Dodaj do ulubionych

gdzie nad wodę

IP: 80.54.16.* 04.08.08, 22:02
Czy w okolicach Przemyśla lub Jarosławia znajduje się jakiś zbiornik wodny z plażą nad który można wybrać się z małym dzieckiem?Nie jestem z tych okolic więc proszę o informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiktor Zimski Re: gdzie nad wodę IP: *.mcon.pl 04.08.08, 22:17
      W okolicach Przemyśla to tylko popularna żwirownia w Ostrowie pod Przemyślem.
      Nie ma tam typowej piaszczystej plaży, ale w upalne dni sporo ludzi opala się i
      pływa.

W Radymnie jest taki troszkę większy staw o nazwie ZEK. Ludzie z Radymna i
      okolic zażywają tam kąpieli słonecznych. Nigdy tam nie byłem, ale ludzie
      korzystają.

Kawałek dalej jest Radawa i tam tez można popływać i się poopalać.
      Gdzie nie pojedziesz, uważaj na siebie i dziecko.

Pozdrawiam
    • Gość: Jan Re: gdzie nad wodę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 16:02
      myślę że Wiar jest odpowiedni
    • Gość: cien Re: gdzie nad wodę IP: *.gprs.plus.pl 05.08.08, 23:17
      ZEK w Radymnie - piaszczysta plaża wyznaczone kąpielisko i ratownik
      Cieszanów - zalew, plaża, ratownik
      Ostrów koło P-śla - zdecydowanie nie polecam
    • Gość: entuzjasta Re: gdzie nad wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 20:34
      A jest takie ładne miejsce z basenami i to jakimi niedaleko Przemyśla - Świdnik na Sławacji tylko 140 km. Ilu tam można spotkać Przemyślaków, nawet tzw. ważnych.
      • Gość: prawda Re: gdzie nad wodę IP: *.net 12.08.08, 23:50
        O żwirowni w Ostrowie ZAPOMNIJ!!! Woda ta stoi tam od wielu lat, dno
        jest bardzo nierówne, nie wspone juz o gronkowcu ktory jesr tam
        stalym bywalcem...
        Na Zeku wcale nie jest lepiej, nie wiem jak na Radawie bo nie byłam.
        Polecam Wiar, jest tam naprawde milo i gdzieniegdzie sa mijsca gdzie
        widac kamyczki i dzieciak sie moze popluskac.
        • Gość: wodnik Re: gdzie nad wodę a SAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 13:12
          Jedna z czystrzych rzek w Polsce. Jak woda opadnie jest nawet plaża i płycizny.
          • Gość: rybak Re: gdzie nad wodę a SAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 13:38
            wodnik chyba Cię zamuliło w tej wodzie,pisze się <czystszych >
            • Gość: wodnik sanowy Re: gdzie nad wodę a SAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 13:44
              Pisałem,że czyste wody w Sanie. Tak czyste,że aż od tej czystości zamula.
              Dzieki rybak za kubeł zimnej wody (mam nadzieję,że Sanowej).
              • Gość: bąk Re: gdzie nad wodę a SAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 11:25
                nad wiarem grasuja chmary jak to nazywamy gzów czy bąków końskich (duże szaro
                brązowe podobne do much nad wiarem widziałem nawet wielkosci szerszeni)gryza
                boleśnie , trzeba uwazac na dzieci- wręcz rzucają sie na mokre ciała.
    • Gość: ładny Re: gdzie nad wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 12:10
      Najlepiej w domu w łazience, czysto i bezpiecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka