poprawił. Papier, w
                    miejscowniku (taki przypadek - o kim, o czym ): papierze. "Na papieRZze", "o
                    papieRZe", "przy papieRZze", nie "papieŻe". Z taką ortgrafią, to nawet w Onecie
                    nie mogłbyś pisywać. No i przede wszystkim nie kłam. I przestań sobie roić, że
                    masz wpływ na to , komu wolno, a komu nie wolno publikować w Onecie czy gdzie
                    indziej. Zejdź na ziemię.
                    • Gość: Ja Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 80.51.105.* 03.04.08, 20:33
                      Jobrave olej pisowskiego dziada i sam sie odczepi menda jedna!
                      • Gość: alec komu ta polemika służy? PR gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:40
                        no gotowy!
                    • Gość: versus Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 07:57
                      Dokładnie tak jak pisał kolega „ja” , olej tego faceta Jobrave. Ja
                      bardzo rzadko tu piszę ale często zaglądam na to forum i musze
                      powiedzieć, że Jobrave to gość rozważny, wyważony z dobrym piórem.
                      Nigdy nie obraża i nie prowokuje ludzi, a jego teksty są rzeczowe.
                      To , że jakiś nawiedzony sympatyk pisu się wścieka to jego problem,
                      proponuję nie odpisywać na jego zaczepki.
                      • Gość: armagedon Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 08:20
                        Młynek zlej frajera!!!! Pewnie absolwent jednej z "sorbon"
                        lub "sołtysówek" przemyskich. Znam kilku absolwentów przemyskiej
                        alma mater. Robienie byków to u nich chleb powszedni, a pracują w SG
                        i UC. J.bany wstyd!!!!!
                        • Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 212.106.22.* 04.04.08, 08:54
                          Nie skończyłem żadnej szkoły w Przemyślu, a nawet nigdy tam nie byłem. Szkoda, bo pewnie macie dużo świeżego powietrza w tym waszym zadupiu. A co do Młynarskiego, to może sobie pisać te swoje żałosne wypociny gdzie chce, tylko niech potem nie rozsyła chamskich maili, jak ktoś ośmieli się go skrytykować. Pa, przemyskie narcyzki.
                          • wampir-wampir Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk 04.04.08, 09:52
                            Odczep się od mojego Miasta, trollu przebrzydły!
                            • Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 212.106.16.* 04.04.08, 11:19
                              > Pewnie absolwent jednej z "sorbon"
                              > lub "sołtysówek" przemyskich. Znam kilku absolwentów przemyskiej
                              > alma mater.

Sory, ale wy tu sami siebie opluwacie.
                            • Gość: jobrave Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 78.86.126.* 04.04.08, 13:14
                              Kochani, dziekuje za wsparcie, facet jest naprawdé wyjatkowo meczacy i
                              bezczelny. Ktos go, albo on sam siebie, zaprogramowal akurat na mojá osobe i
                              pojawia sié na forum tylko wtedy kiedy pojawiaja sie moje teksty, chociaz nie,
                              bo oto co znalazlem:
                              "Ja tez chce Polke na zone. Jestem zadbany, wyksztalcony, [22], 04.03.2008
                              06:21. finansowo niezalezny i zmotoryzowany. Lat 33. Prosze tylko ... zzx@op.pl ..."
                              wiadomosci.onet.pl/1702938,28350,wiadomosceu.html - 64k - Cached - Similar pages
                              Tak wlasnie sie ten typek zachwala, i to wlasnie pod "kryptonimem" zzx@op.pl,
                              wysyłał swoje paszkwile do redakcji i na moje maile, prywatne i redakcyjne.
                              Podobno jak był niemowleciem pies ugryzł go w potylice.

• Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 212.106.24.* 04.04.08, 13:25
                                Jeszcze raz powtarzam, że sam z siebie wysłałem tylko JEDNEGO maila do twojej redakcji, a do ciebie nigdy sam pierwszy niczego nie wysyłałem. Nie trzeba się było do mnie odzywać, to bym ci nie odpowiadał. Zatem nie kłam, kłamczuszku, bo to nieładnie. Zmyślaj sobie w tych swoich "artykułach".
                                • Gość: jobrave Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 78.86.126.* 04.04.08, 13:38
                                  Bezczelny - przedwczoraj wysłał kolejny psszkwil. Niewazne koncze dyskusje z tym
                                  typem forach,i rozpoczne ja gdzie indziej.
                                  • wampir-wampir Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk 04.04.08, 13:56
                                    Wykształcony to on chyba jest na swoim ulubionym "papieże", mętny
                                    typek.
                                  • Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 14:03
                                    Wczoraj, kłamczuszku, to ja im przesłałem twojego chamskiego maila, a nie żaden paszkiwl. Sam jesteś bezczelny.

• Gość: jobrave Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 78.86.126.* 04.04.08, 19:56
                                      Po pierwsze redakcji nie interesuja maile, które komukolwiek wysylam, bo nie
                                      jestem pracownikiem firmy lecz sam jestem firmá, która zawara kontrakt z wydawca
                                      'Polish Expresu'. W kontrakcie, który liczy 16 stron nie ma nic na temat tego,
                                      czy wolno mi, czy nie, wysylac takie czy inne maile do kogokolwiek. Mówisz, ze
                                      wyslales tylko jednego maila do redakcji, a ja twierdze, ze trzy co najmniej
                                      (nb. sam przyznajesz sie do dwóch), pomijam chamskie, obrazliwe posty na forach.
                                      Nie w tym rzecz jednak - masz prawo do krytyki moich tekstów. Podobnie, jak
                                      wielu innym dziennikarzom, tak i mnie zdarzają mi się teksty zle, bardzo zle ale
                                      rowniez i dobre (przy tzw. obowiazku pięciu tekstów w tygodniu, po 8 tys. każdy,
                                      pisanie idealnych materiałów jest niemożliwe. W "normalnych" tygodnikach norma,
                                      to jeden, dwa teksty tygodniowo.
                                      Jesli krytyka dotyczy jakości tekstów, warsztatu autora, jesli nie zgadzasz
                                      sie z jego punktem widzenia - wszystko w porzadku, ale z twojej strony nie bylo
                                      zadnej merytorycznej krytyki lecz same ogólniki w rodzaju 'bzdety', 'wypociny'
                                      itp. do tego nazywasz durniem, niedojrzalym glupkiem itp.
                                      Błedy ortograficzne swiadczą, o tym że czytasz mało, piszesz jeszcze mniej, a to
                                      dyskwalifikuje cie jako osobę uprawnioną do wytykania komus bledów, tym
                                      bardziej, ze nie precyzujesz o co chodzi. Czyli pusty jesteś i tyle. Takich
                                      zakompleksionych typów, jak ty jest cała masa na róznych forach. Wetują sobie
                                      zaczepianiem innych swoje niepowodzenia w pracy, w domu i w innych sferach
                                      życia. Gdybym był chamem, to bym wkleił to co wypisywałes pod moim adresem,
                                      podał twoje nazwisko, które przede mną ukrywałes, a które przeczytałem w mailu
                                      do redakcji (bo w mailach do mnie, jakoś nie raczyłes go podać . Najbardziej
                                      jednak dziwi mnie ta twoja wściekła zajadłość i nienawiść do osoby, co by nie
                                      powiedzieć, kompletnie ci obcej. Może powinienes wreszcie znaleźć sobie
                                      dziewczynę, albo jakies inne hobby. No i koniecznie pozdrów ode mnie Bednarczyka
                                      Wojtka.
                                      • Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 212.106.17.* 04.04.08, 21:33
                                        Jak ci się chłopie chciało...
                                        • Gość: leo Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 22:56
                                          Fajnie ze wreszcie cos sie dzieje na forum bo z nudów juz sie zagladac nie
                                          chciało :))
                                          • Gość: Tik-Tak Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: *.mcon.pl 05.04.08, 12:57
                                            Młynarski"miele" rola, a rol chce rolować Młynarskiego.Po co to nam?
                                            Młynarski Januszu gdybyś miał rozsądku ociupinkę to być sprawę zakończył jednym,
                                            może dosadnym postem.Ale Ty lubujesz się w idiotycznej,tekstowej
                                            konwersacji.Lubisz to oprócz znośnych Angielek?To lub!!!
                                            • Gość: jobrave Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.04.08, 13:36
                                              Jestem w trakcie pisania artykulu pt. 'Nienawisc.pl'. Jest to opowiesc o
                                              typach, ktore na roznego rodzaju forach z roznych,mniej lub bardziej
                                              tajemniczych powodow kasaja kogo sie da. Sa tacy, co robia to w stosunku do
                                              wszystkich, sa tacy co wybieraja sobie pojedyncze ofiary. Niejaki 'Rol', osobnik
                                              wielorga nicków, nalezy do tej drugiej grupy. Dyskutowalem z tym indywiduum, by
                                              dojsc do tego, z jakich powodow przyczepil sie akurat mnie. Rozne anonimowe
                                              kundle szarpaly mnie za nogawki ale jeszcze nikt nie czynil tego tak zaciekle,
                                              nikt mnie nie tropil tak zajdale, jak ten obsesjonat. Podejrzewam, ze skoro
                                              komentuje wylacznie moje artykuly i tylko mnie obraza wiec pewnikiem jest z
                                              Przemysla, albo ma z Przemyslem jakies zwiazki. Zobaczymy, bo chlop nierzowaznie
                                              ujawnil swoje IP, i choc i bez tego bylby do namierzenia. Dzis na Onecie znow
                                              wydalil z siebie komentarz. Na szczescie juz mnie nie wyzywal, tylko kpil z
                                              artykulu, co mu - oczywiscie - wolno. I stad sie wzielo moje zaangazowanie w
                                              spor z t(rol)lem. Pozdrawiam i do zobaczenia, z niektórymi w Przemylu, do
                                              którego przyjadé za kilka dni i na kilka dni.
                                              • Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 212.106.23.* 05.04.08, 13:50
                                                Już się boję. Cały się trzęsę ze strachu.
                                                Poza tym nie wiem, skąd tobie przyszło do głowy, że ja wpisuję komentarze tylko pod twoimi artykułami. Świat nie kończy się dla mnie na jakimś oszołomie z gazety Polish Express. Naprawdę myślisz, że taka wyjątkowa z ciebie prima balerina?
                                                • Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 212.106.27.* 05.04.08, 14:28
                                                  Tu jest ten straszny post, który tak oburzył primę balerinę:

wiadomosci.onet.pl/1,15,11,42407114,115267386,2901427,0,forum.html
                                                  • Gość: jobrave Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.04.08, 14:58
                                                    A nie mówilem, ze maniak! Uaktywnia sié tylko wtedy kiedy w Onecie pojawia jakis
                                                    moj tekst.
                                                    Szanowny Maniaku, 'primabalerina' piszemy razem a nie osobno. Podstawówke mozesz
                                                    dokonczyc w OHP.
                                                  • Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 212.106.27.* 05.04.08, 15:09
                                                    Moim zdaniem, można tak i tak. A ty, o prawdomówny erudyto, lepiej zastanów się, jak wyjaśnisz to Stowarzyszenie Ekonomistów Polskich i dr Krzysztofa Warka z twojego dzisiejszego "artykułu".
                                                  • Gość: Rol Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: 212.106.27.* 05.04.08, 15:18
                                                    No niech ci będzie, zrobiłem błąd. Możesz się dowartościować. Pozostali tubylcy, którzy nigdy w życiu nie zrobili błędu, też.
                                                  • zz-x Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk 05.04.08, 17:46
                                                    Mam na imie Adam, mam 33 lata i znany jestem pod nikami 'rol'
                                                    i 'zzx'. Jestem zamorzny, zmotoryzowany (motorynka po dziadku),
                                                    pszystojny. Moje hobi, to zabawa klockami 'Lego', tropienie
                                                    Mlynarskiego i dr. Kszysztofa Warka, ktorego tropic nie tszeba, bo
                                                    czesto udziela wypowiedzi portalowi 'Bankier.pl', ale jak tak lobie.
                                                    Lubie dresy, disko - polo, bajki: smerfy i przczulke maje,a
                                                    najbardziej to pokemony.Zawsze hcialem byc dziennikazem ale hyb sie
                                                    na mnie redaktory naczelne uwzieli, bo nigdzie mnie przyjac nie
                                                    hcieli, rze niby blendy jakies robiem. Nawet w Kostmlotach, do 'Echa
                                                    Kostomlotuw' pszyjac mnie nie chieli, hoc tam moj kuzyn Patryk
                                                    pracuje a jest po szkole specjalnej. Hcialem tez w polisz ekspresie
                                                    robic i kazali mi gadac po angielsku, i jak powiedzialem 'heil
                                                    hitler', to powiedzieli, ze to po niemiecku. i ftedy rzem sie
                                                    dowiedzial, ze znam niemiecki a nie angielski . A pisze to do was
                                                    nie tylko dlatego, ze tropie mlynarskiego, Warka i to stowazyszenie
                                                    ale dlatego,ze hcialbym, poznac jakes dziewczyne z Pszemysla, bo
                                                    rzem slyszal,ze tu sa ladne. A to co ta durna psycholog o mnie pisze
                                                    to jest nieprawda. A teraz ide szukac tego Warka. Przperaszam, ale
                                                    jeszcze tu wroce. bende pod nikiem 'rol' i moze bede pisal cos
                                                    innego ale to naprawde bende ja Adam.
                                                  • Gość: Rol Notoryczny kłamczuszek IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 17:52
                                                    Ale ty to masz nasrane we łbie.
                                                  • zz-x Re: Notoryczny kłamczuszek 05.04.08, 18:07
                                                    Obiecalem, ze wruce i wrucilem. Nigdzie tego Warka nie ma i stowazyszenia tez,
                                                    he he, Mlynarski pojdzie do kryminalu, he, he, bo Warka nigdzie nie ma. he he.
                                                    mowie wam, naprawde warka nigdzie nie ma, teras siedze przy kompoteze non stop i
                                                    sprawdzam wszystkie nazwiska i troche mi sie w glowie miesza. boze spraw rzeby
                                                    mlynarskiego wyrzucili z roboty. No to na razie, za chwile wruce jako 'rol'.
                                                  • Gość: darek Re: Notoryczny kłamczuszek IP: *.ptvk.pl 05.04.08, 21:59
                                                    Rol, nafikałeś sobie a teraz sie wycofujesz. Znaj chamską, przemyska litość, że na razie mówią o tobie inicjałami i po ksywce, bo kulturalna, przemyska litość może już być zdecydowanie inna. Wróć do siebie, zajmij się czymś pożytecznym i daj sobie siana z pisaniem na forum. A gorzej będzie jak w Netii znajdzie się kumpel, który udzieli info o nazwisku abonenta. Zatem miłego weekendu
                                                  • Gość: Rol Re: Notoryczny kłamczuszek IP: 212.106.18.* 05.04.08, 23:35
                                                    Przecież ten xx-z to Młynarski wpisuje, a nie ja. Ja się z niczego nie wycofuję. W poniedziałek zacznę jakąś bardziej oficjalną, instytucjonalną akcję w sprawie tego pseudodziennikarza. Nie może być tak, że jakiś pismak wypisuje kłamstwa wyssane ze swojego brudnego palca na Onecie i nikt na to nie reaguje. Nie ma znaczenia, czy on pochodzi z Przemyśla, z Warszawy czy z Londynu. A gdyby rzeczywiście ktoś w netii podał moje dane, to na drugi dzień zgłaszam to do prokuratury. Ale tam nie ma takich idiotów jak wam się w tym Przemyślu wydaje. Pozdro.
                                                  • Gość: darek Re: Notoryczny kłamczuszek IP: *.ptvk.pl 06.04.08, 03:15
                                                    A nie mógłbyś sobie dać siana, tak po niekatolicku? Bo po katolicku to będziesz upierdliwy jak Macierewicz z wizjami
                                  • Gość: abp Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 13:34
                                    Masz rację jobrave, skończ z tym forum i zacznij np na Białorusi,
                                    Korei Północnej lub na Kubie.
                                    jobrave=lewacki ciołek.
                                    • Gość: darek Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: *.ptvk.pl 06.04.08, 16:46
                                      Nie ma to jak katolicka dysputa.
                                    • Gość: GEORGES Re: Mniej słynny Wojtek.Bednarczyk IP: *.fbx.proxad.net 08.04.08, 20:38
                                      NO CO CIEPLE BRACISZKI TYLKO TYLE NA WIECEJ WAS NIE STAC DUPKI!
    • januszmlynarski Re: Słynny dziennikarz Janusz M. z Przemyśla 05.04.08, 18:52
      Czy ktoś ma może numer telefonu do mojego psychiatry? Gdzieś mi się zapodział...
      • zz-x Re: Słynny dziennikarz Janusz M. z Przemyśla 06.04.08, 12:55
        Hej, to znowu ja, Adas Rol czyli Wojtek. Kopilem sobie slownik
        ortograwiczny ale tam som same blendy. A glopi mlynarski muwi, ze to
        ja blendy robiem. Pszepraszam trohe jestem niewspany, bo znuw calom
        noc szukalem dr. Kszysztofa Warka. I nie znalazlem. Teraz sprawdzam
        inne nazwiska, a jeszcze mosze sprawdzic co wczesniej 'Wyborczej'
        wypisywal, to tez mi zajmie sporo czaso ale dopne swego. Czekajcie
        niebawem siem odezwiem. Acha, mam jeszcze jeden nik :'Nikt' i
        dzisiaj wystempuje pod nim na Onecie.
        • Gość: Ja Re: Słynny dziennikarz Janusz M. z Przemyśla IP: 80.51.105.* 08.04.08, 19:38
          Jesteś idiota do potęgi entej...
          Dziwi mnie też autor tematu, który ma chyba "kompleks małego członka" pisząc w
          tytule: "Słynny dziennikarz" ...
          Większej głupot nie widziałem nigdy!
          • Gość: dosc Re: Słynny dziennikarz Janusz M. z Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 00:26
            bingo!
    • Gość: Ciekawy Re: Słynny dziennikarz Janusz M. z Przemyśla IP: 217.98.20.* 10.04.08, 22:59
      Interesi mnie stwierdzenie "znany" ...Nie wiem dlaczego to tak zostało ujęte ale
      wątpię b ten pan był znany jako dziennikarz w przemyślu..
    • Gość: Rol Re: Słynny dziennikarz Janusz M. z Przemyśla IP: 212.106.17.* 18.04.08, 10:45
      Słońce prasy polonijnej wsadzi mnie do więzienia! Ojojoj! Cały się trzęsę ze strachu!
      • Gość: jobrave Re: Słynny dziennikarz Janusz M. z Przemyśla IP: *.centertel.pl 18.04.08, 11:00
        Do więzienia nie pójdziesz, ale bo sądy za takie przestepstwa karzą wyrokami w
        zawieszeniu i dodają do tego grzywnę oraz zwrot kosztów postępowania ( złozyłem
        juz doniesienie w prokuraturze). Czeka cie jeszcze proces cywilny o naruszenie
        dóbr osobistych i może sad cie czegos nauczy nauczy skoro prosby i perswazja nie
        pomogła. Z takimi jak indywiduami, jak ty , tak własnie należy postępować.
        Wszystkich pozostałych przepraszam, że epatowanie swoją osobą na tym ale nie
        mogłem nie reagować, ponadto korespondencje z tym osobnikiem prowadzić mogłem
        tylko za pośrednictwem forum, bo ów typ "wielorga" nicków zlikwidował swoją pocztę.
        • Gość: Rol Re: Słynny dziennikarz Janusz M. z Przemyśla IP: 212.106.17.* 18.04.08, 11:06
          Kłamczuszku, nie złożyłeś żadnego doniesienia, bo nie ma forów, na którym cię pomawiałem albo obrażałem, z wyjątkiem tego jednego, gdzie cie jednak nie pomawiałem, tylko ci ewidentnie udowodniłem, że ZMYŚLAłEŚ w jednym ze swoich "artykułów". Możesz już przestać trząść portkami, bo te obraźliwe maile od ciebie wykasowałem zaraz po przeczytaniu (a raczej odesłaniu do twojej redkacji) i nie wstawiałem ich na żadnych forach. Natomiast twoje zachowanie świadczy najwyraźniej o tym, że powinieneś zmienić dilera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka